AutoZone

, , ,

Varëse qelsash gome Volkswagen GTI – GTD

4.00

Varëse qelsash metal Volkswagen GTI – GTD.

Material kualitativ dhe i qëndrueshëm,

Në stock✅.

Varëse qelsash metal Volkswagen GTI – GTD.

Material kualitativ dhe i qëndrueshëm,

Në stock✅.

Fushë Kosovë +38349870800

Prizren +38344833822

Për porosi online transporti kushton 2 Euro, nën vlerën 20 Euro brenda Kosovës.

Mbi vlerën 20 Euro transporti është falas brenda Kosovës.

Informacion shtesë:

Lokacionet:

Fushë Kosovë – Bresje, perballë Komunës së Re;

Prizren – Abi Qarshia;

Modeli

VW-GTD, VW-GTI

Ngjyra

E Kaltër, E Kuqe, E Zezë