Diamondbrite Upholystery Cleaner Aerosol 450Ml JU-092-500

Diamondbrite Upholstery and Carpet Cleaner është një pastrues i brendshëm i makinave me shumë qëllime që është formuluar posaçërisht për të hequr depozitat e papastërtive, njollat, yndyrat dhe njollat ​​nga një sërë sipërfaqesh. Ky pastrues tapicerie dhe tapetesh makinash është një aerosol me shkumë të lartë që është i sigurt për t’u përdorur në të gjitha sipërfaqet e brendshme të makinës, duke përfshirë pëlhura, tapet, vinyl, plastikë, krom, metal dhe madje edhe xhami.

Category: