Dërgesa të sigurta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut

Showing 1–40 of 97 results

Sort by
Show
Categories:

4 in 1 USB-C HUB EARLDOM HUB08

0 Reviews
8.00
4 in 1 USB-C HUB EARLDOM HUB08. Adapter për USB 3.0 me shpejtësi të lartë bartëse të të dhënave 3 USB 2.0 me shpejtësi standarde. Në Stock ✅.
4 in 1 USB-C HUB EARLDOM HUB08. Adapter për USB 3.0 me shpejtësi të lartë bartëse të të dhënave 3 USB 2.0 me shpejtësi standarde. Në Stock ✅.
Categories:

Apple iPhone Battery Pack MagSafe

0 Reviews
19.90
Apple iPhone Battery Pack MagSafe. Battery Pack with MagSafe for iPhone fast charge and wireless. Në Stock ✅.
Apple iPhone Battery Pack MagSafe. Battery Pack with MagSafe for iPhone fast charge and wireless. Në Stock ✅.
Categories:

Apple iPhone Charger and Cable

0 Reviews
19.00
Apple iPhone Charger and Cable. Karikues për iPhone nga Apple 20W USB-C to iPhone. Në Stock ✅.
Apple iPhone Charger and Cable. Karikues për iPhone nga Apple 20W USB-C to iPhone. Në Stock ✅.
Categories:

AUX Bluetooth Receiver EARLDOM M6

0 Reviews
9.90
AUX Bluetooth Receiver EARLDOM M6. Pastërti e lartë e zërit. Në Stock ✅.
AUX Bluetooth Receiver EARLDOM M6. Pastërti e lartë e zërit. Në Stock ✅.
Categories:

AUX Cable 3 në 1 EARLDOM AUX09

0 Reviews
9.90
AUX Male Cable 3.5mm Jack për iPhone Lightning, USB-C dhe AUX EARLDOM AUX09. Pastërti e lartë e zërit, kabllo 120 cm e cila ndahet në tri kabllo iPhone, AUX, USB-C. Në Stock ✅.
AUX Male Cable 3.5mm Jack për iPhone Lightning, USB-C dhe AUX EARLDOM AUX09. Pastërti e lartë e zërit, kabllo 120 cm e cila ndahet në tri kabllo iPhone, AUX, USB-C. Në Stock ✅.
Categories:

AUX Cable for iPhone Lightning EARLDOM AUX62

0 Reviews
6.90
AUX Male Cable 3.5mm Jack to iPhone Lightning EARLDOM AUX62. Pastërti e lartë e zërit, kabllo 1 metër. Në Stock ✅.
AUX Male Cable 3.5mm Jack to iPhone Lightning EARLDOM AUX62. Pastërti e lartë e zërit, kabllo 1 metër. Në Stock ✅.
Categories:

AUX Cable për dy palë ndëgjuese EARLDOM AUX201

0 Reviews
3.90
AUX Male Cable 3.5mm Jack për dy palë ndëgjuese EARLDOM AUX201. Pastërti e lartë e zërit, kabllo 40 cm e cila ndahet në dy palë ndëgjuese në të njëjtën kohë. Në Stock ✅.
AUX Male Cable 3.5mm Jack për dy palë ndëgjuese EARLDOM AUX201. Pastërti e lartë e zërit, kabllo 40 cm e cila ndahet në dy palë ndëgjuese në të njëjtën kohë. Në Stock ✅.
Categories:

AUX Cable për Microphone dhe Ndëgjuese EARLDOM AUX202

0 Reviews
3.90
AUX Male Cable 3.5mm Jack to Microphone and Headphones EARLDOM AUX202. Pastërti e lartë e zërit, kabllo 20 cm. Në Stock ✅.
AUX Male Cable 3.5mm Jack to Microphone and Headphones EARLDOM AUX202. Pastërti e lartë e zërit, kabllo 20 cm. Në Stock ✅.
Categories:

AUX Cable to iPhone Lightning EARLDOM OT49

0 Reviews
4.90
AUX Female Cable 3.5mm Jack to iPhone Lightning EARLDOM OT49. Pastërti e lartë e zërit. Në Stock ✅.
AUX Female Cable 3.5mm Jack to iPhone Lightning EARLDOM OT49. Pastërti e lartë e zërit. Në Stock ✅.
Categories:

AUX Cable to USB-C EARLDOM AUX28

0 Reviews
6.00
AUX Male Cable 3.5mm Jack to USB-C EARLDOM AUX28. Pastërti e lartë e zërit, kabllo 1 metër. Në Stock ✅.
AUX Male Cable 3.5mm Jack to USB-C EARLDOM AUX28. Pastërti e lartë e zërit, kabllo 1 metër. Në Stock ✅.
Categories:

AUX Cable to USB-C EARLDOM AUX41

0 Reviews
7.90
AUX Male Cable 3.5mm Jack to USB-C EARLDOM AUX41. Pastërti e lartë e zërit, kabllo 1 metër me kontrollat + - dhe play/pause. Në Stock ✅.
AUX Male Cable 3.5mm Jack to USB-C EARLDOM AUX41. Pastërti e lartë e zërit, kabllo 1 metër me kontrollat + - dhe play/pause. Në Stock ✅.
Categories:

AUX Cable to USB-C EARLDOM OT51

0 Reviews
6.00
AUX Female Cable 3.5mm Jack to USB-C EARLDOM OT51. Pastërti e lartë e zërit. Në Stock ✅.
AUX Female Cable 3.5mm Jack to USB-C EARLDOM OT51. Pastërti e lartë e zërit. Në Stock ✅.
Categories:

Bluetooth Audio Receiver EARLDOM M29

0 Reviews
9.90
Bluetooth Audio Receiver EARLDOM M29. Pastërti e lartë e zërit me 1 port USB Fast Charging për telefon dhe 1 port USB për muzikë. Në Stock ✅.
Bluetooth Audio Receiver EARLDOM M29. Pastërti e lartë e zërit me 1 port USB Fast Charging për telefon dhe 1 port USB për muzikë. Në Stock ✅.
Categories:

Bluetooth Audio Receiver EARLDOM M39

0 Reviews
12.00
Bluetooth Audio Receiver EARLDOM M39. Pastërti e lartë e zërit me 2 USB Fast Charging për telefon dhe SD Card. Në Stock ✅.
Bluetooth Audio Receiver EARLDOM M39. Pastërti e lartë e zërit me 2 USB Fast Charging për telefon dhe SD Card. Në Stock ✅.
Categories:

Bluetooth Audio Receiver EARLDOM M42

0 Reviews
11.00
Bluetooth Audio Receiver EARLDOM M42. Pastërti e lartë e zërit me 1 USB Fast Charging për telefon dhe 1 USB për muzikë. Në Stock ✅.
Bluetooth Audio Receiver EARLDOM M42. Pastërti e lartë e zërit me 1 USB Fast Charging për telefon dhe 1 USB për muzikë. Në Stock ✅.
Categories:

Bluetooth Audio Receiver EARLDOM M52

0 Reviews
16.00
Bluetooth Audio Receiver EARLDOM M52. Pastërti e lartë e zërit me 1 USB për muzikë dhe USB-C 18W Quick Charging. Në Stock ✅.
Bluetooth Audio Receiver EARLDOM M52. Pastërti e lartë e zërit me 1 USB për muzikë dhe USB-C 18W Quick Charging. Në Stock ✅.
Categories:

Bluetooth Audio Receiver EARLDOM M60

0 Reviews
17.00
Bluetooth Audio Receiver EARLDOM M60. Pastërti e lartë e zërit me 2 porte USB Fast Charging për telefon, AUX dhe SD card. Në Stock ✅.
Bluetooth Audio Receiver EARLDOM M60. Pastërti e lartë e zërit me 2 porte USB Fast Charging për telefon, AUX dhe SD card. Në Stock ✅.
Categories:

Bluetooth Audio Receiver EARLDOM M64

0 Reviews
12.00
Bluetooth Audio Receiver EARLDOM M64. Kabllo me bluetooth e cila lidhet në aux dhe USB port me mikrofon të integruar. Në Stock ✅.
Bluetooth Audio Receiver EARLDOM M64. Kabllo me bluetooth e cila lidhet në aux dhe USB port me mikrofon të integruar. Në Stock ✅.
Categories:

Bluetooth Audio Receiver EARLDOM M74

0 Reviews
15.00
Bluetooth Audio Receiver EARLDOM M74. Pastërti e lartë e zërit me 1 USB Fast Charging për telefon, 1 USB për muzikë dhe AUX. Në Stock ✅.
Bluetooth Audio Receiver EARLDOM M74. Pastërti e lartë e zërit me 1 USB Fast Charging për telefon, 1 USB për muzikë dhe AUX. Në Stock ✅.
Categories:

Bluetooth Audio Receiver EARLDOM M80

0 Reviews
15.00
Bluetooth Audio Receiver EARLDOM M80. Pastërti e lartë e zërit me 1 USB Fast Charging për telefon, 1 USB për muzikë dhe USB-C. Në Stock ✅.
Bluetooth Audio Receiver EARLDOM M80. Pastërti e lartë e zërit me 1 USB Fast Charging për telefon, 1 USB për muzikë dhe USB-C. Në Stock ✅.
Categories:

Bluetooth Audio Receiver EARLDOM M87

0 Reviews
8.90
Bluetooth Audio Receiver EARLDOM M87. Pastërti e lartë e zërit me 2 USB Fast Charging për telefon, SD Card dhe USB-C. Në Stock ✅.
Bluetooth Audio Receiver EARLDOM M87. Pastërti e lartë e zërit me 2 USB Fast Charging për telefon, SD Card dhe USB-C. Në Stock ✅.
Categories:

Bluetooth Speaker Conga WHITE SHARK

0 Reviews
32.00
Speaker Conga WHITE SHARK. Speaker nga WHITE SHARK me bluetooth V5.0, fuqi prej 10W dhe 2 speakers nga 52mm. Në Stock ✅.
Speaker Conga WHITE SHARK. Speaker nga WHITE SHARK me bluetooth V5.0, fuqi prej 10W dhe 2 speakers nga 52mm. Në Stock ✅.
Categories:

Car FM Transmitter HAMA

0 Reviews
25.90
Car FM Transmitter HAMA. Njëra nga pajisjet posedon bluetooth dhe portin për SIM Card. Ndërsa tjetra transmeton zërin me anë të AUX. Në Stock ✅.
Car FM Transmitter HAMA. Njëra nga pajisjet posedon bluetooth dhe portin për SIM Card. Ndërsa tjetra transmeton zërin me anë të AUX. Në Stock ✅.
Categories:

Dirigjues dhe Tastierë AirMouse

0 Reviews
14.00
Dirigjues dhe Tastierë AirMouse. Dirigjues dhe tastierë AirMouse për AndroidBox, Pc, Smart TV, Projektor etj. 2.4G Bluetooth dhe bateri të integruar. Në Stock ✅.
Dirigjues dhe Tastierë AirMouse. Dirigjues dhe tastierë AirMouse për AndroidBox, Pc, Smart TV, Projektor etj. 2.4G Bluetooth dhe bateri të integruar. Në Stock ✅.
Categories:

iPhone 11 Pro Case

0 Reviews
5.90
Mbrojtëse për iPhone 11 Pro. Mbrojtëse transparente me MagSafe. Në stock ✅.
Mbrojtëse për iPhone 11 Pro. Mbrojtëse transparente me MagSafe. Në stock ✅.
Categories:

iPhone 11 Pro Max Case

0 Reviews
6.90
Mbrojtëse për iPhone 11 Pro Max. Kualitet i lartë si dhe mbrojtje të kamerave. Në stock ✅.
Mbrojtëse për iPhone 11 Pro Max. Kualitet i lartë si dhe mbrojtje të kamerave. Në stock ✅.
Categories:

iPhone 11 Pro Max Case

0 Reviews
5.90
Mbrojtëse për iPhone 11 Pro Max. Mbrojtëse transparente me MagSafe. Në stock ✅.
Mbrojtëse për iPhone 11 Pro Max. Mbrojtëse transparente me MagSafe. Në stock ✅.
Categories:

iPhone 12 Pro Max Case

0 Reviews
5.90
Mbrojtëse për iPhone 12 Pro Max. Mbrojtëse transparente me MagSafe. Në stock ✅.
Mbrojtëse për iPhone 12 Pro Max. Mbrojtëse transparente me MagSafe. Në stock ✅.
Categories:

iPhone 12/12 Pro Case

0 Reviews
5.90
Mbrojtëse për iPhone 12/12 Pro. Mbrojtëse transparente me MagSafe. Në stock ✅.
Mbrojtëse për iPhone 12/12 Pro. Mbrojtëse transparente me MagSafe. Në stock ✅.
Categories:

iPhone 13 Case

0 Reviews
5.90
Mbrojtëse për iPhone 13. Mbrojtëse transparente me MagSafe. Në stock ✅.
Mbrojtëse për iPhone 13. Mbrojtëse transparente me MagSafe. Në stock ✅.
Categories:

iPhone 13 Pro Case

0 Reviews
6.90
Mbrojtëse për iPhone 13 Pro. Kualitet i lartë si dhe mbrojtje të kamerave. Në stock ✅.
Mbrojtëse për iPhone 13 Pro. Kualitet i lartë si dhe mbrojtje të kamerave. Në stock ✅.
Categories:

iPhone 13 Pro Case

0 Reviews
5.90
Mbrojtëse për iPhone 13 Pro. Mbrojtëse transparente me MagSafe. Në stock ✅.
Mbrojtëse për iPhone 13 Pro. Mbrojtëse transparente me MagSafe. Në stock ✅.
Categories:

iPhone 13 Pro Max Case

0 Reviews
5.90
Mbrojtëse për iPhone 13 Pro Max. Mbrojtëse transparente me MagSafe. Në stock ✅.
Mbrojtëse për iPhone 13 Pro Max. Mbrojtëse transparente me MagSafe. Në stock ✅.
Categories:

iPhone 14 Case

0 Reviews
5.90
Mbrojtëse për iPhone 14. Mbrojtëse transparente me MagSafe. Në stock ✅.
Mbrojtëse për iPhone 14. Mbrojtëse transparente me MagSafe. Në stock ✅.
Categories:

iPhone 14 Max Case

0 Reviews
5.90
Mbrojtëse për iPhone 14 Max. Mbrojtëse transparente me MagSafe. Në stock ✅.
Mbrojtëse për iPhone 14 Max. Mbrojtëse transparente me MagSafe. Në stock ✅.
Categories:

iPhone 14 Pro Case

0 Reviews
6.90
Mbrojtëse për iPhone 14 Pro. Kualitet i lartë si dhe mbrojtje të kamerave. Në stock ✅.
Mbrojtëse për iPhone 14 Pro. Kualitet i lartë si dhe mbrojtje të kamerave. Në stock ✅.
Categories:

iPhone 14 Pro Case

0 Reviews
5.90
Mbrojtëse për iPhone 14 Pro. Mbrojtëse transparente me MagSafe. Në stock ✅.
Mbrojtëse për iPhone 14 Pro. Mbrojtëse transparente me MagSafe. Në stock ✅.
Categories:

iPhone 14 Pro Max Case

0 Reviews
6.90
Mbrojtëse për iPhone 14 Pro Max. Kualitet i lartë si dhe mbrojtje të kamerave. Në stock ✅.
Mbrojtëse për iPhone 14 Pro Max. Kualitet i lartë si dhe mbrojtje të kamerave. Në stock ✅.
Categories:

iPhone 14 Pro Max Case

0 Reviews
5.90
Mbrojtëse për iPhone 14 Pro Max. Mbrojtëse transparente me MagSafe. Në stock ✅.
Mbrojtëse për iPhone 14 Pro Max. Mbrojtëse transparente me MagSafe. Në stock ✅.
Categories:

Jastëk masazhues për karrige Magic PL-818

(5.00)1 Review
18.00
Jastëk masazhues për karrige Magic PL-818. Masazher i qafës për karrige te makinës. Në Stock ✅.
Jastëk masazhues për karrige Magic PL-818. Masazher i qafës për karrige te makinës. Në Stock ✅.
Back to Top
Produkti u shtua në shportën tuaj