AutoZone

, , ,

Varëse qelsash lëkurë & alcantara VW Das Auto & R-Line

7.00

Varëse qelsash lëkurë & alcantara VW Das Auto & R-Line.

Material kualitativ dhe i qëndrueshëm,

Lëkurë dhe alcantara.

Në stock✅.

Varëse qelsash lëkurë & alcantara VW Das Auto & R-Line.

Material kualitativ dhe i qëndrueshëm,

Lëkurë dhe alcantara.

Në stock✅.

Fushë Kosovë +38349870800

Prizren +38344833822

Për porosi online transporti kushton 2 Euro, nën vlerën 20 Euro brenda Kosovës.

Mbi vlerën 20 Euro transporti është falas brenda Kosovës.

Informacion shtesë:

Lokacionet:

Fushë Kosovë – Bresje, perballë Komunës së Re;

Prizren – Abi Qarshia;

Modeli

R-Line, Volkswagen