DiamondBrite WaterLess Wash&Wax 500Ml JU-265-500

Diamondbrite Xpress Wash and Wax është mënyra më e mirë për të pastruar makinën, karvanin, kamshtëpizën, biçikletën ose motoçikletën tuaj pa përdorur ujë. Xpress Wash and Wax ju lejon të bashkoheni me revolucionin e larjes pa ujë – kjo alternativë moderne ndaj shamponave tradicionale të makinave dhe dyllit të makinës pastron pa mundim automjetin tuaj pa gërvishtje, duke dhënë rezultate të mahnitshme duke kursyer ujë të çmuar dhe kohë të çmuar.

Category: