Dërgesa të sigurta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut

It's estimated that more than 5 billion people have mobile devices, which represents approximately 94% of the population of advanced economies and 83% of emerging economies, according to Pew Research Center

Back to Top
Produkti u shtua në shportën tuaj