Dërgesa të sigurta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut

Showing all 14 results

Filtro nga
Show
Categories:

AdBlue 10L Wurth

0 Reviews
30.00
AdBlue 10L Wurth. Përdoret tek motorët me naftë me trajtim të mëtejshëm të shkarkimit SCR. Tretësirë ​​ujore 32.5% për të reduktuar emetimet e oksidit të azotit. Përputhet me specifikimet ISO ISO 22241-1 Për më shumë info kliko tek "Të dhëna shtesë". Në Stock ✅.
AdBlue 10L Wurth. Përdoret tek motorët me naftë me trajtim të mëtejshëm të shkarkimit SCR. Tretësirë ​​ujore 32.5% për të reduktuar emetimet e oksidit të azotit. Përputhet me specifikimet ISO ISO 22241-1 Për më shumë info kliko tek "Të dhëna shtesë". Në Stock ✅.
Categories:

Antifriz LL G11 1L WURTH

0 Reviews
4.50
Antifriz LL G11 1L WURTH. Antifriz LL G11 është një lëng i përqendruar që shërben për të mbrojtur kundër ngrirjes, korrozionit dhe formimit të depozitave. Është i destinuar si për automjete pasagjerësh ashtu edhe për kamionë. Është i përshtatshëm për përdorim gjatë gjithë vitit - në dimër si mbrojtje kundër ngricave, dhe në verë si mbrojtje kundër mbinxehjes. Në varësi të raportit në të cilin është holluar koncentrati, mund të bëhet në temperatura më të ulëta. Për më shumë info kliko tek "Të dhëna shtesë". Në Stock ✅.
Antifriz LL G11 1L WURTH. Antifriz LL G11 është një lëng i përqendruar që shërben për të mbrojtur kundër ngrirjes, korrozionit dhe formimit të depozitave. Është i destinuar si për automjete pasagjerësh ashtu edhe për kamionë. Është i përshtatshëm për përdorim gjatë gjithë vitit - në dimër si mbrojtje kundër ngricave, dhe në verë si mbrojtje kundër mbinxehjes. Në varësi të raportit në të cilin është holluar koncentrati, mund të bëhet në temperatura më të ulëta. Për më shumë info kliko tek "Të dhëna shtesë". Në Stock ✅.

Fshesë e pasme Wurth Universale 230mm

0 Reviews
9.50
Fshesë e pasme Wurth Universale 230mm. Fshesat Wurth për mbrapa, me metal elastik i cili i ofron kontakt të përhershëm fshesës dhe xhamit të makinës gjatë fshirjes, edhe për xhama me formë më të lakuar. Fshesat nga wurth janë të përbëra nga goma natyrale 60%. Poashtu përmban mbrojtje grafiti në gomën fshirëse. Fshesat vijnë me adapterët e ndryshëm për montim duke ofruar kompatibilitet deri në 98% të makinave. Në stock ✅.
Fshesë e pasme Wurth Universale 230mm. Fshesat Wurth për mbrapa, me metal elastik i cili i ofron kontakt të përhershëm fshesës dhe xhamit të makinës gjatë fshirjes, edhe për xhama me formë më të lakuar. Fshesat nga wurth janë të përbëra nga goma natyrale 60%. Poashtu përmban mbrojtje grafiti në gomën fshirëse. Fshesat vijnë me adapterët e ndryshëm për montim duke ofruar kompatibilitet deri në 98% të makinave. Në stock ✅.

Fshesë e pasme Wurth Universale 250mm

0 Reviews
9.50
Fshesë e pasme Wurth Universale 250mm. Fshesat Wurth për mbrapa, me metal elastik i cili i ofron kontakt të përhershëm fshesës dhe xhamit të makinës gjatë fshirjes, edhe për xhama me formë më të lakuar. Fshesat nga wurth janë të përbëra nga goma natyrale 60%. Poashtu përmban mbrojtje grafiti në gomën fshirëse. Fshesat vijnë me adapterët e ndryshëm për montim duke ofruar kompatibilitet deri në 98% të makinave. Në stock ✅.
Fshesë e pasme Wurth Universale 250mm. Fshesat Wurth për mbrapa, me metal elastik i cili i ofron kontakt të përhershëm fshesës dhe xhamit të makinës gjatë fshirjes, edhe për xhama me formë më të lakuar. Fshesat nga wurth janë të përbëra nga goma natyrale 60%. Poashtu përmban mbrojtje grafiti në gomën fshirëse. Fshesat vijnë me adapterët e ndryshëm për montim duke ofruar kompatibilitet deri në 98% të makinave. Në stock ✅.

Fshesë e pasme Wurth Universale 280mm

0 Reviews
12.00
Fshesë e pasme Wurth Universale 280mm. Fshesat Wurth për mbrapa, me metal elastik i cili i ofron kontakt të përhershëm fshesës dhe xhamit të makinës gjatë fshirjes, edhe për xhama me formë më të lakuar. Fshesat nga wurth janë të përbëra nga goma natyrale 60%. Poashtu përmban mbrojtje grafiti në gomën fshirëse. Fshesat vijnë me adapterët e ndryshëm për montim duke ofruar kompatibilitet deri në 98% të makinave. Në stock ✅.
Fshesë e pasme Wurth Universale 280mm. Fshesat Wurth për mbrapa, me metal elastik i cili i ofron kontakt të përhershëm fshesës dhe xhamit të makinës gjatë fshirjes, edhe për xhama me formë më të lakuar. Fshesat nga wurth janë të përbëra nga goma natyrale 60%. Poashtu përmban mbrojtje grafiti në gomën fshirëse. Fshesat vijnë me adapterët e ndryshëm për montim duke ofruar kompatibilitet deri në 98% të makinave. Në stock ✅.

Fshesë e pasme Wurth Universale 350mm

0 Reviews
12.00
Fshesë e pasme Wurth Universale 350mm. Fshesat Wurth për mbrapa, me metal elastik i cili i ofron kontakt të përhershëm fshesës dhe xhamit të makinës gjatë fshirjes, edhe për xhama me formë më të lakuar. Fshesat nga wurth janë të përbëra nga goma natyrale 60%. Poashtu përmban mbrojtje grafiti në gomën fshirëse. Fshesat vijnë me adapterët e ndryshëm për montim duke ofruar kompatibilitet deri në 98% të makinave. Në stock ✅.
Fshesë e pasme Wurth Universale 350mm. Fshesat Wurth për mbrapa, me metal elastik i cili i ofron kontakt të përhershëm fshesës dhe xhamit të makinës gjatë fshirjes, edhe për xhama me formë më të lakuar. Fshesat nga wurth janë të përbëra nga goma natyrale 60%. Poashtu përmban mbrojtje grafiti në gomën fshirëse. Fshesat vijnë me adapterët e ndryshëm për montim duke ofruar kompatibilitet deri në 98% të makinave. Në stock ✅.

Fshesë e pasme Wurth Universale 400mm

0 Reviews
11.50
Fshesë e pasme Wurth Universale 400mm. Fshesat Wurth për mbrapa, me metal elastik i cili i ofron kontakt të përhershëm fshesës dhe xhamit të makinës gjatë fshirjes, edhe për xhama me formë më të lakuar. Fshesat nga wurth janë të përbëra nga goma natyrale 60%. Poashtu përmban mbrojtje grafiti në gomën fshirëse. Fshesat vijnë me adapterët e ndryshëm për montim duke ofruar kompatibilitet deri në 98% të makinave. Në stock ✅.
Fshesë e pasme Wurth Universale 400mm. Fshesat Wurth për mbrapa, me metal elastik i cili i ofron kontakt të përhershëm fshesës dhe xhamit të makinës gjatë fshirjes, edhe për xhama me formë më të lakuar. Fshesat nga wurth janë të përbëra nga goma natyrale 60%. Poashtu përmban mbrojtje grafiti në gomën fshirëse. Fshesat vijnë me adapterët e ndryshëm për montim duke ofruar kompatibilitet deri në 98% të makinave. Në stock ✅.

Izolues për radiator Wurth

0 Reviews
8.00
Izolues për radiator Wurth. Ai mbyll çarjet e ngushta dhe rrjedhjet për një kohë të gjatë dhe siguron papërshkueshmërinë e kanaleve të ftohjes në zonën e djegies. Parandalon humbjen e ftohësit, i përshtatshëm për të gjitha antifrizat dhe ftohësit e zakonshëm, mbron motorin nga dëmtimi. Në Stock ✅.
Izolues për radiator Wurth. Ai mbyll çarjet e ngushta dhe rrjedhjet për një kohë të gjatë dhe siguron papërshkueshmërinë e kanaleve të ftohjes në zonën e djegies. Parandalon humbjen e ftohësit, i përshtatshëm për të gjitha antifrizat dhe ftohësit e zakonshëm, mbron motorin nga dëmtimi. Në Stock ✅.

Ngjitës + izolues Wurth

0 Reviews
10.00
Ngjitës + izolues Wurth. Ngjitës dhe izolues poliuretani elastik me qëllim universal. Është i përshtatshëm për aplikimin e metaleve, sipërfaqeve të lyera, drurit, gurit, betonit, poliestër dhe PVC të fortë. Në Stock ✅.
Ngjitës + izolues Wurth. Ngjitës dhe izolues poliuretani elastik me qëllim universal. Është i përshtatshëm për aplikimin e metaleve, sipërfaqeve të lyera, drurit, gurit, betonit, poliestër dhe PVC të fortë. Në Stock ✅.

Pastrues dhe mirëmbajtës për radiator Wurth

0 Reviews
12.00
Pastrues dhe mirëmbajtës për radiator Wurth. Pastrues radiatorësh, i përshtatshëm për të gjitha llojet e motorëve. Largon depozitat e korrozionit dhe llumit në sistemin e ftohjes. Rritja e besueshmërisë së motorit falë një sistemi të rafinuar ftohjeje. Në Stock ✅.
Pastrues dhe mirëmbajtës për radiator Wurth. Pastrues radiatorësh, i përshtatshëm për të gjitha llojet e motorëve. Largon depozitat e korrozionit dhe llumit në sistemin e ftohjes. Rritja e besueshmërisë së motorit falë një sistemi të rafinuar ftohjeje. Në Stock ✅.

Pastrues i DPF Wurth

0 Reviews
32.00
Pastrues i DPF Wurth. Pastrues i depozitave të karbonit dhe blozës në filtrat DPF. Nuk është e nevojshme të çmontoni filtrin DPF, nuk është i ndezshëm, neutralizon mbetjet acide të hirit dhe metalit avullon pa lënë gjurmë si dhe zgjat jetëgjatësinë e filtrit. Në Stock ✅.
Pastrues i DPF Wurth. Pastrues i depozitave të karbonit dhe blozës në filtrat DPF. Nuk është e nevojshme të çmontoni filtrin DPF, nuk është i ndezshëm, neutralizon mbetjet acide të hirit dhe metalit avullon pa lënë gjurmë si dhe zgjat jetëgjatësinë e filtrit. Në Stock ✅.

Pastrues i sistemit injektues dizel Wurth

0 Reviews
16.00
Pastrues i sistemit injektues dizel Wurth. Pastrues i sistemit të injektimit për të gjithë motorët e zakonshëm me naftë në automjetet e pasagjerëve dhe ato komerciale. Paketimi 300ml është i mjaftueshëm për rezervuar me 30 deri 50L naftë. Vetitë:
 • Pastron sistemin e rrjedhjes së karburantit.
 • Heq depozitimet në grykë dhe në pompat e injektimit të karburantit.
 • Lidh dhe neutralizon kondensimin acidik të ujit.
 • Siguron kontroll të saktë të funksionimit të grykës dhe pompës së injektimit të karburantit
 • Kursen karburant falë injektimit të saktë.
 • Redukton korrozionin në sistemin e rrjedhjes së karburantit.
Në Stock ✅.
Pastrues i sistemit injektues dizel Wurth. Pastrues i sistemit të injektimit për të gjithë motorët e zakonshëm me naftë në automjetet e pasagjerëve dhe ato komerciale. Paketimi 300ml është i mjaftueshëm për rezervuar me 30 deri 50L naftë. Vetitë:
 • Pastron sistemin e rrjedhjes së karburantit.
 • Heq depozitimet në grykë dhe në pompat e injektimit të karburantit.
 • Lidh dhe neutralizon kondensimin acidik të ujit.
 • Siguron kontroll të saktë të funksionimit të grykës dhe pompës së injektimit të karburantit
 • Kursen karburant falë injektimit të saktë.
 • Redukton korrozionin në sistemin e rrjedhjes së karburantit.
Në Stock ✅.

Sprej kontakti Wurth

0 Reviews
6.50
Sprej kontakti Wurth. Sprej për kontakte elektrike. Preventivë kundër problemeve në startim të motorit si rezultat i lagështisë së krijuar në kontakte. Në Stock ✅.
Sprej kontakti Wurth. Sprej për kontakte elektrike. Preventivë kundër problemeve në startim të motorit si rezultat i lagështisë së krijuar në kontakte. Në Stock ✅.

Sprej për ndezje Wurth

0 Reviews
5.90
Sprej për ndezje Wurth. START RAPID spreji për startim të shpejtë të motorit me kombinimin e përmirësuar të materieve, shpejtë dhe sigurtë ndihmon tek problemet gjatë ndezjes sidomos në kushtet e ftohta dhe të lagështa atmosferike. Ky sprej përdoret për motorat me benzinë dhe dizel me ose pa katalizatorë, makinat ndërtimore dhe bujqësore, si dhe makinat me motorat dy taktësh. Në Stock ✅.
Sprej për ndezje Wurth. START RAPID spreji për startim të shpejtë të motorit me kombinimin e përmirësuar të materieve, shpejtë dhe sigurtë ndihmon tek problemet gjatë ndezjes sidomos në kushtet e ftohta dhe të lagështa atmosferike. Ky sprej përdoret për motorat me benzinë dhe dizel me ose pa katalizatorë, makinat ndërtimore dhe bujqësore, si dhe makinat me motorat dy taktësh. Në Stock ✅.
Back to Top
Produkti u shtua në shportën tuaj