Cesare Energy

Moderne dhe origjinale, aromatizuesi i makinave Cesare sjell freski në makinën tuaj duke neutralizuar aromat e këqija,falë molekulës së tij agresive dhe ju mirëpret gjithmonë me aromën tuaj të preferuar.Qëndrueshëm, jo ​​toksik, i bërë nga termoplastik polimer i tipit EVA. Përmban vajra esencialë.
Distributor te Autorizuar nga Brendi Mr&Mrs Fragrance official.

FAMILJA OLFATORIKE: LULE – FRUTARE
Notat e sipërme: Portokalli, Limoni, Mjedra
Notat e mesme: Jasemin, Pjeshkë, Trëndafil
Notat bazë: dru sandali, misk

Category: