AutoZone

Porosia dhe Transporti

Si mund ta bëj porosinë?
Porosia mund të bëhet direkt online përmes webfaqës apo në të gjitha kanalet tona të komunikimit si Facebook, Instagram dhe TikTok. Gjithashtu të gjitha blerjet direkte mund të bëhen duke i vizituar dyqanet tona.
Për sa kohë arrijnë porositë?

Koha e arritjes së porosive varet nga vendi dhe koha e porosisë, në territorin e Kosovës porositë arrijnë për brenda 24 orëve duke mos përfshirë vikendin, ndërsa në Shqipëri apo Maqedoninë e Veriut porositë arrijnë për 2-4 ditë pune. 

A mund ta kthej porosinë?

Porositë mund të kthehen vetëm fizikisht mbrenda afatit 10 ditor, gjithmonë para kthimit porosia do të inspektohet nga staffi se a është dëmtuar nga blerësi apo jo.

A mund të bëhet transporti jashtë Kosovës?

Po gjithsesi, ne transportojmë edhe në të gjithë Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut. Normalisht koha e porosisë është pak më e gjatë se sa në Kosovë, por pritja gjithmonë ja vlen!

A është transporti me pagesë?

Për momentin transporti është me pagesë. Çmimi për transport brenda territorit të Kosovës është: 2€ ndërsa në Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut çmimi është 5€ për porosi të thjeshta ndërkaq për porosi më të mëdha çmimi ndryshon.