DiamondBrite UltraGlaze New Car Polish 500Ml JU 055-500

Ky produkt lë një përfundim afatgjatë i cili mund të aplikohet në të gjitha llojet e bojës së automjeteve të reja dhe pothuajse të reja. Ai gjithashtu heq gërvishtjet e vogla të karficave të flokëve, mjegullimin dhe mbetjet e yndyrshme të shkaktuara nga lustrimet inferiore. Njollat ​​e vogla, njollat ​​e katranit dhe mizave gjithashtu mund të hiqen.

Category: