Dërgesa të sigurta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut

Showing 1–40 of 139 results

Sort by
Show
Categories:

1080p HD Indoor/Outdoor Video Security Camera

(2.00)1 Review
35.98
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

24.1MP Mirrorless Camera - Black

(5.00)1 Review
Original price was: 747.00€.Current price is: 675.00€.
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

24" 720p HD LED TV with Dolby Audio and HDMI

(5.00)1 Review
Original price was: 120.58€.Current price is: 95.94€.
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

24" FHD, 75hz Office Monitor, Includes 4.8ft HDMI Cable

(4.00)1 Review
Original price was: 119.00€.Current price is: 87.00€.
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

32" 1080p Full HD Smart LED TV, Glossy Black

(3.00)1 Review
3,145.00
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

4G LTE Unlocked Home Base Wireless Hotspot

(1.00)1 Review
Original price was: 54.63€.Current price is: 29.99€.
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

AC2600 Wi-Fi Range Extender

(4.50)2 Reviews
81.02
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Acer ED150R Widescreen LCD Monitor

(4.00)1 Review
371.80
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Action Camera with 5 3K60 Ultra HD Video

0 Reviews
129.74
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Android 5.1 Smartphone HD Full Screen Phone, Dual SIM

0 Reviews
149.99
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Antifriz G13 1L Bell

0 Reviews
4.00
Antifriz G13 1L Bell. G13 ka përformancë të njejtë me G12, por prodhohet duke përodrur glicerinë. Glicerina është më pak e dëmshme për mjedisin sesa glykoli. I përshtatshëm për të gjitha makinat më të reja se 2008. Për më shumë info kliko tek "Të dhëna shtesë". Në Stock ✅.
Antifriz G13 1L Bell. G13 ka përformancë të njejtë me G12, por prodhohet duke përodrur glicerinë. Glicerina është më pak e dëmshme për mjedisin sesa glykoli. I përshtatshëm për të gjitha makinat më të reja se 2008. Për më shumë info kliko tek "Të dhëna shtesë". Në Stock ✅.
Categories:

Antifriz i gatshëm G13 -35°C 5L Febi Bilstein

0 Reviews
15.00
Antifriz i gatshëm G13 5L Febi Bilstein Produkt i cili ofron mbrojtje të mire ndaj ngrirjes dhe korozionit. Po ashtu parandalues i mbetjeve të sistemit dhe krijimit të shkumës. Mbrojtje deri në -35°C. Në Stock ✅.
Antifriz i gatshëm G13 5L Febi Bilstein Produkt i cili ofron mbrojtje të mire ndaj ngrirjes dhe korozionit. Po ashtu parandalues i mbetjeve të sistemit dhe krijimit të shkumës. Mbrojtje deri në -35°C. Në Stock ✅.
Categories:

Antifriz Super 100 Bell

0 Reviews
2.30
Antifriz Super 100 Bell. Super 100 është antifriz koncentrat me bazë në mono etilen glykol dhe një seri largues të korozionit. Nuk përmban amine, nitrate, apo fosfate. Mund të përdoret në ftohës nga qeliku dhe alumini. Ofron mbrojtje të motorrit nga korozioni, ngrirja dhe nxehja e tepërt. Intervali i ndrrimit: 2 vjet. Për më shumë info kliko tek "Të dhëna shtesë". Në Stock ✅.
Antifriz Super 100 Bell. Super 100 është antifriz koncentrat me bazë në mono etilen glykol dhe një seri largues të korozionit. Nuk përmban amine, nitrate, apo fosfate. Mund të përdoret në ftohës nga qeliku dhe alumini. Ofron mbrojtje të motorrit nga korozioni, ngrirja dhe nxehja e tepërt. Intervali i ndrrimit: 2 vjet. Për më shumë info kliko tek "Të dhëna shtesë". Në Stock ✅.
Categories:

Apple - AirPods PRO with Magsafe Charging Case

(5.00)1 Review
239.99
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Apple 11'' iPad Pro, M1 Chip WiFi 128 GB, 3rd Generation

(4.00)1 Review
Original price was: 1,536.00€.Current price is: 1,465.00€.
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Apple AirPods (2nd Generation) with Charging Case

(5.00)1 Review
Original price was: 336.29€.Current price is: 288.25€.
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Apple AirPods Max - Space Gray

(4.00)2 Reviews
Original price was: 549.00€.Current price is: 404.00€.
Apple-designed dynamic driver provides high-fidelity audio. Computational audio combines custom acoustic design with the Apple H1 chip and software for breakthrough listening experiences.
Apple-designed dynamic driver provides high-fidelity audio. Computational audio combines custom acoustic design with the Apple H1 chip and software for breakthrough listening experiences.
Categories:

Apple AirPods With Wireless Charging

(5.00)1 Review
159.00
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Apple AirPops Max, On-Ear Headset, Black New

(5.00)1 Review
Original price was: 714.86€.Current price is: 632.03€.
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Apple iPad 10.2 (7. Gen) 128GB Wi-Fi + Cellular

0 Reviews
Original price was: 499.00€.Current price is: 359.99€.
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Apple iPad 10th Generation, 64GB, 12MP Camera

(5.00)1 Review
399.00
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Apple iPad 5th Generation, 32GB, WIFI

0 Reviews
179.00
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Apple iPad Air, 10.9", 5th Generation, 64GB, Purple

(5.00)1 Review
Original price was: 768.00€.Current price is: 599.00€.
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Apple iPad Gen 7, 10.2", 32GB

(5.00)1 Review
Original price was: 325.12€.Current price is: 304.80€.
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Apple iPad Pro 2020, 128GB, 12.9"

(1.00)1 Review
Original price was: 1,299.99€.Current price is: 1,148.80€.
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Apple iPad, 10.9", 4GB/64GB - Blue

(5.00)1 Review
Original price was: 641.80€.Current price is: 599.99€.
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Apple iPhone 11 Pro Max Triple Camera

(4.67)3 Reviews
425.00609.00
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Apple iPhone 11 Pro Max, 256GB, Black - Unlocked

(5.00)1 Review
Original price was: 854.00€.Current price is: 758.00€.
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Apple iPhone 11 Pro Max, 8GB, 256GB

(4.00)1 Review
311.76780.50
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Apple iPhone 13 Mini - 128GB - Factory Unlocked

0 Reviews
419.99
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Apple iPhone 14 Leather Case with MagSafe

0 Reviews
59.99
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Apple iPhone 14 Pro Case with MagSafe

0 Reviews
59.99
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Apple iPhone 14 Pro Max (256 GB) - White Titanium

0 Reviews
Original price was: 805.00€.Current price is: 519.00€.
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Apple iPhone 15 Pro Max, 512GB, Unlocked

(5.00)1 Review
Original price was: 1,399.00€.Current price is: 1,299.00€.
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Apple iPhone SE 2022 Unlocked

0 Reviews
382.58
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Apple iPhone SE 64GB ROM, 12MP Camera

0 Reviews
365.00
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Apple MacBook Pro 13” Core i5 1.4GHz 8GB RAM 128GB SSD

(3.00)1 Review
1,359.001,584.00
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Apple Watch SE 2022 40mm GPS

(4.00)1 Review
Original price was: 333.33€.Current price is: 296.70€.
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Apple Watch Series 5 – Black Sport

(5.00)1 Review
Original price was: 405.00€.Current price is: 399.00€.
Stay connected, healthy, and safe with the Apple Watch. Refurbished Apple Watch - Black Sport Band provided
Stay connected, healthy, and safe with the Apple Watch. Refurbished Apple Watch - Black Sport Band provided
Categories:

Apple Watch Series 5 Aluminium - Black

(5.00)1 Review
399.00
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Back to Top
Produkti u shtua në shportën tuaj