Dërgesa të sigurta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut

Keni ndonjë pyetje?

Jemi këtu për çfarëdo pyetje apo kërkesë që mund të keni në lidhje me produktet apo shërbimet tona.

Rr. Lidhja e Pejës,
Fushë Kosovë, 10000

info@autozone-ks.com

  Të gjitha lokacionet tona

  Fushë Kosovë
  2972 Westheimer
  Rd. Santa Ana,
  Illinois 85486

  E Hënë – E Shtunë: 09:00- 18:00
  E Diele: Mbyllur

  Prizren - Abi Çarshia
  6391 Elgin
  St. Celina,
  Delaware 10299

  E Hënë – E Diele: 9:00 – 21:00

  Xërxë - QTX Mall
  1901 Thornridge
  Cir. Shiloh,
  Hawaii 81063

  E Hënë – E Diele: 9:00 – 19:00
  E Diele: Mbyllur

  Pejë - American Park
  4140 Parker
  Rd. Allentown,
  New Mexico 31134

  E Hënë – E Diele: 9:00 – 21:00

  Back to Top
  Produkti u shtua në shportën tuaj