Dërgesat

Për sa kohë vjen porosia?

Shumë më shpejtë se që mendon!

Porosia në Kosovë arrin brenda 2 ditëve ndërsa në Shqipëri dhe Maqedoni varësisht nga vendi dhe koha e vendosjes së porosisë. Porositë janë 100% të sigurta dhe shumë të shpejta, me çmim të arsyeshem për vetëm 2€ në Kosovë.