Cesare Citrus&Musk

Moderne dhe origjinale, aromatizuesi i makinave Cesare sjell freski në makinën tuaj duke neutralizuar aromat e këqija,falë molekulës së tij agresive dhe ju mirëpret gjithmonë me aromën tuaj të preferuar.Qëndrueshëm, jo ​​toksik, i bërë nga termoplastik polimer i tipit EVA. Përmban vajra esencialë.
Distributor te Autorizuar nga Brendi Mr&Mrs Fragrance official.

Notat e sipërme: Bergamot, Limon, Kanellë, Piper
Notat e mesme: Fruta të kuqe, trëndafil, ciklamen
Notat bazë: Amber, dru sandali, vanilje

Category: