AutoZone

Kush jemi ne?

Kompania Auto Zone u themelua më 9 Maj të vitit 2016 duke parë nevojën për auto dekore dhe paisje të ndryshme të veturave. Qëllimi i kompanisë është që gjithmonë të ofrojë produktet më kualitative në tregun e Kosovës dhe më gjerë.

Korrektësi

Kompania jonë shquhet për korrektësinë e porosive dhe kualitetin e tyre.

Shpejtësi

Shpejtësi dhe siguri gjatë çdo blerje që bëhet online apo në dyqanet tona.

Cilësi

Cilësi e garantuar e të gjitha produkteve dhe shërbimeve që ne ofrojmë.

Misioni ynë

Misioni i kompanisë Auto Zone është që të vazhdojë të mbetet lider në industrinë e auto pjesëve dhe dekoreve për të gjitha llojet e makinave, duke mbështetur gjithmonë brendet dhe modelet më të reja të tregut ndërkombëtarë.