Dërgesa të sigurta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut

Showing all 32 results

Filtro nga
Show
Categories:

Aromë Black Orchid Niki nga Mr&Mrs

0 Reviews
9.90
Aromë Black Orchid Niki nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Niki, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave, ne saje të kapëses universale në pjesën e pasme, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë, metalike dhe kromi cilesore. Aromë që zgjat më shumë se 30 ditë. Në Stock ✅.
Aromë Black Orchid Niki nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Niki, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave, ne saje të kapëses universale në pjesën e pasme, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë, metalike dhe kromi cilesore. Aromë që zgjat më shumë se 30 ditë. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë Black Orchid NikiVelvet nga Mr&Mrs

0 Reviews
17.00
Aromë Black Orchid NikiVelvet nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Niki, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave, ne saje të kapëses universale në pjesën e pasme, ajo është e dekoruar me mëndafsh të butë. Aromë që zgjat më shumë se 30 ditë dhe mund të mbushet prapë. Në Stock ✅.
Aromë Black Orchid NikiVelvet nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Niki, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave, ne saje të kapëses universale në pjesën e pasme, ajo është e dekoruar me mëndafsh të butë. Aromë që zgjat më shumë se 30 ditë dhe mund të mbushet prapë. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë Cedar Wood Cesare Card nga Mr&Mrs

0 Reviews
2.90
Aromë Cedar Wood Cesare Card nga Mr&Mrs. Aromë e cila mund të vendoset kudo. E përshtatshme për qdo vend me formen e saj kompakte me material gome dhe litarin. Aromë që përmban nota prej Limon, Portokall, Rosmarinë, Levandër, Cashmeran & Amber. Aromë që zgjat më shumë se 45 ditë. Në Stock ✅.  
Aromë Cedar Wood Cesare Card nga Mr&Mrs. Aromë e cila mund të vendoset kudo. E përshtatshme për qdo vend me formen e saj kompakte me material gome dhe litarin. Aromë që përmban nota prej Limon, Portokall, Rosmarinë, Levandër, Cashmeran & Amber. Aromë që zgjat më shumë se 45 ditë. Në Stock ✅.  
Categories:

Aromë Cedar Wood Cesare nga Mr&Mrs

0 Reviews
4.90
Aromë Cedar Wood Cesare nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Cesare, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave në saje të formës së krahëve të saj, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë dhe material gome. Aromë që përmban nota prej Limon, Portokall, Rosmarinë, Levandër, Cashmeran & Amber. Aromë që zgjat më shumë se 45 ditë. Në Stock ✅.
Aromë Cedar Wood Cesare nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Cesare, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave në saje të formës së krahëve të saj, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë dhe material gome. Aromë që përmban nota prej Limon, Portokall, Rosmarinë, Levandër, Cashmeran & Amber. Aromë që zgjat më shumë se 45 ditë. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë Cedar Wood Cesare Spray nga Mr&Mrs

0 Reviews
5.90
Aromë Cedar Wood Cesare Spray nga Mr&Mrs. Aromë makine spray 100mL. Perdorim universal për makinë, shtëpi etj. Kudjes përdorimi në material të lëkurës është i dëmshëm. Aromë që përmban nota prej Limon, Portokall, Rosmarinë, Levandër, Cashmeran & Amber. Aroma zgjat varësisht nga përdorimi. Në Stock ✅.
Aromë Cedar Wood Cesare Spray nga Mr&Mrs. Aromë makine spray 100mL. Perdorim universal për makinë, shtëpi etj. Kudjes përdorimi në material të lëkurës është i dëmshëm. Aromë që përmban nota prej Limon, Portokall, Rosmarinë, Levandër, Cashmeran & Amber. Aroma zgjat varësisht nga përdorimi. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë Citrus & Musk Cesare Card nga Mr&Mrs

0 Reviews
2.90
Aromë Citrus & Musk Cesare Card nga Mr&Mrs. Aromë e cila mund të vendoset kudo. E përshtatshme për qdo vend me formen e saj kompakte me material gome dhe litarin. Aromë që përmban nota prej Bergamot, Kanellë, Piper, Fruta të kuq, Ciklamen, Amber & Dru Sandali. Aromë që zgjat më shumë se 45 ditë. Në Stock ✅.
Aromë Citrus & Musk Cesare Card nga Mr&Mrs. Aromë e cila mund të vendoset kudo. E përshtatshme për qdo vend me formen e saj kompakte me material gome dhe litarin. Aromë që përmban nota prej Bergamot, Kanellë, Piper, Fruta të kuq, Ciklamen, Amber & Dru Sandali. Aromë që zgjat më shumë se 45 ditë. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë Citrus & Musk Cesare nga Mr&Mrs

0 Reviews
4.90
Aromë Cutrus & Musk Cesare nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Cesare, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave në saje të formës së krahëve të saj, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë dhe material gome. Aromë që përmban nota prej Bergamot, Kanellë, Piper, Fruta të kuq, Ciklamen, Amber & Dru Sandali. Aromë që zgjat më shumë se 45 ditë. Në Stock ✅.
Aromë Cutrus & Musk Cesare nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Cesare, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave në saje të formës së krahëve të saj, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë dhe material gome. Aromë që përmban nota prej Bergamot, Kanellë, Piper, Fruta të kuq, Ciklamen, Amber & Dru Sandali. Aromë që zgjat më shumë se 45 ditë. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë Citrus & Musk Cesare Spray nga Mr&Mrs

0 Reviews
5.90
Aromë Citrus & Musk Cesare Spray nga Mr&Mrs. Aromë makine spray 100mL. Perdorim universal për makinë, shtëpi etj. Kudjes përdorimi në material të lëkurës është i dëmshëm. Aromë që përmban nota prej Bergamot, Kanellë, Piper, Fruta të kuq, Ciklamen, Amber & Dru Sandali. Aroma zgjat varësisht nga përdorimi. Në Stock ✅.
Aromë Citrus & Musk Cesare Spray nga Mr&Mrs. Aromë makine spray 100mL. Perdorim universal për makinë, shtëpi etj. Kudjes përdorimi në material të lëkurës është i dëmshëm. Aromë që përmban nota prej Bergamot, Kanellë, Piper, Fruta të kuq, Ciklamen, Amber & Dru Sandali. Aroma zgjat varësisht nga përdorimi. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë Energy Cesare Card nga Mr&Mrs

0 Reviews
2.90
Aromë Energy Cesare Card nga Mr&Mrs. Aromë e cila mund të vendoset kudo. E përshtatshme për qdo vend me formen e saj kompakte me material gome dhe litarin. Aromë që përmban nota prej Portokall, Barishta Limoni, Lule Jasmine, Pjeshkë & Dru Sandali. Aromë që zgjat më shumë se 45 ditë. Në Stock ✅.
Aromë Energy Cesare Card nga Mr&Mrs. Aromë e cila mund të vendoset kudo. E përshtatshme për qdo vend me formen e saj kompakte me material gome dhe litarin. Aromë që përmban nota prej Portokall, Barishta Limoni, Lule Jasmine, Pjeshkë & Dru Sandali. Aromë që zgjat më shumë se 45 ditë. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë Energy Cesare nga Mr&Mrs

0 Reviews
4.90
Aromë Energy Cesare nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Cesare, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave në saje të formës së krahëve të saj, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë dhe material gome. Aromë që përmban nota prej Portokall, Barishta Limoni, Lule Jasmine, Pjeshkë & Dru Sandali. Aromë që zgjat më shumë se 45 ditë. Në Stock ✅.
Aromë Energy Cesare nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Cesare, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave në saje të formës së krahëve të saj, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë dhe material gome. Aromë që përmban nota prej Portokall, Barishta Limoni, Lule Jasmine, Pjeshkë & Dru Sandali. Aromë që zgjat më shumë se 45 ditë. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë Energy Cesare Spray nga Mr&Mrs

0 Reviews
5.90
Aromë Energy Cesare Spray nga Mr&Mrs. Aromë makine spray 100mL. Perdorim universal për makinë, shtëpi etj. Kudjes përdorimi në material të lëkurës është i dëmshëm. Aromë që përmban nota prej Portokall, Barishta Limoni, Lule Jasmine, Pjeshkë & Dru Sandali. Aroma zgjat varësisht nga përdorimi. Në Stock ✅.
Aromë Energy Cesare Spray nga Mr&Mrs. Aromë makine spray 100mL. Perdorim universal për makinë, shtëpi etj. Kudjes përdorimi në material të lëkurës është i dëmshëm. Aromë që përmban nota prej Portokall, Barishta Limoni, Lule Jasmine, Pjeshkë & Dru Sandali. Aroma zgjat varësisht nga përdorimi. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë Equilibrium Niki nga Mr&Mrs

0 Reviews
9.90
Aromë Equilibrium Niki nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Niki, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave, ne saje të kapëses universale në pjesën e pasme, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë, metalike dhe kromi cilesore. Aromë që zgjat më shumë se 30 ditë. Në Stock ✅.
Aromë Equilibrium Niki nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Niki, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave, ne saje të kapëses universale në pjesën e pasme, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë, metalike dhe kromi cilesore. Aromë që zgjat më shumë se 30 ditë. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë FreshAir Cesare Card nga Mr&Mrs

0 Reviews
2.90
Aromë FreshAir Cesare Card nga Mr&Mrs. Aromë e cila mund të vendoset kudo. E përshtatshme për qdo vend me formen e saj kompakte me material gome dhe litarin. Aromë që përmban nota prej Limon, Portokall, Trëndafil, Jasmine, Pishë, Amber & Coumarin. Aromë që zgjat më shumë se 45 ditë. Në Stock ✅.
Aromë FreshAir Cesare Card nga Mr&Mrs. Aromë e cila mund të vendoset kudo. E përshtatshme për qdo vend me formen e saj kompakte me material gome dhe litarin. Aromë që përmban nota prej Limon, Portokall, Trëndafil, Jasmine, Pishë, Amber & Coumarin. Aromë që zgjat më shumë se 45 ditë. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë FreshAir Cesare nga Mr&Mrs

0 Reviews
4.90
Aromë FreshAir Cesare nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Cesare, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave në saje të formës së krahëve të saj, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë dhe material gome. Aromë që përmban nota prej Limon, Portokall, Trëndafil, Jasmine, Pishë, Amber & Coumarin. Aromë që zgjat më shumë se 45 ditë. Në Stock ✅.
Aromë FreshAir Cesare nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Cesare, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave në saje të formës së krahëve të saj, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë dhe material gome. Aromë që përmban nota prej Limon, Portokall, Trëndafil, Jasmine, Pishë, Amber & Coumarin. Aromë që zgjat më shumë se 45 ditë. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë FreshAir Cesare Spray nga Mr&Mrs

0 Reviews
5.90
Aromë FreshAir Cesare Spray nga Mr&Mrs. Aromë makine spray 100mL. Perdorim universal për makinë, shtëpi etj. Kudjes përdorimi në material të lëkurës është i dëmshëm. Aromë që përmban nota prej Limon, Portokall, Trëndafil, Jasmine, Pishë, Amber & Coumarin. Aroma zgjat varësisht nga përdorimi. Në Stock ✅.
Aromë FreshAir Cesare Spray nga Mr&Mrs. Aromë makine spray 100mL. Perdorim universal për makinë, shtëpi etj. Kudjes përdorimi në material të lëkurës është i dëmshëm. Aromë që përmban nota prej Limon, Portokall, Trëndafil, Jasmine, Pishë, Amber & Coumarin. Aroma zgjat varësisht nga përdorimi. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë FreshAir Mbushës Niki nga Mr&Mrs

0 Reviews
5.00
Aromë FreshAir Niki nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në aromat Niki nga Mr&Mrs. Aroma e makinës Niki, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave, ne saje të kapëses universale në pjesën e pasme. Aromë që përmban nota prej Limon, Portokall, Trëndafil, Jasmine, Pishë, Amber & Coumarin. Aromë që zgjat më shumë se 30 ditë dhe mund të mbushet prapë. Në Stock ✅.
Aromë FreshAir Niki nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në aromat Niki nga Mr&Mrs. Aroma e makinës Niki, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave, ne saje të kapëses universale në pjesën e pasme. Aromë që përmban nota prej Limon, Portokall, Trëndafil, Jasmine, Pishë, Amber & Coumarin. Aromë që zgjat më shumë se 30 ditë dhe mund të mbushet prapë. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë Gardenia of Tahiti Niki nga Mr&Mrs

0 Reviews
9.90
Aromë Gardenia of Tahiti Niki nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Niki, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave, ne saje të kapëses universale në pjesën e pasme, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë, metalike dhe kromi cilesore. Aromë që zgjat më shumë se 30 ditë. Në Stock ✅.
Aromë Gardenia of Tahiti Niki nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Niki, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave, ne saje të kapëses universale në pjesën e pasme, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë, metalike dhe kromi cilesore. Aromë që zgjat më shumë se 30 ditë. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë Oriental Niki nga Mr&Mrs

0 Reviews
9.90
Aromë Oriental Niki nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Niki, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave, ne saje të kapëses universale në pjesën e pasme, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë, metalike dhe kromi cilesore. Aromë që zgjat më shumë se 30 ditë. Në Stock ✅.
Aromë Oriental Niki nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Niki, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave, ne saje të kapëses universale në pjesën e pasme, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë, metalike dhe kromi cilesore. Aromë që zgjat më shumë se 30 ditë. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë Pepper Mint Cesare Card nga Mr&Mrs

0 Reviews
2.90
Aromë Pepper Mint Cesare Card nga Mr&Mrs. Aromë e cila mund të vendoset kudo. E përshtatshme për qdo vend me formen e saj kompakte me material gome dhe litarin. Aromë që përmban nota prej Limon, Trëndafil i kuq, Trëndafil i pembe, Fruta të kuq, Mentë, Hithëra, Amber & Vanillë. Aromë që zgjat më shumë se 45 ditë. Në Stock ✅.
Aromë Pepper Mint Cesare Card nga Mr&Mrs. Aromë e cila mund të vendoset kudo. E përshtatshme për qdo vend me formen e saj kompakte me material gome dhe litarin. Aromë që përmban nota prej Limon, Trëndafil i kuq, Trëndafil i pembe, Fruta të kuq, Mentë, Hithëra, Amber & Vanillë. Aromë që zgjat më shumë se 45 ditë. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë Pepper Mint Cesare nga Mr&Mrs

0 Reviews
4.90
Aromë Pepper Mint Cesare nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Cesare, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave në saje të formës së krahëve të saj, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë dhe material gome. Aromë që përmban nota prej Limon, Trëndafil i kuq, Trëndafil i pembe, Fruta të kuq, Mentë, Hithëra, Amber & Vanillë. Aromë që zgjat më shumë se 45 ditë. Në Stock ✅.
Aromë Pepper Mint Cesare nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Cesare, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave në saje të formës së krahëve të saj, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë dhe material gome. Aromë që përmban nota prej Limon, Trëndafil i kuq, Trëndafil i pembe, Fruta të kuq, Mentë, Hithëra, Amber & Vanillë. Aromë që zgjat më shumë se 45 ditë. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë Pepper Mint Cesare Spray nga Mr&Mrs

0 Reviews
5.90
Aromë Pepper Mint Cesare Spray nga Mr&Mrs. Aromë makine spray 100mL. Perdorim universal për makinë, shtëpi etj. Kudjes përdorimi në material të lëkurës është i dëmshëm. Aromë që përmban nota prej Limon, Trëndafil i kuq, Trëndafil i pembe, Fruta të kuq, Mentë, Hithëra, Amber & Vanillë. Aroma zgjat varësisht nga përdorimi. Në Stock ✅.
Aromë Pepper Mint Cesare Spray nga Mr&Mrs. Aromë makine spray 100mL. Perdorim universal për makinë, shtëpi etj. Kudjes përdorimi në material të lëkurës është i dëmshëm. Aromë që përmban nota prej Limon, Trëndafil i kuq, Trëndafil i pembe, Fruta të kuq, Mentë, Hithëra, Amber & Vanillë. Aroma zgjat varësisht nga përdorimi. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë Peppermint Niki nga Mr&Mrs

0 Reviews
9.90
Aromë Peppermint Niki nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Niki, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave, ne saje të kapëses universale në pjesën e pasme, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë, metalike dhe kromi cilesore. Aromë që zgjat më shumë se 30 ditë. Në Stock ✅.
Aromë Peppermint Niki nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Niki, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave, ne saje të kapëses universale në pjesën e pasme, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë, metalike dhe kromi cilesore. Aromë që zgjat më shumë se 30 ditë. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë Peppermint Niki Mbushës nga Mr&Mrs

0 Reviews
5.00
Aromë Peppermint Niki nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në aromat Niki nga Mr&Mrs. Aroma e makinës Niki, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave, ne saje të kapëses universale në pjesën e pasme. Aromë që përmban nota prej Limon, Trëndafil i kuq, Trëndafil i pembe, Fruta të kuq, Mentë, Hithëra, Amber & Vanillë. Aromë që zgjat më shumë se 30 ditë dhe mund të mbushet prapë. Në Stock ✅.
Aromë Peppermint Niki nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në aromat Niki nga Mr&Mrs. Aroma e makinës Niki, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave, ne saje të kapëses universale në pjesën e pasme. Aromë që përmban nota prej Limon, Trëndafil i kuq, Trëndafil i pembe, Fruta të kuq, Mentë, Hithëra, Amber & Vanillë. Aromë që zgjat më shumë se 30 ditë dhe mund të mbushet prapë. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë Portofino Cesare nga Mr&Mrs

0 Reviews
4.90
Aromë Portofino Cesare nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Cesare, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave në saje të formës së krahëve të saj, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë dhe material gome. Aromë bimësh që permban edhe nota prej Bergamotit, Myrtle, Lulës së Portokallit, Pittosporus, Levandër, Rrënjëve Angelica dhe Amberit. Aromë që zgjat më shumë se 45 ditë. Në Stock ✅.
Aromë Portofino Cesare nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Cesare, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave në saje të formës së krahëve të saj, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë dhe material gome. Aromë bimësh që permban edhe nota prej Bergamotit, Myrtle, Lulës së Portokallit, Pittosporus, Levandër, Rrënjëve Angelica dhe Amberit. Aromë që zgjat më shumë se 45 ditë. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë Pure Niki Mbushës nga Mr&Mrs

0 Reviews
5.00
Aromë Pure Niki nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në aromat Niki nga Mr&Mrs. Aroma e makinës Niki, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave, ne saje të kapëses universale në pjesën e pasme. Aromë që zgjat më shumë se 30 ditë dhe mund të mbushet prapë. Në Stock ✅.
Aromë Pure Niki nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në aromat Niki nga Mr&Mrs. Aroma e makinës Niki, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave, ne saje të kapëses universale në pjesën e pasme. Aromë që zgjat më shumë se 30 ditë dhe mund të mbushet prapë. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë Pure Niki nga Mr&Mrs

0 Reviews
9.90
Aromë Pure Niki nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Niki, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave, ne saje të kapëses universale në pjesën e pasme, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë, metalike dhe kromi cilesore. Aromë që zgjat më shumë se 30 ditë. Në Stock ✅.
Aromë Pure Niki nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Niki, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave, ne saje të kapëses universale në pjesën e pasme, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë, metalike dhe kromi cilesore. Aromë që zgjat më shumë se 30 ditë. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë Spicy Citrus Niki nga Mr&Mrs

0 Reviews
9.90
Aromë Spicy Citrus Niki nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Niki, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave, ne saje të kapëses universale në pjesën e pasme, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë, metalike dhe kromi cilesore. Aromë që zgjat më shumë se 30 ditë. Në Stock ✅.
Aromë Spicy Citrus Niki nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Niki, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave, ne saje të kapëses universale në pjesën e pasme, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë, metalike dhe kromi cilesore. Aromë që zgjat më shumë se 30 ditë. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë Spicy Woods Niki nga Mr&Mrs

0 Reviews
9.90
Aromë Spicy Woods Niki nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Niki, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave, ne saje të kapëses universale në pjesën e pasme, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë, metalike dhe kromi cilesore. Aromë që zgjat më shumë se 30 ditë. Në Stock ✅.
Aromë Spicy Woods Niki nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Niki, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave, ne saje të kapëses universale në pjesën e pasme, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë, metalike dhe kromi cilesore. Aromë që zgjat më shumë se 30 ditë. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë Vanilla & Patchouli Niki nga Mr&Mrs

0 Reviews
9.90
Aromë Vanilla & Patchouli Niki nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Niki, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave, ne saje të kapëses universale në pjesën e pasme, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë, metalike dhe kromi cilesore. Aromë që zgjat më shumë se 30 ditë. Në Stock ✅.
Aromë Vanilla & Patchouli Niki nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Niki, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave, ne saje të kapëses universale në pjesën e pasme, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë, metalike dhe kromi cilesore. Aromë që zgjat më shumë se 30 ditë. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë Vanilla Cesare Card nga Mr&Mrs

0 Reviews
2.90
Aromë Vanilla Cesare Card nga Mr&Mrs. Aromë e cila mund të vendoset kudo. E përshtatshme për qdo vend me formen e saj kompakte me material gome dhe litarin. Aromë që përmban nota prej Mjedre, Lule Jasminë, Mjaltë, Lule Vanilla & Amber. Aromë që zgjat më shumë se 45 ditë. Në Stock ✅.
Aromë Vanilla Cesare Card nga Mr&Mrs. Aromë e cila mund të vendoset kudo. E përshtatshme për qdo vend me formen e saj kompakte me material gome dhe litarin. Aromë që përmban nota prej Mjedre, Lule Jasminë, Mjaltë, Lule Vanilla & Amber. Aromë që zgjat më shumë se 45 ditë. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë Vanilla Cesare nga Mr&Mrs

0 Reviews
4.90
Aromë Vanilla Cesare nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Cesare, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave në saje të formës së krahëve të saj, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë dhe material gome. Aromë që përmban nota prej Mjedre, Lule Jasminë, Mjaltë, Lule Vanilla & Amber. Aromë që zgjat më shumë se 45 ditë. Në Stock ✅.
Aromë Vanilla Cesare nga Mr&Mrs. Aromë makine e cila montohet në AirVent. Aroma e makinës Cesare, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës. E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave në saje të formës së krahëve të saj, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë dhe material gome. Aromë që përmban nota prej Mjedre, Lule Jasminë, Mjaltë, Lule Vanilla & Amber. Aromë që zgjat më shumë se 45 ditë. Në Stock ✅.
Categories:

Aromë Vanilla Cesare Spray nga Mr&Mrs

0 Reviews
5.90
Aromë Vanilla Cesare Spray nga Mr&Mrs. Aromë makine spray 100mL. Perdorim universal për makinë, shtëpi etj. Kudjes përdorimi në material të lëkurës është i dëmshëm. Aromë që përmban nota prej Mjedre, Lule Jasminë, Mjaltë, Lule Vanilla & Amber. Aroma zgjat varësisht nga përdorimi. Në Stock ✅.
Aromë Vanilla Cesare Spray nga Mr&Mrs. Aromë makine spray 100mL. Perdorim universal për makinë, shtëpi etj. Kudjes përdorimi në material të lëkurës është i dëmshëm. Aromë që përmban nota prej Mjedre, Lule Jasminë, Mjaltë, Lule Vanilla & Amber. Aroma zgjat varësisht nga përdorimi. Në Stock ✅.
Back to Top
Produkti u shtua në shportën tuaj