Cesare Portofino Blue

Moderne dhe origjinale, aromatizuesi i makinave Cesare sjell freski në makinën tuaj duke neutralizuar aromat e këqija,falë molekulës së tij agresive dhe ju mirëpret gjithmonë me aromën tuaj të preferuar.Qëndrueshëm, jo ​​toksik, i bërë nga termoplastik polimer i tipit EVA. Përmban vajra esencialë.
Distributor te Autorizuar nga Brendi Mr&Mrs Fragrance official.

Notat e sipërme: bergamot, mandarinë, limon i ëmbël, myrtle, neroli
Notat e mesme: lule portokalli, pittosporum, petitgrain, livando
Notat bazë: rrënja e angjelikës, qelibari, farat e qelibarit

Category: