Cesare Noble Oud Bronze

Moderne dhe origjinale, aromatizuesi i makinave Cesare sjell freski në makinën tuaj duke neutralizuar aromat e këqija,falë molekulës së tij agresive dhe ju mirëpret gjithmonë me aromën tuaj të preferuar.Qëndrueshëm, jo ​​toksik, i bërë nga termoplastik polimer i tipit EVA. Përmban vajra esencialë.
Distributor te Autorizuar nga Brendi Mr&Mrs Fragrance official.

Notat kryesore: bozhure, DRU KEDRI
Notat e mesme: trëndafili damaskenë, jasemini, gardiania
Notat bazë: sheqer kallami, vanilje, qelibar, paçuli, dru agar

Category: