Dërgesa të sigurta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut

Showing all 40 results

Sort by
Show

Balsam Wax i lëngshëm Liquid Wax Balsam 750ml K2

0 Reviews
4.90
Balsam Wax i lëngshëm Liquid Wax Balsam 750ml K2. Balsam Wax ofron një shkëlqim intensiv dhe efektivisht të ngjyrës. Rikthen ngjyrën natyrale, ngjyrë të thellë të makinës. Mund të përdoret në ngjyrë apo edhe metal. Veqanërisht e rekomanduar për ngjyra të mirëmbajtura. Në Stock ✅.
Balsam Wax i lëngshëm Liquid Wax Balsam 750ml K2. Balsam Wax ofron një shkëlqim intensiv dhe efektivisht të ngjyrës. Rikthen ngjyrën natyrale, ngjyrë të thellë të makinës. Mund të përdoret në ngjyrë apo edhe metal. Veqanërisht e rekomanduar për ngjyra të mirëmbajtura. Në Stock ✅.

Brushë për pastrimin e fellneve K2

0 Reviews
4.90

Largues i gërvishtjeve Scratch Remover Set Venox K2

0 Reviews
12.00
Largues i gërvishtjeve Scratch Remover Set Venox K2. K2 Venox lëmon dhe bën poliratjen e ngjyrës duke larguar gërvishtjet duke lënë një pamje si të re. Rrezet e diellit përthyhen në parregullsitë e ngjyrës duke i bërë të gjitha defektet më të dukshme, sidomos në ditët me diell. Për këtë arsye K2 ka kirjuar qumështin Venox duke u bazuar në formulën inovative, shëndritja origjinale e ngjyrës rikthehet dhe gërvishtjet qëndrojnë larg edhe pas shumë larjeve të makinës. Qumështi K2 VENOX heq në mënyrë të qëndrueshme gërvishtjet e bojës në vend që t'i mbyllë ato përkohësisht. Ky produkt është i përshtatshëm për dy llojet e aplikimeve manuale dhe mekanike. Në Stock ✅.
Largues i gërvishtjeve Scratch Remover Set Venox K2. K2 Venox lëmon dhe bën poliratjen e ngjyrës duke larguar gërvishtjet duke lënë një pamje si të re. Rrezet e diellit përthyhen në parregullsitë e ngjyrës duke i bërë të gjitha defektet më të dukshme, sidomos në ditët me diell. Për këtë arsye K2 ka kirjuar qumështin Venox duke u bazuar në formulën inovative, shëndritja origjinale e ngjyrës rikthehet dhe gërvishtjet qëndrojnë larg edhe pas shumë larjeve të makinës. Qumështi K2 VENOX heq në mënyrë të qëndrueshme gërvishtjet e bojës në vend që t'i mbyllë ato përkohësisht. Ky produkt është i përshtatshëm për dy llojet e aplikimeve manuale dhe mekanike. Në Stock ✅.

Largues i katranit Tar Remover 300ml K2

0 Reviews
4.80
Largues i katranit Tar Remover 300ml K2. Duke iu falenderuar formulës speciale të Tar Remover, mund të largoj lehtësisht njolla të asfaltit dhe katranin. Po ashtu largon mbetjet e logove, stickerave, ngjitësit dhe shenjat që mbesin nga stickerat e pagesave për rrugë. Në Stock ✅.
Largues i katranit Tar Remover 300ml K2. Duke iu falenderuar formulës speciale të Tar Remover, mund të largoj lehtësisht njolla të asfaltit dhe katranin. Po ashtu largon mbetjet e logove, stickerave, ngjitësit dhe shenjat që mbesin nga stickerat e pagesave për rrugë. Në Stock ✅.

Leckë lëkure për tharje të makinës Synthetic Chamois K2

0 Reviews
5.50
Në Stock ✅.
Në Stock ✅.

Lubrifikant grafiti Smar Grafitowy 400ml K2

0 Reviews
4.90
Lubrifikant grafiti Smar Grafitowy 400ml K2. K2 Graphite Grease është i dizajnuar për të ndihmuar në mirmbajtjen e: pllakave amoritzuese, gdhendjet e bulonave, dhëmbëzorëve, dhëmbëzorëve të shpenzuar, zingjirëve dhe sipërfaqeve tjera fërkuese që pranojnë pesha të rënda dhe punë në temperatura prej -20°C deri +60°C. Mund të përdoret si një lubrifikant montues. Në Stock ✅.
Lubrifikant grafiti Smar Grafitowy 400ml K2. K2 Graphite Grease është i dizajnuar për të ndihmuar në mirmbajtjen e: pllakave amoritzuese, gdhendjet e bulonave, dhëmbëzorëve, dhëmbëzorëve të shpenzuar, zingjirëve dhe sipërfaqeve tjera fërkuese që pranojnë pesha të rënda dhe punë në temperatura prej -20°C deri +60°C. Mund të përdoret si një lubrifikant montues. Në Stock ✅.

Mbrojtëse për drita Lamp Protect Set 10ml K2

0 Reviews
9.90
Mbrojtëse për drita Lamp Protect Set 50ml K2. K2 Lamp Protect është një shtresë mbrojtëse e qëndrueshme për dritat e krijuara nga plastika dhe gjami. Ruan nga zverdhja dhe dobësimin e dritës, poashtu edhe nga efektet e dëmshme të rrezeve UV. Mban sipërfaqen e dritës pastër, largon ujin dhe lehtëson pastrimin e dritës. Ky produkt krijon një shtresë të fortë mbrojtëse 100% transparente deri në një vjet nga momenti i aplikimit. Rekomandohet të përdoret pas restaurimit të dritave po ashtu edhe atyre te rejave. Në Stock ✅.
Mbrojtëse për drita Lamp Protect Set 50ml K2. K2 Lamp Protect është një shtresë mbrojtëse e qëndrueshme për dritat e krijuara nga plastika dhe gjami. Ruan nga zverdhja dhe dobësimin e dritës, poashtu edhe nga efektet e dëmshme të rrezeve UV. Mban sipërfaqen e dritës pastër, largon ujin dhe lehtëson pastrimin e dritës. Ky produkt krijon një shtresë të fortë mbrojtëse 100% transparente deri në një vjet nga momenti i aplikimit. Rekomandohet të përdoret pas restaurimit të dritave po ashtu edhe atyre te rejave. Në Stock ✅.

Mbrojtëse qeramike Ceramic Coat Set Gravon 50ml K2

0 Reviews
69.00
Mbrojtëse qeramike Ceramic Coat Set Gravon 50ml K2. Mbrojtësi çeramik për momentin është i njohur nëpër botë si forma më e durueshme e mbrojtjes së ngjyrës dhe sipërfaqeve të tjera. Siguron mbrojtjen në nivelin më të lartë dhe fortësi shumë më të lartë. Pas përdorimi në sipërfaqen e ngjyrës krijon një mbulesë transparente deri 2-3 mikronë trashësi duke izoluar plotësisht ngjyrën e makinës nga faktorët e jashtëm. Për direksione të aplikimit shiko tek përshkrimi i produktit. Në Stock ✅.  
Mbrojtëse qeramike Ceramic Coat Set Gravon 50ml K2. Mbrojtësi çeramik për momentin është i njohur nëpër botë si forma më e durueshme e mbrojtjes së ngjyrës dhe sipërfaqeve të tjera. Siguron mbrojtjen në nivelin më të lartë dhe fortësi shumë më të lartë. Pas përdorimi në sipërfaqen e ngjyrës krijon një mbulesë transparente deri 2-3 mikronë trashësi duke izoluar plotësisht ngjyrën e makinës nga faktorët e jashtëm. Për direksione të aplikimit shiko tek përshkrimi i produktit. Në Stock ✅.  

Mbushës dhe riparues i gomave Tire Doctor 400ml K2

0 Reviews
6.90
Mbushës dhe riparues i gomave Tire Doctor 400ml K2. K2 Tire Doctor me shpejtësi dhe efiçiencë mbush dhe izolon gomat e shfryra - riparues i përhershëm pa çmontim apo përdorim të pajisjeve. Bombola pompon gomën përderisa formula speciale me latex izolon shpuarjet pa ndikuar në balancin e gomave. Shumë i dobishëm në situata të papritura. Shmang nevojën për ndërrimin e gomës së dëmtuar me atë rezervë. Produkti është shumë i nevojshëm për bagazh të çdo makine. I sigurtë për përdorim dhe mund të heqet shumë lehtë më vonë. Në Stock ✅.
Mbushës dhe riparues i gomave Tire Doctor 400ml K2. K2 Tire Doctor me shpejtësi dhe efiçiencë mbush dhe izolon gomat e shfryra - riparues i përhershëm pa çmontim apo përdorim të pajisjeve. Bombola pompon gomën përderisa formula speciale me latex izolon shpuarjet pa ndikuar në balancin e gomave. Shumë i dobishëm në situata të papritura. Shmang nevojën për ndërrimin e gomës së dëmtuar me atë rezervë. Produkti është shumë i nevojshëm për bagazh të çdo makine. I sigurtë për përdorim dhe mund të heqet shumë lehtë më vonë. Në Stock ✅.

Pastë për pastrim të duarve Abra Hand Wash Paste 500g K2

0 Reviews
4.00
Pastë për pastrim të duarve Abra Hand Wash Paste 500g K2. Pastë shumë efektive për pastrimin e duarve. Largon edhe papastërtitë më të mëdha nga duart. Pastron dhe mbron edhe pjesët sensitive të duarve, me përbërje të tretshme për të mos bllokuar sistemin kullues dhe lavamanët. I testuar dermatologjikisht. Në Stock ✅.
Pastë për pastrim të duarve Abra Hand Wash Paste 500g K2. Pastë shumë efektive për pastrimin e duarve. Largon edhe papastërtitë më të mëdha nga duart. Pastron dhe mbron edhe pjesët sensitive të duarve, me përbërje të tretshme për të mos bllokuar sistemin kullues dhe lavamanët. I testuar dermatologjikisht. Në Stock ✅.

Pastë poliri për drita Lamp Paste Set Lamp Doctor 60g K2

0 Reviews
5.90
Pastë poliri për drita Lamp Paste Set Lamp Doctor 60G K2. K2 Lamp Doctor - pastë për restaurimin e dritave me makinë poliri apo në mënyrë manuale. Shpejtë dhe në mënyrë të përhershme largon gërvishtjet, çngjyrosjen, dhe mbulesën e verdhë duke i bëre dritat të duken si të reja pas përdorimit. Është poashtu i përshtatshëm për përdorim edhe në sipërfaqet e plexiglass, p.sh. gjamat e motorrëve, rimorkiove, anijeve dhe aeroplanëve. Përdorimi mekanik: Është e rekomanduar të mbulohen skajet e sipërfaqes me ngjitës mbrojtës. Dritat shumë të demtuara duhet të gërvishten me 2000-3000 letër gërvishtëse. Përdorimi manual me dorë: Pastro dhe largo yndyrërat(p.sh. me pastrues gjamash apo pastrues K2 T6 KLINET). Apliko pastën me sfungjer apo mikrofibër dhe fërko deri sa të fitohet një sipërfaqe shkëlqyese dhe e lëmueshme. Pastro sipërfaqen me mikrofibër. Në Stock ✅.
Pastë poliri për drita Lamp Paste Set Lamp Doctor 60G K2. K2 Lamp Doctor - pastë për restaurimin e dritave me makinë poliri apo në mënyrë manuale. Shpejtë dhe në mënyrë të përhershme largon gërvishtjet, çngjyrosjen, dhe mbulesën e verdhë duke i bëre dritat të duken si të reja pas përdorimit. Është poashtu i përshtatshëm për përdorim edhe në sipërfaqet e plexiglass, p.sh. gjamat e motorrëve, rimorkiove, anijeve dhe aeroplanëve. Përdorimi mekanik: Është e rekomanduar të mbulohen skajet e sipërfaqes me ngjitës mbrojtës. Dritat shumë të demtuara duhet të gërvishten me 2000-3000 letër gërvishtëse. Përdorimi manual me dorë: Pastro dhe largo yndyrërat(p.sh. me pastrues gjamash apo pastrues K2 T6 KLINET). Apliko pastën me sfungjer apo mikrofibër dhe fërko deri sa të fitohet një sipërfaqe shkëlqyese dhe e lëmueshme. Pastro sipërfaqen me mikrofibër. Në Stock ✅.

Pastrues dhe lubrifikant i zingjirëve Off-Road Chain Lube 500ml K2

0 Reviews
9.00
Pastrues dhe lubrifikant i zingjirëve Off-Road Chain Lube 500ml K2. Vaj gjysmësintetik për zingjirë për të gjitha llojet e motorrëve. I përshtatshëm për rrugë dhe off-road. Depërton në mënyrë efektive kunjat lidhës dhe kushinetat e zingjirëve për të ofruar një lubrifikim të shkëlqyeshëm dhe mbrojtje nga korozioni. Trashet shpejt nga avullimi i tretësit për të lënë një shtresë të hollë por të qëndrueshme në pllakat anësore dhe rrotullat e jashtme, duke ofruar mbrojtje të jashtëzakonshme, duke i rezistuar tendencës për t'u hedhur, edhe me shpejtësi të lartë. Ndihmon në mbylljen e zinxhirit dhe lufton hyrjen e ujit dhe ndotësve të tjerë që mund të zvogëlojnë në mënyrë dramatike jetën e zinxhirit. Në Stock ✅.
Pastrues dhe lubrifikant i zingjirëve Off-Road Chain Lube 500ml K2. Vaj gjysmësintetik për zingjirë për të gjitha llojet e motorrëve. I përshtatshëm për rrugë dhe off-road. Depërton në mënyrë efektive kunjat lidhës dhe kushinetat e zingjirëve për të ofruar një lubrifikim të shkëlqyeshëm dhe mbrojtje nga korozioni. Trashet shpejt nga avullimi i tretësit për të lënë një shtresë të hollë por të qëndrueshme në pllakat anësore dhe rrotullat e jashtme, duke ofruar mbrojtje të jashtëzakonshme, duke i rezistuar tendencës për t'u hedhur, edhe me shpejtësi të lartë. Ndihmon në mbylljen e zinxhirit dhe lufton hyrjen e ujit dhe ndotësve të tjerë që mund të zvogëlojnë në mënyrë dramatike jetën e zinxhirit. Në Stock ✅.

Pastrues i fellneve Wheel Cleaner Roton 750ml K2

0 Reviews
10.00
Pastrues i fellneve Wheel Cleaner Roton 750ml K2. K2 Roton në mënyrë spektakulare depërton dhe largon çdo papastërti të fortë, duke përfshirë edhe llumin nga frenat e pakinës dhe pluhuri i rrugës. Në momentin e shpërbërjes së papastërtive K2 ROTON merr ngjyrë të kuqe të errët, duke dhënë përshtypjen e "rrotave që rrjedhin gjak", që do të thotë se efekti është duke u kryer. Largon pluhurin pa i rrezikuar fellnet nga gërvishtjet sipërfaqsore. E sigurtë për çdo lloj të fellneve dhe kapakëve. Në Stock ✅.
Pastrues i fellneve Wheel Cleaner Roton 750ml K2. K2 Roton në mënyrë spektakulare depërton dhe largon çdo papastërti të fortë, duke përfshirë edhe llumin nga frenat e pakinës dhe pluhuri i rrugës. Në momentin e shpërbërjes së papastërtive K2 ROTON merr ngjyrë të kuqe të errët, duke dhënë përshtypjen e "rrotave që rrjedhin gjak", që do të thotë se efekti është duke u kryer. Largon pluhurin pa i rrezikuar fellnet nga gërvishtjet sipërfaqsore. E sigurtë për çdo lloj të fellneve dhe kapakëve. Në Stock ✅.

Pastrues i klimës A/C Cleaner Set Klima Doktor 500ml K2

0 Reviews
6.90
Pastrues i klimës A/C Cleaner Set Klima Doktor 500ml K2. Shkumë e kualitetit të lartë dhe shumë efiçiente për freskimin dhe largimin e aromave të pakëndshme nga sistemi i ventilimit të makinës. Mund të përdoret për të gjitha llojet e sistemeve: manual, automatik, një dhe shumë zonale. Përdorim të lehtë, dhe aromë e këndshme. Në Stock ✅.
Pastrues i klimës A/C Cleaner Set Klima Doktor 500ml K2. Shkumë e kualitetit të lartë dhe shumë efiçiente për freskimin dhe largimin e aromave të pakëndshme nga sistemi i ventilimit të makinës. Mund të përdoret për të gjitha llojet e sistemeve: manual, automatik, një dhe shumë zonale. Përdorim të lehtë, dhe aromë e këndshme. Në Stock ✅.

Pastrues i kokpitit me aromë vanille Cockpit Cleaner Polo Vanilla 600ml K2

0 Reviews
4.90
Pastrues i kokpitit me aromë vanille Cockpit Cleaner Polo Vanilla 600ml K2. Me anë të nanomolekulave Polo Cleaner Spray hyjnë shumë thellë në strukturën e materialeve duke nxerrë ngjyrat e saj të vërteta dhe shkëlqimin, në të njëjtën kohë edhe e mbron nga pluhuri dhe pa pastërtitë tjera. Specifikisht rekomandohet për kokpitin e makinës, pjesët plastike, gomën ska rëndësi ngjyra. Përbërja unike e aromës vanillë freskon makinën. Në Stock ✅.
Pastrues i kokpitit me aromë vanille Cockpit Cleaner Polo Vanilla 600ml K2. Me anë të nanomolekulave Polo Cleaner Spray hyjnë shumë thellë në strukturën e materialeve duke nxerrë ngjyrat e saj të vërteta dhe shkëlqimin, në të njëjtën kohë edhe e mbron nga pluhuri dhe pa pastërtitë tjera. Specifikisht rekomandohet për kokpitin e makinës, pjesët plastike, gomën ska rëndësi ngjyra. Përbërja unike e aromës vanillë freskon makinën. Në Stock ✅.

Pastrues i lëngshëm i dritave rimbushje Vapron Refill 600ml K2

0 Reviews
25.00
Pastrues i lëngshëm i dritave Vapron Refill 600ml K2. K2 Vapron Refill Pro është një masë e lëngshme mbushëse për K2 Vapron Kit speciale e dedikura për profesionistë për të riparuar dritat e makinës. Kujdes! Rekomandohet të përdoret me doreza mbrojtëse dhe mask gjatë punës. Shmang kontaktin e lëngut në çfardo sipërfaqe. Produkti nuk është i përshtatshëm për regjenerimin e dritave nga gjami. Direksionet: Mbush lëngun në një gotë që është e përfshirë me set. Kryej aplikimin duke përdorur D7900 K2 Vapron kit. Masën e papërdorur ktheje në shishen e aluminit dhe mbylle shtrëngueshëm. Në Stock ✅.
Pastrues i lëngshëm i dritave Vapron Refill 600ml K2. K2 Vapron Refill Pro është një masë e lëngshme mbushëse për K2 Vapron Kit speciale e dedikura për profesionistë për të riparuar dritat e makinës. Kujdes! Rekomandohet të përdoret me doreza mbrojtëse dhe mask gjatë punës. Shmang kontaktin e lëngut në çfardo sipërfaqe. Produkti nuk është i përshtatshëm për regjenerimin e dritave nga gjami. Direksionet: Mbush lëngun në një gotë që është e përfshirë me set. Kryej aplikimin duke përdorur D7900 K2 Vapron kit. Masën e papërdorur ktheje në shishen e aluminit dhe mbylle shtrëngueshëm. Në Stock ✅.

Pastrues i vajit të motorrit Doktor Car Spec 440ml K2

0 Reviews
6.00
Pastrues i vajit të motorrit Doktor Car Spec 440ml K2. K2 Doktor Car Spec është krijuar dhe prodhuar duke përdorur Nanoteknologjinë e fundit. Duke iu falenderuar përbërësve të tij, zvogëlon në mënyrë të konsiderueshme rrjedhjet e motorrit. Rrit trashësinë e filmit të vajit, duke kontribuar në më pak konsumim të vajit në ngasje më intensive. Produkti ka rezistencë të shkëlqyeshme ndaj ndryshimeve të temperaturës dhe parametra shumë të lartë tu lubrifikimit. Mbështjell motorrin, rrit kompresimin dhe zvoglon fërkimin mes pjesëve duke bërë një punë më të qetë dhe duke zgjatur jetën e servisit të makinës. Mund të përdoret në të gjitha llojet e motorrëve, të ri dhe të vjetër, benzinë dhe dizel. Rekomandohet gjithashtu në motorrët që punojnë në kushte me ndryshim të shumtë të motit. Në Stock ✅.
Pastrues i vajit të motorrit Doktor Car Spec 440ml K2. K2 Doktor Car Spec është krijuar dhe prodhuar duke përdorur Nanoteknologjinë e fundit. Duke iu falenderuar përbërësve të tij, zvogëlon në mënyrë të konsiderueshme rrjedhjet e motorrit. Rrit trashësinë e filmit të vajit, duke kontribuar në më pak konsumim të vajit në ngasje më intensive. Produkti ka rezistencë të shkëlqyeshme ndaj ndryshimeve të temperaturës dhe parametra shumë të lartë tu lubrifikimit. Mbështjell motorrin, rrit kompresimin dhe zvoglon fërkimin mes pjesëve duke bërë një punë më të qetë dhe duke zgjatur jetën e servisit të makinës. Mund të përdoret në të gjitha llojet e motorrëve, të ri dhe të vjetër, benzinë dhe dizel. Rekomandohet gjithashtu në motorrët që punojnë në kushte me ndryshim të shumtë të motit. Në Stock ✅.

Pastrues i xhamave Glass Cleaner Nuta 600ml K2

0 Reviews
6.90
Pastrues i xhamave Glass Cleaner Nuta 600ml K2. Nuta pastron në mënyrë përfekte qdo pluhur dhe depozitë të nikotinës nga sipërfaqet e lëmuara(xhama, pjesë të makinës, plastikë, sipërfaqet e chrome-it, qelik etj) pa lënë shenja. Në Stock ✅.
Pastrues i xhamave Glass Cleaner Nuta 600ml K2. Nuta pastron në mënyrë përfekte qdo pluhur dhe depozitë të nikotinës nga sipërfaqet e lëmuara(xhama, pjesë të makinës, plastikë, sipërfaqet e chrome-it, qelik etj) pa lënë shenja. Në Stock ✅.

Pastrues për fellne Wheel Cleaner Felix K2

0 Reviews
4.50
Pastrues për fellne Wheel Cleaner Felix K2. Ky produkt largon qdo pa pastërti apo depozit nga fellnet dhe kapakët me efikasitet të lartë. Siguron një mbrojtje kohëgjatë ndaj korozionit nga larja. Në Stock ✅.
Pastrues për fellne Wheel Cleaner Felix K2. Ky produkt largon qdo pa pastërti apo depozit nga fellnet dhe kapakët me efikasitet të lartë. Siguron një mbrojtje kohëgjatë ndaj korozionit nga larja. Në Stock ✅.

Pastrues për frena Brake Cleaner 600ml K2

0 Reviews
4.00
Pastrues për frena Brake Cleaner 600ml K2. K2 Brake Cleaner është pastrues super efiçient për pastrimin e komponentëve të sistemit të frenave. Pastron dhe largon yndyrërat nga disqet, friksioni i ndrruesit të shpejtsive, sipërfaqet e metalta, pjesë të tjera dhe pajisjet e punës. Largon pluhurin, vajin, vajrat e frenave dhe yndyrërat pa lënë ndonjë shenjë. Nuk përmban tretës të dëmshëm të klorit. Largon fishkëllimat dhe zhurmat e ndryshme nga friksioni. Në Stock ✅.
Pastrues për frena Brake Cleaner 600ml K2. K2 Brake Cleaner është pastrues super efiçient për pastrimin e komponentëve të sistemit të frenave. Pastron dhe largon yndyrërat nga disqet, friksioni i ndrruesit të shpejtsive, sipërfaqet e metalta, pjesë të tjera dhe pajisjet e punës. Largon pluhurin, vajin, vajrat e frenave dhe yndyrërat pa lënë ndonjë shenjë. Nuk përmban tretës të dëmshëm të klorit. Largon fishkëllimat dhe zhurmat e ndryshme nga friksioni. Në Stock ✅.

Pastrues për injektorë të benzinës Fuel Additive Benzin 50ml K2

0 Reviews
6.00
Pastrues për injektorë të benzinës Fuel Additive Benzin 50ml K2. Ky produkt që nga përdorimi i parë, pastron në mënyrë përfekte të gjithë sistemin e benzinës. Zvoglon hargjimet e makinës dhe ndotjen e ajrit poashtu kthimin e energjisë së plotë të makinës. Poashtu edhe zgjatë jetëgjatësinë e motorrit të makinës. Të aplikohet vetëm në motorrët e benzinës. Në Stock ✅.
Pastrues për injektorë të benzinës Fuel Additive Benzin 50ml K2. Ky produkt që nga përdorimi i parë, pastron në mënyrë përfekte të gjithë sistemin e benzinës. Zvoglon hargjimet e makinës dhe ndotjen e ajrit poashtu kthimin e energjisë së plotë të makinës. Poashtu edhe zgjatë jetëgjatësinë e motorrit të makinës. Të aplikohet vetëm në motorrët e benzinës. Në Stock ✅.

Pastrues për interior Interior Cleaner Omega 500ml K2

0 Reviews
12.00
Interior Cleaner Omega 500ml K2. Një interier i pastër i makinës është gjithmonë një element kryesor i një makine. Për të takuar pritshmëritë më të larta të një shoferi K2 ka krijuar produktin përfekt për interior, plastikë, lëkurë dhe gomë. K2 Omega pastron dhe ndihmon kthimin e ngjyrave të vërteta dhe dukjen shkëlqyese efektivisht. Formulimi inovativ i produktit me bllokim të rrezeve ultraviolet mban sipërfaqet pa çarje, shenja dhe të butë. Po ashtu siguron edhe një mbrojtje afat-gjate ndaj pluhurit, duke liruar një aromë të mirë dhe shkëlqim për javë të tëra. Në Stock ✅.
Interior Cleaner Omega 500ml K2. Një interier i pastër i makinës është gjithmonë një element kryesor i një makine. Për të takuar pritshmëritë më të larta të një shoferi K2 ka krijuar produktin përfekt për interior, plastikë, lëkurë dhe gomë. K2 Omega pastron dhe ndihmon kthimin e ngjyrave të vërteta dhe dukjen shkëlqyese efektivisht. Formulimi inovativ i produktit me bllokim të rrezeve ultraviolet mban sipërfaqet pa çarje, shenja dhe të butë. Po ashtu siguron edhe një mbrojtje afat-gjate ndaj pluhurit, duke liruar një aromë të mirë dhe shkëlqim për javë të tëra. Në Stock ✅.

Pastrues për motorr Engine Cleaner Akra K2

0 Reviews
4.90
Pastrues për motorr Engine Cleaner Akra K2. K2 Akra - Pastrues i besueshëm nga përdorues gjithandej botës për pastrimin e motorrit dhe pjesë shumë të bezdisshme. Ky produkt është i dedikuar të heq llumin e rëndë, rrjedhjet nga lëngjet operuese, pluhurin e thatë dhe ndryshkun. Pastron motorrin në mënyrë përfekte, komponentët e tjerë të makinës, makineritë industriale dhe sipërfaqet. Formulë e dizajnuar specialisht e nanogrimcave aktive bash me larguesit e korozionit largojnë çdo rrjedhje vaji, yndyrëra dhe duke mbrojtur procesin e pastrimit të motorrit me rezultat shumë të mirë. K2 akra është e sigurt për përdorim në plastikë, gomë, në pjesë të lyera dhe ato chrome. Nuk përmban ndojnë tretës apo derivate të benzinës. Në Stock ✅.
Pastrues për motorr Engine Cleaner Akra K2. K2 Akra - Pastrues i besueshëm nga përdorues gjithandej botës për pastrimin e motorrit dhe pjesë shumë të bezdisshme. Ky produkt është i dedikuar të heq llumin e rëndë, rrjedhjet nga lëngjet operuese, pluhurin e thatë dhe ndryshkun. Pastron motorrin në mënyrë përfekte, komponentët e tjerë të makinës, makineritë industriale dhe sipërfaqet. Formulë e dizajnuar specialisht e nanogrimcave aktive bash me larguesit e korozionit largojnë çdo rrjedhje vaji, yndyrëra dhe duke mbrojtur procesin e pastrimit të motorrit me rezultat shumë të mirë. K2 akra është e sigurt për përdorim në plastikë, gomë, në pjesë të lyera dhe ato chrome. Nuk përmban ndojnë tretës apo derivate të benzinës. Në Stock ✅.

Pastrues profesional për kamionë Turbo Truck 1l K2

0 Reviews
4.90
Pastrues profesional për kamionë Turbo Truck 1l K2. Largon shpejtë dhe në mënyrë efektive edhe pa pastërtitë më të mundimshme nga mbulojat e kamionëve, furgonave, cisternave, vagonëve hekurudhor, gomave, pjesëve të aluminit pajisjeve të punës etj. Mund të përdoret në formë të shkumës apo sprej me presion të ulët. Në Stock ✅.
Pastrues profesional për kamionë Turbo Truck 1l K2. Largon shpejtë dhe në mënyrë efektive edhe pa pastërtitë më të mundimshme nga mbulojat e kamionëve, furgonave, cisternave, vagonëve hekurudhor, gomave, pjesëve të aluminit pajisjeve të punës etj. Mund të përdoret në formë të shkumës apo sprej me presion të ulët. Në Stock ✅.

Patrues i përgjithshëm për plastikë All Purpose Cleaner 1kg K2

0 Reviews
5.50
Patrues plastike All Purpose Cleaner 1kg K2. Koncentrat efektiv për pastrimin dhe mirmbajtjen e plastikës, gomës dhe lëkurës artificiale. Largon edhe njollat më të forta, edhe nga sendet e demtuara rëndë dhe të gërvishtura duke kthyer një pamje natyrale. Nuk kërkohet shpërlarje pas aplikimit. Përgatitja:
  • 1:7 - 1:10 për pjesët plastike
  • 1:15 për pjesët e lëkurës artificiale.
Në Stock ✅.
Patrues plastike All Purpose Cleaner 1kg K2. Koncentrat efektiv për pastrimin dhe mirmbajtjen e plastikës, gomës dhe lëkurës artificiale. Largon edhe njollat më të forta, edhe nga sendet e demtuara rëndë dhe të gërvishtura duke kthyer një pamje natyrale. Nuk kërkohet shpërlarje pas aplikimit. Përgatitja:
  • 1:7 - 1:10 për pjesët plastike
  • 1:15 për pjesët e lëkurës artificiale.
Në Stock ✅.

Përbërës për polir të rëndë Luster Q1 Compound 1kg K2

0 Reviews
33.90
Përbërës për polir të rëndë Luster Q1 Compound 1kg K2. Përbërësi për largimin e gërvishtjeve për polir të ngjyrës së makinës duke përdorur makinën e polirit. I rekomanduar për përdorim si në industrinë e automobilave ashtu edhe në atë të prodhimit. Në mënyrë të shpejtë dhe efektive largon gërvishtjet dhe defektet edhe në ngjyra jashtzakonisht të kosumuara. Është rezistente ndaj nxehtësisë duke mos lejuar sipërfaqen të nxehet. I përshtatshëm për të gjitha llojet e ngjyrave dhe çfardo pajisje. Në Stock ✅.
Përbërës për polir të rëndë Luster Q1 Compound 1kg K2. Përbërësi për largimin e gërvishtjeve për polir të ngjyrës së makinës duke përdorur makinën e polirit. I rekomanduar për përdorim si në industrinë e automobilave ashtu edhe në atë të prodhimit. Në mënyrë të shpejtë dhe efektive largon gërvishtjet dhe defektet edhe në ngjyra jashtzakonisht të kosumuara. Është rezistente ndaj nxehtësisë duke mos lejuar sipërfaqen të nxehet. I përshtatshëm për të gjitha llojet e ngjyrave dhe çfardo pajisje. Në Stock ✅.

Polir i lehtë Polishing Compound Set Turbo 250g K2

0 Reviews
6.50
Polir i lehtë Polishing Compound Set Turbo 250g K2. Pasta K2 Turbo është absolutisht një lider në shitje pëkrah produkteve për mirmbajtje në Poloni. Ky produkt është shumë modern dhe i testuar nga miliona konsumator të kënaqur nga 30 shtete. Përmban nanogrimca speciale nga K2NANOTECH. Falë kësaj ky produkt lehtësisht largon edhe gërvishtjet më të vogla, njollat nga moti, njollat e vajit, asfalti, dhe mbetjet e insekteve. Është lehtë i aplikueshëm dhe nuk kërkon shumë punë gjatë poliratjes. Ideal për të gjitha llojet e njollave: akrilike dhe të metalizuara. Në Stock ✅.
Polir i lehtë Polishing Compound Set Turbo 250g K2. Pasta K2 Turbo është absolutisht një lider në shitje pëkrah produkteve për mirmbajtje në Poloni. Ky produkt është shumë modern dhe i testuar nga miliona konsumator të kënaqur nga 30 shtete. Përmban nanogrimca speciale nga K2NANOTECH. Falë kësaj ky produkt lehtësisht largon edhe gërvishtjet më të vogla, njollat nga moti, njollat e vajit, asfalti, dhe mbetjet e insekteve. Është lehtë i aplikueshëm dhe nuk kërkon shumë punë gjatë poliratjes. Ideal për të gjitha llojet e njollave: akrilike dhe të metalizuara. Në Stock ✅.

Renovues dhe mbrojtës për mask plastike Bumper Bono Black 500g K2

0 Reviews
7.90
Renovues dhe mbrojtës për mask plastike Bumper Bono Black 500g K2. Bono Black mbron dhe shkëlqen gomat dhe pjesët e zeza plastike të eksterierit. Rikthen ngjyrën natyrale të zezë duke ngadalsuar edhe vjetërsimin. Përdorim vetëm në pjesët e zeza. Në Stock ✅.
Renovues dhe mbrojtës për mask plastike Bumper Bono Black 500g K2. Bono Black mbron dhe shkëlqen gomat dhe pjesët e zeza plastike të eksterierit. Rikthen ngjyrën natyrale të zezë duke ngadalsuar edhe vjetërsimin. Përdorim vetëm në pjesët e zeza. Në Stock ✅.

Shampon shkumues me boronicë Shampoo Blueberry Bela Pro 1l K2

0 Reviews
6.00
Shampon shkumues me boronicë Shampoo Blueberry Bela Pro 1l K2. K2 Bela Pro mbulon të gjithë sipërfaqen e makinës me një shtresë të trashë dhe të butë të shkumës aktive. Në fillim butësisht, sigurtë për wax dhe mbështjellëse qeramike, edhe pse i pajisur me neutral pH, është një solucion i koncentruar dhe i pamëshirshëm për pa pastërtitë. Zbutë dhe pastron edhe pa pastërtitë më të forta të makinës pa gërvishtje. Kur përdoret për para-pastrim, ulë rrezikun e gërvishtjeve të ngjyrës gjatë pastrimit manual. Falë fquisë spektakulare të tij, nuk lë ndonjë mbetje apo njollë. Është plotësisht i sigurtë për sipërfaqe të pastra. Në Stock ✅.
Shampon shkumues me boronicë Shampoo Blueberry Bela Pro 1l K2. K2 Bela Pro mbulon të gjithë sipërfaqen e makinës me një shtresë të trashë dhe të butë të shkumës aktive. Në fillim butësisht, sigurtë për wax dhe mbështjellëse qeramike, edhe pse i pajisur me neutral pH, është një solucion i koncentruar dhe i pamëshirshëm për pa pastërtitë. Zbutë dhe pastron edhe pa pastërtitë më të forta të makinës pa gërvishtje. Kur përdoret për para-pastrim, ulë rrezikun e gërvishtjeve të ngjyrës gjatë pastrimit manual. Falë fquisë spektakulare të tij, nuk lë ndonjë mbetje apo njollë. Është plotësisht i sigurtë për sipërfaqe të pastra. Në Stock ✅.

Shkëlqyes për goma Tyre Care Set Sigma 500ml K2

0 Reviews
9.90
Shkëlqyes për goma Tyre Care Set Sigma 500ml K2 Gomat e zeza dhe të shkëlqyera janë një element shumë i rëndësishëm për një pamje të mirë të makinës. Duke u inspiruar nga kjo ide, K2 ka krijuar produktin Sigma që i jep një shkëlqim dhe kujdesje spektakulare gomës. K2 Sigma është një kombinim i vajrave të pastër që garantojnë në një shkëlqim dhe ngjyrë të fellë, dhe polimerëve sintetik që mbrojnë gomën nga çarjet apo vjetërsimi. Përdorimi i rregullt i këtij produkti qon në rezultat deri në disa javë. Në Stock ✅.
Shkëlqyes për goma Tyre Care Set Sigma 500ml K2 Gomat e zeza dhe të shkëlqyera janë një element shumë i rëndësishëm për një pamje të mirë të makinës. Duke u inspiruar nga kjo ide, K2 ka krijuar produktin Sigma që i jep një shkëlqim dhe kujdesje spektakulare gomës. K2 Sigma është një kombinim i vajrave të pastër që garantojnë në një shkëlqim dhe ngjyrë të fellë, dhe polimerëve sintetik që mbrojnë gomën nga çarjet apo vjetërsimi. Përdorimi i rregullt i këtij produkti qon në rezultat deri në disa javë. Në Stock ✅.

Shkrirës i akullit De-Icer Alaska 300ml K2

0 Reviews
3.90
Shkrirës i akullit De-Icer Alaska 300ml K2. K2 Alaska është shkrirës instant i dritares. Mund të përballoj edhe dritaret e ngrira shumë me formulën e bazuar në nanogrimca aktive që shpërbëjnë akullin nga xhami për kohë shumë të shkurtër, duke lënë një sipërfaqe transparente, të lëmuar dhe pa gërvishtje. Ky produkt bën që edhe akullin e ardhshëm të largohet më lehtë, duke krijuar një shtresë jo-ngjitëse në xhama. I sigurtë për spërkatje edhe në komponentët e gomës si ato për mbylljen e hapsirave të dritareve dhe fshesat e gjamit. Punon deri në -70°C. Në Stock ✅.
Shkrirës i akullit De-Icer Alaska 300ml K2. K2 Alaska është shkrirës instant i dritares. Mund të përballoj edhe dritaret e ngrira shumë me formulën e bazuar në nanogrimca aktive që shpërbëjnë akullin nga xhami për kohë shumë të shkurtër, duke lënë një sipërfaqe transparente, të lëmuar dhe pa gërvishtje. Ky produkt bën që edhe akullin e ardhshëm të largohet më lehtë, duke krijuar një shtresë jo-ngjitëse në xhama. I sigurtë për spërkatje edhe në komponentët e gomës si ato për mbylljen e hapsirave të dritareve dhe fshesat e gjamit. Punon deri në -70°C. Në Stock ✅.

Sprej kundër bjetësve Anti Marten 400ml K2

0 Reviews
8.50
Sprej kundër bjetësve Anti Marten 400ml K2. Sprej shumë efektive për makina dhe objekte të tjera për mbrojtje nga brejtësit apo gjallesave tjera që qëndrojnë pranë motorrit për tu ngrohur, dhe prishin instalimin e kabllove apo prishin materialin e sfungjerit poshtë kofanos. Kompozimi i vajrave esenciale të zgjedhura specialisht e bëjnë të pamudur për këto kafshë të qëndrojnë dhe vetëm kafshët mund ta nuhasin. Kur produkti aplikohet krijon një shtresë mbrojtëse unike, rezistente ndaj nxehtësisë dhe motit të keq, duke ofruar një mbrojtje afatgjate. Mund të përdoret në pjesët plastike, sistemet e kabllove, në shtëpi etj. Në Stock ✅.
Sprej kundër bjetësve Anti Marten 400ml K2. Sprej shumë efektive për makina dhe objekte të tjera për mbrojtje nga brejtësit apo gjallesave tjera që qëndrojnë pranë motorrit për tu ngrohur, dhe prishin instalimin e kabllove apo prishin materialin e sfungjerit poshtë kofanos. Kompozimi i vajrave esenciale të zgjedhura specialisht e bëjnë të pamudur për këto kafshë të qëndrojnë dhe vetëm kafshët mund ta nuhasin. Kur produkti aplikohet krijon një shtresë mbrojtëse unike, rezistente ndaj nxehtësisë dhe motit të keq, duke ofruar një mbrojtje afatgjate. Mund të përdoret në pjesët plastike, sistemet e kabllove, në shtëpi etj. Në Stock ✅.

Sprej për detektim të rrjedhjeve të gazit Gas Tester 400ml K2

0 Reviews
9.50
Sprej për detektim të rrjedhjeve të gazit Gas Tester 400ml K2. K2 Gas Tester është një detektues profesional dhe universal i rrjedhjeve të gazit. Detekton dhe lokalizon shpejtë dhe lehtë rrjedhjet në të gjitha instalimet e presionit p.sh gaz, goma etj. Lejon që me precizitet të lokalizoj burimin e rrjedhjes. Apliko produktin në sipërfaqen e testuar nga një distancë prej 2-5cm me ç'rast krijohen balona mbi pjesën e rrjedhjes. Është i sigurt për të gjitha materialet, nuk shkakton korozion, i pa ndezshëm dhe jo eksplodues. Në Stock ✅.
Sprej për detektim të rrjedhjeve të gazit Gas Tester 400ml K2. K2 Gas Tester është një detektues profesional dhe universal i rrjedhjeve të gazit. Detekton dhe lokalizon shpejtë dhe lehtë rrjedhjet në të gjitha instalimet e presionit p.sh gaz, goma etj. Lejon që me precizitet të lokalizoj burimin e rrjedhjes. Apliko produktin në sipërfaqen e testuar nga një distancë prej 2-5cm me ç'rast krijohen balona mbi pjesën e rrjedhjes. Është i sigurt për të gjitha materialet, nuk shkakton korozion, i pa ndezshëm dhe jo eksplodues. Në Stock ✅.

Sprej për pastrimin e pjesëve elektrike Contact Spray 400ml K2

0 Reviews
5.00
Sprej për pastrimin e pjesëve elektrike Contact Spray 400ml K2. Contact Spray pastron dhe largon yndyrërat nga pjesët elektrike, si: kandelat e motorrit, siguresat, kabllot, ndezjen e objekteve, përdoret si mbrojtës ndaj korozionit, lagështisë dhe kundër oksidimit të sipërfaqes. Poashtu, parandalon humbjen e voltazhës, rrit jetëgjatësin e sistemit elektrik në makinat mekanike dhe mbron elementet elektrike kundër gjenerimit të sulfideve dhe kundër oksidimit. Në Stock ✅.
Sprej për pastrimin e pjesëve elektrike Contact Spray 400ml K2. Contact Spray pastron dhe largon yndyrërat nga pjesët elektrike, si: kandelat e motorrit, siguresat, kabllot, ndezjen e objekteve, përdoret si mbrojtës ndaj korozionit, lagështisë dhe kundër oksidimit të sipërfaqes. Poashtu, parandalon humbjen e voltazhës, rrit jetëgjatësin e sistemit elektrik në makinat mekanike dhe mbron elementet elektrike kundër gjenerimit të sulfideve dhe kundër oksidimit. Në Stock ✅.

Sprej silikoni Silicone Spray Sil 300ml K2

0 Reviews
5.90
Sprej silikoni Silicone Spray Sil 300ml K2. K2 Sil është sprej profesional silikoni 100% për mirmbajtje të elementeve nga goma dhe plastika. Mbron në mënyrë përfekte gomat izoluese të derës, bagazhit apo elementeve tjera. Është pa aromë dhe rezistent ndaj ujit dhe temperaturave nga -50°C deri në +250°C. Ofron mbrojtje ndaj korozionit. Në krahasim me produktet e tjera në market, përmban silikon aktiv deri në 250% më shumë. Nuk përmban yndyrëra apo vajra mineral. Në Stock ✅.
Sprej silikoni Silicone Spray Sil 300ml K2. K2 Sil është sprej profesional silikoni 100% për mirmbajtje të elementeve nga goma dhe plastika. Mbron në mënyrë përfekte gomat izoluese të derës, bagazhit apo elementeve tjera. Është pa aromë dhe rezistent ndaj ujit dhe temperaturave nga -50°C deri në +250°C. Ofron mbrojtje ndaj korozionit. Në krahasim me produktet e tjera në market, përmban silikon aktiv deri në 250% më shumë. Nuk përmban yndyrëra apo vajra mineral. Në Stock ✅.
Categories:

Vaj motorri 5W-30 Ultra 100% Sintetik K2

0 Reviews
9.90
Vaj motorri 5W-30 Ultra 100% Sintetik K2. Vaj i dizajnuar për të gjitha llojet e motorrit si benzinë ashtu edhe dizel, po ashtu edhe për motorrët që posedojnë sistemet moderne të auspuhit për pastrimin e gazrave, për të cilët rekomandohet nga fabrika përdorimi i vajit 5W-30 bazuar në ACEA C2 dhe/apo C3, API SN. Ofron mbrojtje ideale për motorrët, edhe në kushtet më të vështira operuese. Në Stock ✅.
Vaj motorri 5W-30 Ultra 100% Sintetik K2. Vaj i dizajnuar për të gjitha llojet e motorrit si benzinë ashtu edhe dizel, po ashtu edhe për motorrët që posedojnë sistemet moderne të auspuhit për pastrimin e gazrave, për të cilët rekomandohet nga fabrika përdorimi i vajit 5W-30 bazuar në ACEA C2 dhe/apo C3, API SN. Ofron mbrojtje ideale për motorrët, edhe në kushtet më të vështira operuese. Në Stock ✅.

Vaj penetrues për ndryshk Penetrating Oil Vulcan 500ml K2

0 Reviews
4.90
Vaj penetrues për ndryshk Penetrating Oil Vulcan 500ml K2. K2 Vulcan për shkak të receptit të vajit, penetron dhe shliron edhe bulonat më të ndryshkura dhe të pjekura në mënyrë përfekte. Siguron mbrojtje afatgjate ndaj korozionit dhe është lubrifikant ideal për temperatura të larta dhe të ulëta. Nuk përmban silikon. Në Stock ✅.
Vaj penetrues për ndryshk Penetrating Oil Vulcan 500ml K2. K2 Vulcan për shkak të receptit të vajit, penetron dhe shliron edhe bulonat më të ndryshkura dhe të pjekura në mënyrë përfekte. Siguron mbrojtje afatgjate ndaj korozionit dhe është lubrifikant ideal për temperatura të larta dhe të ulëta. Nuk përmban silikon. Në Stock ✅.
Categories:

Vaj për ndrrues automatik të shpejtësive ATF III K2

0 Reviews
6.90
Vaj për ndrrues automatik të shpejtësive ATF III K2. ATF III është vaj modern i dizajnuar për ndrruesit e shpejtësive automatik dhe për timonin me asistim në të cilin nevojitet ose DEXRON III D ose II D. Formula unike e këtij vaji është zhvilluar duke përdorur teknologjinë e fundit të nano teknologjisë. Vajrat bazë të selektuara veçanërisht ofrojnë mbrojtje maksimale të ndrruesit të shpejtësive në të gjitha kushtet e operimit, për të ofruar jetëgjatësi më të madhe, ndrrim më të butë të shpejtësisë dhe rrezik minimal për rrjedhje. Në Stock ✅.
Vaj për ndrrues automatik të shpejtësive ATF III K2. ATF III është vaj modern i dizajnuar për ndrruesit e shpejtësive automatik dhe për timonin me asistim në të cilin nevojitet ose DEXRON III D ose II D. Formula unike e këtij vaji është zhvilluar duke përdorur teknologjinë e fundit të nano teknologjisë. Vajrat bazë të selektuara veçanërisht ofrojnë mbrojtje maksimale të ndrruesit të shpejtësive në të gjitha kushtet e operimit, për të ofruar jetëgjatësi më të madhe, ndrrim më të butë të shpejtësisë dhe rrezik minimal për rrjedhje. Në Stock ✅.

Wax mbrojtës sintentik Protective Wax Set Quantum K2

0 Reviews
10.90
Wax mbrojtës sintentik Protective Wax Set Quantum K2. Bazuar në investigimet, testet dhe eksperimentet, K2 ka krijuar Quantum wax-in mbrojtës. Ky është një produkt i jashtëzakonshëm në bazë të polimerëve të qualitetit të lartë, duke siguruar mbrojtje afat-gjate. Poashtu përfshinë edhe mjete unike për përforcimin e ngjyrës dhe ekspozon shkëqimin. K2 ka kryer një test ektrem për produktin Quantum duke testuar rezistencën dhe efektin e tij duke përfshirë një pjesë të makinës me letër gërvishtëse 2000 dhe duke e ndarë në dy pjesë me K2 Quantum dhe kompetitorët e tij në treg. Pas 15 larjeve pjesa e mbrojtur nga K2 Quantum ka qëndruar e pa ndryshueshme përderisa pjesa tjetër është kthyer plotësisht në gjendje të gërvishtur. Në Stock ✅.
Wax mbrojtës sintentik Protective Wax Set Quantum K2. Bazuar në investigimet, testet dhe eksperimentet, K2 ka krijuar Quantum wax-in mbrojtës. Ky është një produkt i jashtëzakonshëm në bazë të polimerëve të qualitetit të lartë, duke siguruar mbrojtje afat-gjate. Poashtu përfshinë edhe mjete unike për përforcimin e ngjyrës dhe ekspozon shkëqimin. K2 ka kryer një test ektrem për produktin Quantum duke testuar rezistencën dhe efektin e tij duke përfshirë një pjesë të makinës me letër gërvishtëse 2000 dhe duke e ndarë në dy pjesë me K2 Quantum dhe kompetitorët e tij në treg. Pas 15 larjeve pjesa e mbrojtur nga K2 Quantum ka qëndruar e pa ndryshueshme përderisa pjesa tjetër është kthyer plotësisht në gjendje të gërvishtur. Në Stock ✅.

Wax sintetik i lëngshëm Liquid Synthetic Wax Motofix 500ml K2

0 Reviews
7.90
Wax sintetik i lëngshëm Liquid Synthetic Wax Motofix 500ml K2. Falë teknologjisë së aplikimit për qëllime të veçanta, ky produkt mund të përdoret edhe në një sipërfaqe pak të kontaminuar duke marrë parasysh që molekulat kontaminuese nuk e gërvishtin ngjyrën. Përmbajtja e lartë e dyllit sintetik rezulton në atë që, pas aplikimit, boja fiton shkëlqim dhe mbrojtje afatgjatë kundër papastërtive, shiut acid, kripës dhe rrezatimit të dëmshëm UV. Për shkak të vetive të tij unike, është një produkt ideal për të gjithë ata që duan të kujdesen më mirë për makinën e tyre. Në Stock ✅.
Wax sintetik i lëngshëm Liquid Synthetic Wax Motofix 500ml K2. Falë teknologjisë së aplikimit për qëllime të veçanta, ky produkt mund të përdoret edhe në një sipërfaqe pak të kontaminuar duke marrë parasysh që molekulat kontaminuese nuk e gërvishtin ngjyrën. Përmbajtja e lartë e dyllit sintetik rezulton në atë që, pas aplikimit, boja fiton shkëlqim dhe mbrojtje afatgjatë kundër papastërtive, shiut acid, kripës dhe rrezatimit të dëmshëm UV. Për shkak të vetive të tij unike, është një produkt ideal për të gjithë ata që duan të kujdesen më mirë për makinën e tyre. Në Stock ✅.
Back to Top
Produkti u shtua në shportën tuaj