DiamondBrite Ultra Glass 500Ml JU-077-500

Diamondbrite Ultra Glass – Spirit Glass Cleaner është pastruesi më i mirë i xhamave të makinës për përdorim të shpejtë dhe pa mundim. Siguron një përfundim pa njolla dhe vija në të gjitha sipërfaqet e xhamit dhe pasqyrat. Ultra Glass është pastruesi më i mirë i xhamit për shikim të pastër kristal, është i lirë nga gërryes të ashpër, dyllë dhe silikone.

Category: