DiamondBrite Alloy Wheel Cleaner Trigger Non Acidic JU-024-500

Gjendja e rrotave mund të ketë një efekt të madh në pamjen e përgjithshme të një makine. Rrotat i nënshtrohen vazhdimisht një sërë ndotësish agresivë, duke përfshirë pluhurin e frenave, kripën dhe filmin e trafikut.

Pastruesi i rrotave Diamondbrite është krijuar posaçërisht për të zbërthyer pluhurin e frenave dhe forma të tjera të papastërtive dhe yndyrave të përditshme. Përdoreni rregullisht për të ruajtur pamjen origjinale të rrotave të aliazhit. Për rrotat prej çeliku ose të veshura, vazhdoni me kujdes të veçantë dhe ndiqni udhëzimet e paketimit. Për rezultate më të mira përdorni me një furçë rrota aliazh.

Category: