Gjithçka për veturën tuaj!

Aksesorë të ndryshëm për çdo brend të veturave..

Grilla Sportiv

Grilla të ndryshëm sportiv për të gjitha llojet dhe modelet e veturave moderne dhe sportive.

Branika të Ndryshëm

Branika të përparmë apo të pasëm në mënyrë që pamja e veturës suaj të ndryshoj.

Body Kits

Body kits dhe lloje të ndryshme të pregjëve, si dhe aero kits të modeleve të fundit.

Spoilera

Lloje të ndryshme të spoilerave duke filluar nga bagazhi, tavani apo edhe mbrojtëseve për dritare.

Aksesorë për Interior

Aksesorë të shumtë për interior nga Ambient Lighting, tepihave, aromave dhe butonave për drita.

Drita të Ndryshme

LED, Xenon apo Halogen, të gjitha i gjeni vetëm në AutoZone, me kontrollim falas nga ekipa jonë.

Produktet tona

Ofertë e limituar!

Rolls Royce Roof Stars

Fijet më kualitative në tregun e Kosovës, 450 fije standarde dhe 100 fije me lëvizje, produkti shitet me ose pa montim. Montimi bëhet nga stafi i kualifikuar për punë profesionale.

Rezervo një termin duke kontaktuar në numrin:

Dërgesa në tërë rajonin

Kompania jonë bën dërgesa në tërë rajonin duke përfshirë Kosovën, Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut.

Kualitet i garantuar

Produktet e cilësisë më të lart dhe kualitetit të garantuar i gjeni vetëm në dyqanet tona.

Oferta të ndryshme javore

Kemi oferta dhe zbritje të ndryshme në shumicën e produkteve çdo javë në kanalet tona të rrjeteve sociale.