Dërgesa të sigurta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut

Showing 1–40 of 564 results

Filtro nga
Show
Categories: ,

Starues i makinës 12V 17Ah 900A me kompresor, mbushës dhe LED 4n1 nga Amio

0 Reviews
165.00
Starues i makinës 12V 17Ah 900A me kompresor, mbushës dhe LED 4n1 nga Amio. Startues i motorrit deri në 2.5L maksimum, fuqi prej 12V 17Ah dhe 900A. I pajisur me kompresor deri në 100 PSI, dhe LED për ndihmë në punime gjatë natës. Poashtu përmban edhe portin 12V për USB deri në 5V dhe dritat sinjalizuese për mbushjen aktuale të baterisë. Shumë praktike dhe i lehtë për tu përdorur. Në stock ✅.
Starues i makinës 12V 17Ah 900A me kompresor, mbushës dhe LED 4n1 nga Amio. Startues i motorrit deri në 2.5L maksimum, fuqi prej 12V 17Ah dhe 900A. I pajisur me kompresor deri në 100 PSI, dhe LED për ndihmë në punime gjatë natës. Poashtu përmban edhe portin 12V për USB deri në 5V dhe dritat sinjalizuese për mbushjen aktuale të baterisë. Shumë praktike dhe i lehtë për tu përdorur. Në stock ✅.
Categories: ,

Bori e thjeshtë 24V nga Amio

0 Reviews
6.90
Bori e thjeshtë 24V nga Amio. Diametër prej 90mm dhe zë të pastër me montim universal për çdo makinë. Në stock ✅.
Bori e thjeshtë 24V nga Amio. Diametër prej 90mm dhe zë të pastër me montim universal për çdo makinë. Në stock ✅.
Categories: ,

Bori e thjeshtë 12V nga Amio

0 Reviews
5.90
Bori e thjeshtë 12V nga Amio. Diametër prej 90mm dhe zë të pastër me montim universal për çdo makinë. Në stock ✅.
Bori e thjeshtë 12V nga Amio. Diametër prej 90mm dhe zë të pastër me montim universal për çdo makinë. Në stock ✅.
Categories: ,

Bori e thjeshtë 12V nga Amio

0 Reviews
2.90
Bori e thjeshtë 12V nga Amio. Diametër prej 65mm dhe zë të pastër me montim universal për çdo makinë. Në stock ✅.
Bori e thjeshtë 12V nga Amio. Diametër prej 65mm dhe zë të pastër me montim universal për çdo makinë. Në stock ✅.
Categories: ,

Bori 12V 410 & 510Hz nga Amio

0 Reviews
17.90
Bori 12V 410 & 510Hz nga Amio. Bori me dy tone "fanfara", me frekuenca të zërit prej 410 & 510Hz. Zë të lartë prej 110+/-5dB. Në stock ✅.
Bori 12V 410 & 510Hz nga Amio. Bori me dy tone "fanfara", me frekuenca të zërit prej 410 & 510Hz. Zë të lartë prej 110+/-5dB. Në stock ✅.
Categories: ,

Bori 12V 410 & 510Hz nga Amio

0 Reviews
12.90
Bori 12V 410 & 510Hz nga Amio. Bori me dy tone "fanfara", me frekuenca të zërit prej 410 & 510Hz. Zë të lartë prej 110+/-5dB. Në stock ✅.
Bori 12V 410 & 510Hz nga Amio. Bori me dy tone "fanfara", me frekuenca të zërit prej 410 & 510Hz. Zë të lartë prej 110+/-5dB. Në stock ✅.
Categories: ,

Bori 12V 410 & 510Hz nga Amio

0 Reviews
9.90
Bori 12V 410 & 510Hz nga Amio. Bori me dy tone "fanfara", me frekuenca të zërit prej 410 & 510Hz. Zë të lartë prej 110+/-5dB. Në stock ✅.
Bori 12V 410 & 510Hz nga Amio. Bori me dy tone "fanfara", me frekuenca të zërit prej 410 & 510Hz. Zë të lartë prej 110+/-5dB. Në stock ✅.
Categories: ,

Bori 12V 410 & 510Hz nga Amio

0 Reviews
7.50
Bori 12V 410 & 510Hz nga Amio. Bori me dy tone "fanfara", me frekuenca të zërit prej 410 & 510Hz. Zë të lartë prej 110+/-5dB. Në stock ✅.
Bori 12V 410 & 510Hz nga Amio. Bori me dy tone "fanfara", me frekuenca të zërit prej 410 & 510Hz. Zë të lartë prej 110+/-5dB. Në stock ✅.
Categories: ,

Bori e thjeshtë 12V nga Amio

0 Reviews
2.90
Bori e thjeshtë 12V nga Amio. Diametër prej 65mm dhe zë të pastër me montim universal për çdo makinë. Në stock ✅.
Bori e thjeshtë 12V nga Amio. Diametër prej 65mm dhe zë të pastër me montim universal për çdo makinë. Në stock ✅.
Categories: ,

Set kaqavidash me grepa shpues nga Amio

0 Reviews
5.90
Set kaqavidash me grepa shpues nga Amio. Set grepash me dorezë me majë të fortë dhe të mbështjellur me kromium. Doreza është e krijuar nga kualiteti i lartë jo rrëshqitës. Në stock ✅.
Set kaqavidash me grepa shpues nga Amio. Set grepash me dorezë me majë të fortë dhe të mbështjellur me kromium. Doreza është e krijuar nga kualiteti i lartë jo rrëshqitës. Në stock ✅.
Categories: ,

Shkrirëse për xham 360° 12V nga Amio

0 Reviews
21.90
Shkrirëse për xham 360° 12V nga Amio. Me fuqi prej 150W ofron shumë efikasitet në shkrirjen e xhamit të parë. Në stock ✅.
Shkrirëse për xham 360° 12V nga Amio. Me fuqi prej 150W ofron shumë efikasitet në shkrirjen e xhamit të parë. Në stock ✅.
Categories: ,

Shkrirëse për xham me shpërndarje 12V nga Amio

0 Reviews
12.00
Shkrirëse për xham me shpërndarje 12V nga Amio. Me fuqi prej 150W ofron shumë efikasitet në shkrirjen e xhamit të parë. Në stock ✅.
Shkrirëse për xham me shpërndarje 12V nga Amio. Me fuqi prej 150W ofron shumë efikasitet në shkrirjen e xhamit të parë. Në stock ✅.
Categories: ,

Shtresë me ngrohje për ulëse 12V nga Amio

0 Reviews
21.50
Shtresë me ngrohje për ulëse 12V nga Amio. Ofron nxehtësi vetëm më anë të lidhjes në 12V. E pajisur me ndërprerës për të caktuar masën e nxehtësisë në të ulët apo të lartë. Ngrohje të shpejtë pa shpenzime me përdorim universal. Në stock ✅.
Shtresë me ngrohje për ulëse 12V nga Amio. Ofron nxehtësi vetëm më anë të lidhjes në 12V. E pajisur me ndërprerës për të caktuar masën e nxehtësisë në të ulët apo të lartë. Ngrohje të shpejtë pa shpenzime me përdorim universal. Në stock ✅.

Llampë LED D-Basic Series D2S/D2R nga Amio

0 Reviews
79.00
Llampë LED D-Basic Series D2S/D2R nga Amio. Set shumë i fuqishëm i dritave LED, zëvendësim për Xenon-et tradicionale. Me 6000K ofron dritë të bardhë të ftohtë. Fortësi shkëlqyese prej 6800LM duke shpenzuar 70W për set. I pajisur me CANBUS që eleminon erroret që mund të shfaqen në makinë. Poashtu nuk lejon ngrohjen e tepërt me anë të ftohjes aktive të integruar. Në stock ✅.
Llampë LED D-Basic Series D2S/D2R nga Amio. Set shumë i fuqishëm i dritave LED, zëvendësim për Xenon-et tradicionale. Me 6000K ofron dritë të bardhë të ftohtë. Fortësi shkëlqyese prej 6800LM duke shpenzuar 70W për set. I pajisur me CANBUS që eleminon erroret që mund të shfaqen në makinë. Poashtu nuk lejon ngrohjen e tepërt me anë të ftohjes aktive të integruar. Në stock ✅.
Categories: ,

Vinq dore me mekanizëm 5m 450kg nga Amio

0 Reviews
38.90
Vinq dore me mekanizëm 5m 450kg nga Amio. Vinqi është i pajisur me një bllokues sigurie nga qeliku me mekanizëm me sustë. E gjithë struktura e vinqit është e krijuar nga materiale të kualitetit të lartë, që garanton qëndrueshmëri dhe fortësi. Gjen aplikim në shumë fusha si tërheqjen e anijeve, makinave të lehta the për të tërhequr objekte në mënyrë horizontale. Vinqi është i pajisur më një litar metalik prej 4mm trashësi që garanton siguri. Në stock ✅.
Vinq dore me mekanizëm 5m 450kg nga Amio. Vinqi është i pajisur me një bllokues sigurie nga qeliku me mekanizëm me sustë. E gjithë struktura e vinqit është e krijuar nga materiale të kualitetit të lartë, që garanton qëndrueshmëri dhe fortësi. Gjen aplikim në shumë fusha si tërheqjen e anijeve, makinave të lehta the për të tërhequr objekte në mënyrë horizontale. Vinqi është i pajisur më një litar metalik prej 4mm trashësi që garanton siguri. Në stock ✅.

Llampë halogene HIR2 9012 12V 55W nga Amio

0 Reviews
2.50
Llampë halogene HIR2 9012 12V 55W nga Amio. Llampë halogene që përdoren për pjesën e parme të dritave. Gjejnë përdorim si drita të shkurta apo të gjata. Fuqia e vlersuar e kësaj llapme është 55W. Në stock ✅.
Llampë halogene HIR2 9012 12V 55W nga Amio. Llampë halogene që përdoren për pjesën e parme të dritave. Gjejnë përdorim si drita të shkurta apo të gjata. Fuqia e vlersuar e kësaj llapme është 55W. Në stock ✅.

Llampë halogene HIR 9011 12V 65W nga Amio

0 Reviews
2.50
Llampë halogene HIR 9011 12V 65W nga Amio. Llampë halogene me dy fibra, që përdoren për pjesën e parme të dritave. Gjejnë përdorim si drita të shkurta apo të gjata. Fuqia e vlersuar e kësaj llapme është 65W. Në stock ✅.
Llampë halogene HIR 9011 12V 65W nga Amio. Llampë halogene me dy fibra, që përdoren për pjesën e parme të dritave. Gjejnë përdorim si drita të shkurta apo të gjata. Fuqia e vlersuar e kësaj llapme është 65W. Në stock ✅.

Llampë halogene H15 12V/55W nga Amio

0 Reviews
7.50
Llampë halogene H15 12V/55W nga Amio. Llampë halogene me dy fibra, që përdoren për pjesën e parme të dritave. Varësisht nga lloji i makinës dritat kryejnë funksione të shumta si drita të shkurta, të gjata, të mjegullës, kthesës etj. Ky është një model standard i dritave që është instaluar me sukses në makinat e reja të Volkswagen, Audi, Skoda etj. Fuqia e vlersuar e kësaj llapme është 15W për njërën fibër dhe 55W për tjetrën. Në stock ✅.
Llampë halogene H15 12V/55W nga Amio. Llampë halogene me dy fibra, që përdoren për pjesën e parme të dritave. Varësisht nga lloji i makinës dritat kryejnë funksione të shumta si drita të shkurta, të gjata, të mjegullës, kthesës etj. Ky është një model standard i dritave që është instaluar me sukses në makinat e reja të Volkswagen, Audi, Skoda etj. Fuqia e vlersuar e kësaj llapme është 15W për njërën fibër dhe 55W për tjetrën. Në stock ✅.
Categories: ,

Shtresë xheli për ulëse nga Amio

0 Reviews
18.50
Shtresë xheli për ulëse nga Amio. Shtresë ortopedike për ulëse që ndihmon në rehatin gjatë vozitjes. Ofron komoditet dhe butësi poashtu shumë efikase për rrugët e gjata. Në stock ✅.
Shtresë xheli për ulëse nga Amio. Shtresë ortopedike për ulëse që ndihmon në rehatin gjatë vozitjes. Ofron komoditet dhe butësi poashtu shumë efikase për rrugët e gjata. Në stock ✅.
Categories: ,

Shtresë xheli për ulëse nga Amio

0 Reviews
16.90
Shtresë xheli për ulëse nga Amio. Shtresë ortopedike për ulëse që ndihmon në rehatin gjatë vozitjes. Ofron komoditet dhe butësi poashtu shumë efikase për rrugët e gjata. Në stock ✅.
Shtresë xheli për ulëse nga Amio. Shtresë ortopedike për ulëse që ndihmon në rehatin gjatë vozitjes. Ofron komoditet dhe butësi poashtu shumë efikase për rrugët e gjata. Në stock ✅.
Categories: ,

Shtresë xheli për ulëse nga Amio

0 Reviews
9.90
Shtresë xheli për ulëse nga Amio. Shtresë ortopedike për ulëse që ndihmon në rehatin gjatë vozitjes. Ofron komoditet dhe butësi poashtu shumë efikase për rrugët e gjata. Në stock ✅.
Shtresë xheli për ulëse nga Amio. Shtresë ortopedike për ulëse që ndihmon në rehatin gjatë vozitjes. Ofron komoditet dhe butësi poashtu shumë efikase për rrugët e gjata. Në stock ✅.
Categories: ,

Hinkë me gyp të lakuar 53cm nga Amio

0 Reviews
1.50
Hinkë me gyp të lakuar 53cm nga Amio. Gjen përdorim në shumë raste si mbushjen e vajit, ftohësit të motorrit ujit apo qkado tjetër. E krijuar nga plastika e kualitetit të lartë me diametër të mbledhës prej 7.5cm dhe diametër dalës 2cm. Në stock ✅.
Hinkë me gyp të lakuar 53cm nga Amio. Gjen përdorim në shumë raste si mbushjen e vajit, ftohësit të motorrit ujit apo qkado tjetër. E krijuar nga plastika e kualitetit të lartë me diametër të mbledhës prej 7.5cm dhe diametër dalës 2cm. Në stock ✅.
Categories: ,

Qadër për xhamin e parë të makinës nga Amio

0 Reviews
15.90
Qadër për xhamin e parë të makinës nga Amio. Me dimensione prej 140 x 79cm. Përdorim shumë të lehtë dhe mbështetje nga ndalueset e rrezeve të shoferit dhe pasagjerit. Shumë kompakte dhe e lehtë për tu hapur apo mbyllur. Në stock ✅.
Qadër për xhamin e parë të makinës nga Amio. Me dimensione prej 140 x 79cm. Përdorim shumë të lehtë dhe mbështetje nga ndalueset e rrezeve të shoferit dhe pasagjerit. Shumë kompakte dhe e lehtë për tu hapur apo mbyllur. Në stock ✅.
Categories: ,

Brushë me vrimë ujitëse 29cm nga Amio

0 Reviews
14.90
Brushë me vrimë ujitëse 29cm nga Amio. Profil i ri i brushës me fije të kthyera në kënd për përfshirjen e sipërfaqeve më të mëdha. Fije të shpeshta dhe të buta që nuk lënë gërvishtje. Me vrimë montuese për dorezë prej 16mm. Në stock ✅.
Brushë me vrimë ujitëse 29cm nga Amio. Profil i ri i brushës me fije të kthyera në kënd për përfshirjen e sipërfaqeve më të mëdha. Fije të shpeshta dhe të buta që nuk lënë gërvishtje. Me vrimë montuese për dorezë prej 16mm. Në stock ✅.
Categories: ,

Shtrëngues i lakueshëm për vende të ngushta 1/4" 30cm nga Amio

0 Reviews
2.95
Shtrëngues i lakueshëm për vende të ngushta 1/4" 30cm nga Amio. Me anë të elasticitetit të kësaj pajisje lehtëson arritjen në vende të ngushta dhe të fshehta nga largesia. Shume efikase gjatë punimeve në pjesë të fshehta të motorrit. Në stock ✅.
Shtrëngues i lakueshëm për vende të ngushta 1/4" 30cm nga Amio. Me anë të elasticitetit të kësaj pajisje lehtëson arritjen në vende të ngushta dhe të fshehta nga largesia. Shume efikase gjatë punimeve në pjesë të fshehta të motorrit. Në stock ✅.
Categories: ,

Rripa mbajtës për fikëse zjarri nga Amio

0 Reviews
1.50
Rripa mbajtës për fikëse zjarri nga Amio. Rripa të gjatësisë prej 59cm dhe gjerësi prej 5cm që i bën thuajse universal për qdo lloj të fikëseve për makina. Në stock ✅.
Rripa mbajtës për fikëse zjarri nga Amio. Rripa të gjatësisë prej 59cm dhe gjerësi prej 5cm që i bën thuajse universal për qdo lloj të fikëseve për makina. Në stock ✅.
Categories: ,

Set poliri me 2 shupza 125 mm + adapter M14 nga Amio

0 Reviews
9.95
Set poliri me 2 shupza 125 mm + adapter M14 nga Amio. Shpuzat janë të përdorshme në metal, xham, drita apo edhe dru. Me trashësi prej 10cm dhe diametër prej 125mm e bën të mundur ti prek edhe sipërfaqet e parrafshëta. Të pajisura me ngjitës nga mbrapa për të përdorur adapterin e njejtë M14. Duke përdorur adapterin e përfshirë janë të montueshme edhe në trapan. Në stock ✅.
Set poliri me 2 shupza 125 mm + adapter M14 nga Amio. Shpuzat janë të përdorshme në metal, xham, drita apo edhe dru. Me trashësi prej 10cm dhe diametër prej 125mm e bën të mundur ti prek edhe sipërfaqet e parrafshëta. Të pajisura me ngjitës nga mbrapa për të përdorur adapterin e njejtë M14. Duke përdorur adapterin e përfshirë janë të montueshme edhe në trapan. Në stock ✅.
Categories: ,

Adapter 12V/24V 3+1 USB nga Amio

0 Reviews
6.90
Adapter 12V/24V 3+1 USB nga Amio. Kabllo vazhduese me 3 porte 12V/24V dhe 1 USB prej 1A. Me fuqi maksimale prej 60W dhe 5A. Në stock ✅.
Adapter 12V/24V 3+1 USB nga Amio. Kabllo vazhduese me 3 porte 12V/24V dhe 1 USB prej 1A. Me fuqi maksimale prej 60W dhe 5A. Në stock ✅.
Categories: ,

Adapter 12V/24V vazhdues 3+1 USB nga Amio

0 Reviews
6.90
Adapter 12V/24V vazhdues 3+1 USB nga Amio. Kabllo vazhduese me 2 porte 12V/24V dhe 1 USB prej 1A. Me fuqi maksimale prej 60W dhe 5A. Në stock ✅.
Adapter 12V/24V vazhdues 3+1 USB nga Amio. Kabllo vazhduese me 2 porte 12V/24V dhe 1 USB prej 1A. Me fuqi maksimale prej 60W dhe 5A. Në stock ✅.
Categories: ,

Adapter 12V/24V vazhdues 2+1 USB nga Amio

0 Reviews
6.90
Adapter 12V/24V vazhdues 2+1 USB nga Amio. Kabllo vazhduese me 2 porte 12V/24V dhe 1 USB prej 1A. Me fuqi maksimale prej 60W dhe 5A. Në stock ✅.
Adapter 12V/24V vazhdues 2+1 USB nga Amio. Kabllo vazhduese me 2 porte 12V/24V dhe 1 USB prej 1A. Me fuqi maksimale prej 60W dhe 5A. Në stock ✅.
Categories: ,

Buton me formë elipse 12/24V Max 30A nga Amio

0 Reviews
2.40
Buton me formë elipse nga Amio. Përqim të energjisë elektrike prej 12V/24V me maksimum 30A.. I pajisur me LED për indikacion të aktivizimit. Temperaturë operuese pre -30ºC - +80ºC. Vrima montuese fi12mm. Në stock ✅.
Buton me formë elipse nga Amio. Përqim të energjisë elektrike prej 12V/24V me maksimum 30A.. I pajisur me LED për indikacion të aktivizimit. Temperaturë operuese pre -30ºC - +80ºC. Vrima montuese fi12mm. Në stock ✅.
Categories: ,

Buton me formë elipse 12V/230V nga Amio

0 Reviews
0.95
Buton me formë elipse nga Amio. Përqim të energjisë elektrike prej 12V apo 240V. I pajisur me LED për indikacion të aktivizimit. Në stock ✅.
Buton me formë elipse nga Amio. Përqim të energjisë elektrike prej 12V apo 240V. I pajisur me LED për indikacion të aktivizimit. Në stock ✅.
Categories: ,

Pompë për vaj 12V nga Amio

0 Reviews
29.90
Pompë për vaj 12V nga Amio. Me fuqi prej 60W ofron një pompim prej 3l / min për vajin me temperatur prej 40°C deri 60°C. Bën pompimin e naftës, vajit apo ftohësit të motorrit. KUJDES! Asesi nuk lejohet të përdoret për lëngje që digjen lehtë si benzina, alkooli apo tretës të tjerë. Në stock ✅.
Pompë për vaj 12V nga Amio. Me fuqi prej 60W ofron një pompim prej 3l / min për vajin me temperatur prej 40°C deri 60°C. Bën pompimin e naftës, vajit apo ftohësit të motorrit. KUJDES! Asesi nuk lejohet të përdoret për lëngje që digjen lehtë si benzina, alkooli apo tretës të tjerë. Në stock ✅.
Categories: ,

Pompë për naft 24V me diametër 51mm nga Amio

0 Reviews
19.00
Pompë për naft 24V me diametër 51mm nga Amio. Me një kapacitet pompues prej 25l / min dhe me një fuqi ngritje prej 3m është pompë shumë efikase. Poashtu me një efiçiencë 8500 rrotullime për minutë. Në stock ✅.
Pompë për naft 24V me diametër 51mm nga Amio. Me një kapacitet pompues prej 25l / min dhe me një fuqi ngritje prej 3m është pompë shumë efikase. Poashtu me një efiçiencë 8500 rrotullime për minutë. Në stock ✅.
Categories: ,

Pompë për naft 12V me diametër 38mm nga Amio

0 Reviews
12.00
Pompë për naft 12V me diametër 38mm nga Amio. Me një kapacitet pompues prej 12l / min dhe me një fuqi ngritje prej 2m është pompë shumë efikase. Poashtu me një efiçiencë 8500 rrotullime për minutë. Në stock ✅.
Pompë për naft 12V me diametër 38mm nga Amio. Me një kapacitet pompues prej 12l / min dhe me një fuqi ngritje prej 2m është pompë shumë efikase. Poashtu me një efiçiencë 8500 rrotullime për minutë. Në stock ✅.
Categories: ,

Set brusha pastrimi për vendosje në trapan nga Amio

0 Reviews
13.90
Set brusha pastrimi për vendosje në trapan nga Amio. Me fibra najloni ky set ndihmon në pastrimin si në sipërfaqe të mëdha ashtu edhe në sipërfaqe të ngushta. Falë materialit të përdorur nuk gërvishtë sipërfaqet e makinës dhe poashtu brushat durojnë edhe fërkimin me rrotullime të larta. Në stock ✅.
Set brusha pastrimi për vendosje në trapan nga Amio. Me fibra najloni ky set ndihmon në pastrimin si në sipërfaqe të mëdha ashtu edhe në sipërfaqe të ngushta. Falë materialit të përdorur nuk gërvishtë sipërfaqet e makinës dhe poashtu brushat durojnë edhe fërkimin me rrotullime të larta. Në stock ✅.
Categories: ,

Set brusha pastrimi për vendosje në trapan nga Amio

0 Reviews
17.90
Set brusha pastrimi për vendosje në trapan nga Amio. Me fibra najloni ky set ndihmon në pastrimin si në sipërfaqe të mëdha ashtu edhe në sipërfaqe të ngushta. Falë materialit të përdorur nuk gërvishtë sipërfaqet e makinës dhe poashtu brushat durojnë edhe fërkimin me rrotullime të larta. Në stock ✅.
Set brusha pastrimi për vendosje në trapan nga Amio. Me fibra najloni ky set ndihmon në pastrimin si në sipërfaqe të mëdha ashtu edhe në sipërfaqe të ngushta. Falë materialit të përdorur nuk gërvishtë sipërfaqet e makinës dhe poashtu brushat durojnë edhe fërkimin me rrotullime të larta. Në stock ✅.
Categories: ,

Bori dyshe 12-24V nga Amio

0 Reviews
22.00
Bori dyshe 12-24V nga Amio. Ofron zë me tempo të lartë dhe të theksuar. Montim të lehtë dhe në të dy llojet e energjisë 12V apo 24V. Në stock ✅.
Bori dyshe 12-24V nga Amio. Ofron zë me tempo të lartë dhe të theksuar. Montim të lehtë dhe në të dy llojet e energjisë 12V apo 24V. Në stock ✅.
Categories: ,

Riparues për tërheqje të shtypjeve në makinë nga Amio

0 Reviews
23.50
Riparues për tërheqje të shtypjeve në makinë nga Amio. Kiti përmban 18 madhësi të ndryshme të kupave tërheqëse. Përdorim të lehtë dhe rezultate të shkëlqyera në riparimin e sipërfaqeve të shtypura të makinës. Në stock ✅.
Riparues për tërheqje të shtypjeve në makinë nga Amio. Kiti përmban 18 madhësi të ndryshme të kupave tërheqëse. Përdorim të lehtë dhe rezultate të shkëlqyera në riparimin e sipërfaqeve të shtypura të makinës. Në stock ✅.
Categories: ,

Qese një përdorimëshe për mbeturina nga Amio

0 Reviews
7.50
Qese një përdorimëshe për mbeturina nga Amio. Set i cili përmban 25 qese një përdorimshe. Një qese është e mjaftueshme edhe për udhëtime të gjata duke mbajtur makinën të pastër çdo herë. Në stock ✅.
Qese një përdorimëshe për mbeturina nga Amio. Set i cili përmban 25 qese një përdorimshe. Një qese është e mjaftueshme edhe për udhëtime të gjata duke mbajtur makinën të pastër çdo herë. Në stock ✅.
Back to Top
Produkti u shtua në shportën tuaj