Auspuha AMG S63 për Mercedes S-Class W222

Category:

Auspuhët metalik janë jashtëzakonisht të lehtë për t’u instaluar. Janë prej çeliku inox cilësor të tipit 304. Ky lloj çeliku është rezistent ndaj ndryshkut. Çdo model i auspuhave është specifik për një markë dhe model të veçantë makine.
Pas vendosjes së auspuhave të këtij modeli, vetura juaj do të marrë një pamje jashtëzakonisht tërheqëse dhe më moderne.