Dërgesa të sigurta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut

Showing 1–40 of 564 results

Filtro nga
Show
Categories:

4 in 1 USB-C HUB EARLDOM HUB08

0 Reviews
8.00
4 in 1 USB-C HUB EARLDOM HUB08. Adapter për USB 3.0 me shpejtësi të lartë bartëse të të dhënave 3 USB 2.0 me shpejtësi standarde. Në Stock ✅.
4 in 1 USB-C HUB EARLDOM HUB08. Adapter për USB 3.0 me shpejtësi të lartë bartëse të të dhënave 3 USB 2.0 me shpejtësi standarde. Në Stock ✅.
Categories: ,

Adapter 12V dhe karikues me 2xUSB Fast Charger prej 30W dhe 2,4A nga Amio

0 Reviews
9.90
Adapter 12V dhe karikues me 2xUSB Fast Charger prej 30W dhe 2,4A nga Amio. Me mbushje prej 30W dhe në mënyrë konstante pa luhatje të energjisë elektrike. Kualitet i lartë që nuk lejon në dëmtimin e baterisë. Në rast rreziku apo ngecje në makinë shërben edhe si qekiq sigurie për xhama. Në stock ✅.
Adapter 12V dhe karikues me 2xUSB Fast Charger prej 30W dhe 2,4A nga Amio. Me mbushje prej 30W dhe në mënyrë konstante pa luhatje të energjisë elektrike. Kualitet i lartë që nuk lejon në dëmtimin e baterisë. Në rast rreziku apo ngecje në makinë shërben edhe si qekiq sigurie për xhama. Në stock ✅.
Categories: ,

Adapter 12V/24V 3+1 USB nga Amio

0 Reviews
6.90
Adapter 12V/24V 3+1 USB nga Amio. Kabllo vazhduese me 3 porte 12V/24V dhe 1 USB prej 1A. Me fuqi maksimale prej 60W dhe 5A. Në stock ✅.
Adapter 12V/24V 3+1 USB nga Amio. Kabllo vazhduese me 3 porte 12V/24V dhe 1 USB prej 1A. Me fuqi maksimale prej 60W dhe 5A. Në stock ✅.
Categories: ,

Adapter 12V/24V vazhdues 2+1 USB nga Amio

0 Reviews
6.90
Adapter 12V/24V vazhdues 2+1 USB nga Amio. Kabllo vazhduese me 2 porte 12V/24V dhe 1 USB prej 1A. Me fuqi maksimale prej 60W dhe 5A. Në stock ✅.
Adapter 12V/24V vazhdues 2+1 USB nga Amio. Kabllo vazhduese me 2 porte 12V/24V dhe 1 USB prej 1A. Me fuqi maksimale prej 60W dhe 5A. Në stock ✅.
Categories: ,

Adapter 12V/24V vazhdues 3+1 USB nga Amio

0 Reviews
6.90
Adapter 12V/24V vazhdues 3+1 USB nga Amio. Kabllo vazhduese me 2 porte 12V/24V dhe 1 USB prej 1A. Me fuqi maksimale prej 60W dhe 5A. Në stock ✅.
Adapter 12V/24V vazhdues 3+1 USB nga Amio. Kabllo vazhduese me 2 porte 12V/24V dhe 1 USB prej 1A. Me fuqi maksimale prej 60W dhe 5A. Në stock ✅.
Categories: ,

Adapter ndarës i siguresave 2x Micro deri 20A nga Amio

0 Reviews
2.80
Adapter ndarës i siguresave 2x Micro deri 20A nga Amio. Për ndarjen e siguresave Micro deri në 20A me një hyrje dhe dy dalje. Në stock ✅.
Adapter ndarës i siguresave 2x Micro deri 20A nga Amio. Për ndarjen e siguresave Micro deri në 20A me një hyrje dhe dy dalje. Në stock ✅.
Categories: ,

Adapter ndarës i siguresave 2x Micro deri 20A nga Amio

0 Reviews
2.80
Adapter ndarës i siguresave 2x Micro deri 20A nga Amio. Për ndarjen e siguresave Micro deri në 20A me një hyrje dhe dy dalje. Në stock ✅.
Adapter ndarës i siguresave 2x Micro deri 20A nga Amio. Për ndarjen e siguresave Micro deri në 20A me një hyrje dhe dy dalje. Në stock ✅.
Categories: ,

Adapter ndarës i siguresave 2x Mini deri 20A nga Amio

0 Reviews
2.80
Adapter ndarës i siguresave 2x Mini deri 20A nga Amio. Për ndarjen e siguresave Mini deri në 20A me një hyrje dhe dy dalje. Në stock ✅.
Adapter ndarës i siguresave 2x Mini deri 20A nga Amio. Për ndarjen e siguresave Mini deri në 20A me një hyrje dhe dy dalje. Në stock ✅.
Categories: ,

Adapter ndarës i siguresave 2x Standard deri 20A nga Amio

0 Reviews
2.80
Adapter ndarës i siguresave 2x Standard deri 20A nga Amio. Për ndarjen e siguresave Standard deri në 20A me një hyrje dhe dy dalje. Në stock ✅.
Adapter ndarës i siguresave 2x Standard deri 20A nga Amio. Për ndarjen e siguresave Standard deri në 20A me një hyrje dhe dy dalje. Në stock ✅.
Categories: ,

Adapter për timon të BMW 3 Series E30 nga Speedmax

0 Reviews
35.00
Adapter për timon të BMW 3 Series E30 nga Speedmax. Produkt i kualitetit të lartë i krijuar me precizitet dhe me qëndrueshmëri të lartë. Speedmax përfshin një gamë të gjerë të pajisjeve për makina. Kjo i bën Speedmax të jenë profesionist të vertetë në këtë fushë. Në stock ✅.
Adapter për timon të BMW 3 Series E30 nga Speedmax. Produkt i kualitetit të lartë i krijuar me precizitet dhe me qëndrueshmëri të lartë. Speedmax përfshin një gamë të gjerë të pajisjeve për makina. Kjo i bën Speedmax të jenë profesionist të vertetë në këtë fushë. Në stock ✅.
Categories: ,

Adapter për timon të BMW 3 Series E36, 8 Series E31, Z3 E36 01.1990-06/2003 nga Speedmax

0 Reviews
29.00
Adapter për timon të BMW 3 Series E36, 8 Series E31, Z3 E36 01.1990-06/2003 nga Speedmax. Produkt i kualitetit të lartë i krijuar me precizitet dhe me qëndrueshmëri të lartë. Speedmax përfshin një gamë të gjerë të pajisjeve për makina. Kjo i bën Speedmax të jenë profesionist të vertetë në këtë fushë. Në stock ✅.
Adapter për timon të BMW 3 Series E36, 8 Series E31, Z3 E36 01.1990-06/2003 nga Speedmax. Produkt i kualitetit të lartë i krijuar me precizitet dhe me qëndrueshmëri të lartë. Speedmax përfshin një gamë të gjerë të pajisjeve për makina. Kjo i bën Speedmax të jenë profesionist të vertetë në këtë fushë. Në stock ✅.
Categories: ,

Adapter për timon të BMW 3 Series E46 nga Speedmax

0 Reviews
35.00
Adapter për timon të BMW 3 Series E46 nga Speedmax. Produkt i kualitetit të lartë i krijuar me precizitet dhe me qëndrueshmëri të lartë. Speedmax përfshin një gamë të gjerë të pajisjeve për makina. Kjo i bën Speedmax të jenë profesionist të vertetë në këtë fushë. Në stock ✅.
Adapter për timon të BMW 3 Series E46 nga Speedmax. Produkt i kualitetit të lartë i krijuar me precizitet dhe me qëndrueshmëri të lartë. Speedmax përfshin një gamë të gjerë të pajisjeve për makina. Kjo i bën Speedmax të jenë profesionist të vertetë në këtë fushë. Në stock ✅.
Categories:

Aditiv kundër tymit për makinat Diesel Anti-Smoke 150ml MaxxPower

0 Reviews
7.50
Aditiv kundër tymit për makinat Diesel Anti-Smoke 150ml MaxxPower. Diesel Anti-Smoke bën zvoglim drastik në formimin e tymit dhe të gjitha zhurmave të bulonave në të gjithë motorrat dizel. Rrit numrin e cetanit të karburantit dizel dhe përmirson ndezjen në temperatura të ulëta. Garanton një lubrifikim optimal për të gjitha pjesët lëvizëse të një sistemi dizel duke siguruar edhe pastrimin dhe ndezje më të fuqishme. I përdorshëm në të gjithë motorrët dizel dhe i përshtatshëm për katalizatorët, filtrit dpf dhe turbo. 150ml janë të mjaftueshme për një rezervuar prej 60 litrave dizel. Proporcioni i përzierjes 1:400. Në Stock ✅.
Aditiv kundër tymit për makinat Diesel Anti-Smoke 150ml MaxxPower. Diesel Anti-Smoke bën zvoglim drastik në formimin e tymit dhe të gjitha zhurmave të bulonave në të gjithë motorrat dizel. Rrit numrin e cetanit të karburantit dizel dhe përmirson ndezjen në temperatura të ulëta. Garanton një lubrifikim optimal për të gjitha pjesët lëvizëse të një sistemi dizel duke siguruar edhe pastrimin dhe ndezje më të fuqishme. I përdorshëm në të gjithë motorrët dizel dhe i përshtatshëm për katalizatorët, filtrit dpf dhe turbo. 150ml janë të mjaftueshme për një rezervuar prej 60 litrave dizel. Proporcioni i përzierjes 1:400. Në Stock ✅.
Categories:

Aditiv pastrues për DPF Power Clean DPF 375ml BlueChem MaxxPower

0 Reviews
11.90
Aditiv pastrues për DPF Power Clean DPF 375ml BlueChem MaxxPower. Pastruesi i përformancës së lartë për DPF është aditiv special që përdoret si rigjenerues i sistemit të DPF. Mënyra më ekonomike për të mirmbajtur dhe pastruar partikular filterin. Mund të përdoret për të gjithë motorrat dizel dhe me të gjitha derivatet e dizelit. Avantazhet:
 • Pastrim të përhershëm dhe të kompletuar të filterit gjatë ngasjes
 • Pa instalim apo çmontim dhe pa parregullsi
 • Zvogëlon temperaturën e ndezjes së tymit të grumbulluar në DPF
Shto aditivin menjëherë para rimbushjes së dizelit! 375 ml është mjaftueshëm për 60-80 litra të dizelit. Rekomandohet të përdoret çdo 3 muaj me kujdes të shtuar që të mos teprohet!
Në Stock ✅.
Aditiv pastrues për DPF Power Clean DPF 375ml BlueChem MaxxPower. Pastruesi i përformancës së lartë për DPF është aditiv special që përdoret si rigjenerues i sistemit të DPF. Mënyra më ekonomike për të mirmbajtur dhe pastruar partikular filterin. Mund të përdoret për të gjithë motorrat dizel dhe me të gjitha derivatet e dizelit. Avantazhet:
 • Pastrim të përhershëm dhe të kompletuar të filterit gjatë ngasjes
 • Pa instalim apo çmontim dhe pa parregullsi
 • Zvogëlon temperaturën e ndezjes së tymit të grumbulluar në DPF
Shto aditivin menjëherë para rimbushjes së dizelit! 375 ml është mjaftueshëm për 60-80 litra të dizelit. Rekomandohet të përdoret çdo 3 muaj me kujdes të shtuar që të mos teprohet!
Në Stock ✅.

Advanced Ceramic Protection DiamondBrite

0 Reviews
159.00
Advanced Ceramic Protection DiamondBrite. Diamondbrite Advanced Ceramic është një gjeneratë e re ultra e fortë e Mbrojtjes së Bojës që ofron mbrojtje dhe qëndrueshmëri të pakrahasueshme për të gjitha automjetet e reja dhe të përdorura. Makinat e mbështjellura me Diamondbrite Ceramic për ngjyrë, shtof dhe lëkurë janë të garantuara. Aplikimi lehtë dhe i detajuar për mirmbajtje profesionale. Prodhim Anglez i kualitetit të lartë dhe me qëndrueshmëri deri 5 vite. Advanced Ceramic përfshin:
 1. Advanced Ceramic 30ml
 2. Ceramic Shampoo 500ml (https://autozone-ks.com/produktet/shampon-me-ceramike-ceramic-shampoo-500ml-diamondbrite/)
 3. Ceramic Glaze 500ml (https://autozone-ks.com/produktet/detajues-me-ceramike-ceramic-detailing-glaze-500ml-diamondbrite/)
 4. Touch Clean 100ml (https://autozone-ks.com/produktet/pastrues-per-screen-touch-clean-lcd-cleaner-100ml-diamondbrite/)
 5. One Shot Screenwash 100ml
 6. Fabric Seat & Carpet Protect 500ml
 7. Panel Wipe 100ml
 8. Microfibër Diamondbrite
 9. Sfungjer shpërndarës
Në Stock ✅.
Advanced Ceramic Protection DiamondBrite. Diamondbrite Advanced Ceramic është një gjeneratë e re ultra e fortë e Mbrojtjes së Bojës që ofron mbrojtje dhe qëndrueshmëri të pakrahasueshme për të gjitha automjetet e reja dhe të përdorura. Makinat e mbështjellura me Diamondbrite Ceramic për ngjyrë, shtof dhe lëkurë janë të garantuara. Aplikimi lehtë dhe i detajuar për mirmbajtje profesionale. Prodhim Anglez i kualitetit të lartë dhe me qëndrueshmëri deri 5 vite. Advanced Ceramic përfshin:
 1. Advanced Ceramic 30ml
 2. Ceramic Shampoo 500ml (https://autozone-ks.com/produktet/shampon-me-ceramike-ceramic-shampoo-500ml-diamondbrite/)
 3. Ceramic Glaze 500ml (https://autozone-ks.com/produktet/detajues-me-ceramike-ceramic-detailing-glaze-500ml-diamondbrite/)
 4. Touch Clean 100ml (https://autozone-ks.com/produktet/pastrues-per-screen-touch-clean-lcd-cleaner-100ml-diamondbrite/)
 5. One Shot Screenwash 100ml
 6. Fabric Seat & Carpet Protect 500ml
 7. Panel Wipe 100ml
 8. Microfibër Diamondbrite
 9. Sfungjer shpërndarës
Në Stock ✅.
Categories:

Alarm parandalues dhe largues i brejtësve 12V Marderschutz STOP & GO

0 Reviews
35.00
Alarm parandalues dhe largues i brejtësve 12V Marderschutz STOP & GO. Alarmi është pajisje e cila lidhet në rrymën 12V të makinës nën kofano për të lëshuar një tingull nga 21-25kHz që i pengon brejtësit. Gjatë punës së tij alarmi parandalon hyrjen e brejtësve në makinë dhe duke i larguar brejtësit që tashmë janë në makinë. Në Stock ✅.
Alarm parandalues dhe largues i brejtësve 12V Marderschutz STOP & GO. Alarmi është pajisje e cila lidhet në rrymën 12V të makinës nën kofano për të lëshuar një tingull nga 21-25kHz që i pengon brejtësit. Gjatë punës së tij alarmi parandalon hyrjen e brejtësve në makinë dhe duke i larguar brejtësit që tashmë janë në makinë. Në Stock ✅.
Categories: ,

Alarm universal me telekomanda nga Amio

0 Reviews
29.90
Alarm universal me telekomanda nga Amio. Kualitet i lartë duke ofruar siguri për çdo makinë. Përdorim dhe montim shumë i thjeshtë me anë të senzorëve. Aktivizimi dhe deaktivizimi i alarmit bëhet nëpërmjet telekomandës. Aktivizimi mund të bëhet në tri mënyra për më shumë shiko manualin e përdorimit. https://amio.pl/en/file/4875/manual-02090-car-alarm-diy-pl-en-es-sk-cz-pdf.pdf Ofron zhurmë prej 110 deri 125 dB nga sirena e montuar. Në stock ✅.
Alarm universal me telekomanda nga Amio. Kualitet i lartë duke ofruar siguri për çdo makinë. Përdorim dhe montim shumë i thjeshtë me anë të senzorëve. Aktivizimi dhe deaktivizimi i alarmit bëhet nëpërmjet telekomandës. Aktivizimi mund të bëhet në tri mënyra për më shumë shiko manualin e përdorimit. https://amio.pl/en/file/4875/manual-02090-car-alarm-diy-pl-en-es-sk-cz-pdf.pdf Ofron zhurmë prej 110 deri 125 dB nga sirena e montuar. Në stock ✅.
Categories: ,

Alarm universal për makinë CA14 me telekomanda nga Amio

0 Reviews
62.00
Alarm universal për makinë CA14 me telekomanda nga Amio. Kualitet i lartë duke ofruar siguri për çdo makinë. Modeli CA14 ka qëndrueshmëri absolute dhe operim me konsum të vogël. Me aktivizim nëpërmjet telekomandave me kod të ndryshueshëm që garanton në mbrojtje nga dekriptimi. Përmban alarm me kod identifikimi, anti attack që ndalon ndezjen e motorrit, mbyllje automatike të dyerve. Poashtu ndihmon në gjetjen e makinës,  thirrje për ndihmë, mbylljen e xhamave të lënë hapur dhe aktivizim automatik. Në stock ✅.
Alarm universal për makinë CA14 me telekomanda nga Amio. Kualitet i lartë duke ofruar siguri për çdo makinë. Modeli CA14 ka qëndrueshmëri absolute dhe operim me konsum të vogël. Me aktivizim nëpërmjet telekomandave me kod të ndryshueshëm që garanton në mbrojtje nga dekriptimi. Përmban alarm me kod identifikimi, anti attack që ndalon ndezjen e motorrit, mbyllje automatike të dyerve. Poashtu ndihmon në gjetjen e makinës,  thirrje për ndihmë, mbylljen e xhamave të lënë hapur dhe aktivizim automatik. Në stock ✅.
Categories:

Altroparlant 230W 13cm XS-FB131E Speaker nga Sony

0 Reviews
32.00
Altroparlant 230W 13cm XS-FB131E Speaker nga Sony. Dëgjo muzik të madhe dhe me pastërti në rrugët e hapura me altroparlantët kompakt, që përmban një woofer me fibër karboni për bass të fortë dhe dinamik. Me thjeshtësi dhe efikasitet, diajni konik i altroparlantëve prodhon zë me kualitet dhe pastërti të lartë. Kliko tek "Të dhëna shtesë" për detaje të tjera. Në stock ✅.
Altroparlant 230W 13cm XS-FB131E Speaker nga Sony. Dëgjo muzik të madhe dhe me pastërti në rrugët e hapura me altroparlantët kompakt, që përmban një woofer me fibër karboni për bass të fortë dhe dinamik. Me thjeshtësi dhe efikasitet, diajni konik i altroparlantëve prodhon zë me kualitet dhe pastërti të lartë. Kliko tek "Të dhëna shtesë" për detaje të tjera. Në stock ✅.
Categories:

Altroparlant 260W 16cm XS-FB161E Speaker nga Sony

0 Reviews
35.00
Altroparlant 260W 16cm XS-FB161E Speaker nga Sony. Dëgjo muzik të madhe dhe me pastërti në rrugët e hapura me altroparlantët kompakt, që përmban një woofer me fibër karboni për bass të fortë dhe dinamik. Me thjeshtësi dhe efikasitet, diajni konik i altroparlantëve prodhon zë me kualitet dhe pastërti të lartë. Kliko tek "Të dhëna shtesë" për detaje të tjera. Në stock ✅.
Altroparlant 260W 16cm XS-FB161E Speaker nga Sony. Dëgjo muzik të madhe dhe me pastërti në rrugët e hapura me altroparlantët kompakt, që përmban një woofer me fibër karboni për bass të fortë dhe dinamik. Me thjeshtësi dhe efikasitet, diajni konik i altroparlantëve prodhon zë me kualitet dhe pastërti të lartë. Kliko tek "Të dhëna shtesë" për detaje të tjera. Në stock ✅.
Categories:

Altroparlant me 7 zëra dhe magnofon nga brenda

0 Reviews
18.00
Altroparlant me 7 zëra të policisë dhe dirigjues nga brenda me magnofon. Produkt kualitativ me montim dhe përdorim të lehtë. Te gjitha kabllot dhe pajisjet e nevojshme të përfshira me produkt. Për më shumë info kliko tek "Të dhëna shtesë". Në Stock ✅.
Altroparlant me 7 zëra të policisë dhe dirigjues nga brenda me magnofon. Produkt kualitativ me montim dhe përdorim të lehtë. Te gjitha kabllot dhe pajisjet e nevojshme të përfshira me produkt. Për më shumë info kliko tek "Të dhëna shtesë". Në Stock ✅.

Ambient LED për këmbë

0 Reviews
20.00
Ambient LED për këmbë. Produkti vjen me nga 4 shirita LED që ngjiten me ngjitës të dyanshëm dhe me 12V Cigarette Lighter. Për më shumë info kliko tek "Të dhëna shtesë". Në Stock ✅.
Ambient LED për këmbë. Produkti vjen me nga 4 shirita LED që ngjiten me ngjitës të dyanshëm dhe me 12V Cigarette Lighter. Për më shumë info kliko tek "Të dhëna shtesë". Në Stock ✅.

Ambient lightning exclusive për interior 18 in 1

0 Reviews
170.00
Ambient lightning exclusive për interior 18 in 1. Produkti përfshin 4 shirita LED për dyer, 1 shirit LED për dashboard, 4 kutia LED për këmbë, 4 LED për hapsirën e dyerve dhe 5 trafo module. Trafot kanë lidhje me bluetooth pa kabllo vetëm qasje në 12V. Material shumë kualitativ me dritë të ndarë dinamike të ndryshueshme me telefon apo në bazë të muzikës. Montimi i ambient light mund të kryhet në pikat e AUTOZONE - Fushë Kosovë dhe Prizren. Në Stock ✅.  
Ambient lightning exclusive për interior 18 in 1. Produkti përfshin 4 shirita LED për dyer, 1 shirit LED për dashboard, 4 kutia LED për këmbë, 4 LED për hapsirën e dyerve dhe 5 trafo module. Trafot kanë lidhje me bluetooth pa kabllo vetëm qasje në 12V. Material shumë kualitativ me dritë të ndarë dinamike të ndryshueshme me telefon apo në bazë të muzikës. Montimi i ambient light mund të kryhet në pikat e AUTOZONE - Fushë Kosovë dhe Prizren. Në Stock ✅.  
Categories: ,

Analizues digjital i menqur për bateri 6/12V 2-220Ah nga Amio

0 Reviews
69.90
Analizues digjital i menqur për bateri nga Amio. Testues i baterisë që mund të kalkulojë voltazhën dhe % e mbushjes së baterisë, energjinë startuese, energjinë mbushëse, rezistencën etj. Vjen në 11 gjuhë të botës. Duke gjetur përdorim në shumë lloje të baterive si: acidike( bateritë e thjeshta), AGM, GEL, EFB etj. Matje në bateritë 6V dhe 12V prej 2 deri 220Ah. Në stock ✅.
Analizues digjital i menqur për bateri nga Amio. Testues i baterisë që mund të kalkulojë voltazhën dhe % e mbushjes së baterisë, energjinë startuese, energjinë mbushëse, rezistencën etj. Vjen në 11 gjuhë të botës. Duke gjetur përdorim në shumë lloje të baterive si: acidike( bateritë e thjeshta), AGM, GEL, EFB etj. Matje në bateritë 6V dhe 12V prej 2 deri 220Ah. Në stock ✅.
Categories:

Apple iPhone Battery Pack MagSafe

0 Reviews
19.90
Apple iPhone Battery Pack MagSafe. Battery Pack with MagSafe for iPhone fast charge and wireless. Në Stock ✅.
Apple iPhone Battery Pack MagSafe. Battery Pack with MagSafe for iPhone fast charge and wireless. Në Stock ✅.
Categories:

Apple iPhone Charger and Cable

0 Reviews
19.00
Apple iPhone Charger and Cable. Karikues për iPhone nga Apple 20W USB-C to iPhone. Në Stock ✅.
Apple iPhone Charger and Cable. Karikues për iPhone nga Apple 20W USB-C to iPhone. Në Stock ✅.
Categories:

AUX Bluetooth Receiver EARLDOM M6

0 Reviews
9.90
AUX Bluetooth Receiver EARLDOM M6. Pastërti e lartë e zërit. Në Stock ✅.
AUX Bluetooth Receiver EARLDOM M6. Pastërti e lartë e zërit. Në Stock ✅.
Categories:

AUX Cable 3 në 1 EARLDOM AUX09

0 Reviews
9.90
AUX Male Cable 3.5mm Jack për iPhone Lightning, USB-C dhe AUX EARLDOM AUX09. Pastërti e lartë e zërit, kabllo 120 cm e cila ndahet në tri kabllo iPhone, AUX, USB-C. Në Stock ✅.
AUX Male Cable 3.5mm Jack për iPhone Lightning, USB-C dhe AUX EARLDOM AUX09. Pastërti e lartë e zërit, kabllo 120 cm e cila ndahet në tri kabllo iPhone, AUX, USB-C. Në Stock ✅.
Categories:

AUX Cable for iPhone Lightning EARLDOM AUX62

0 Reviews
6.90
AUX Male Cable 3.5mm Jack to iPhone Lightning EARLDOM AUX62. Pastërti e lartë e zërit, kabllo 1 metër. Në Stock ✅.
AUX Male Cable 3.5mm Jack to iPhone Lightning EARLDOM AUX62. Pastërti e lartë e zërit, kabllo 1 metër. Në Stock ✅.
Categories:

AUX Cable për dy palë ndëgjuese EARLDOM AUX201

0 Reviews
3.90
AUX Male Cable 3.5mm Jack për dy palë ndëgjuese EARLDOM AUX201. Pastërti e lartë e zërit, kabllo 40 cm e cila ndahet në dy palë ndëgjuese në të njëjtën kohë. Në Stock ✅.
AUX Male Cable 3.5mm Jack për dy palë ndëgjuese EARLDOM AUX201. Pastërti e lartë e zërit, kabllo 40 cm e cila ndahet në dy palë ndëgjuese në të njëjtën kohë. Në Stock ✅.
Categories:

AUX Cable për Microphone dhe Ndëgjuese EARLDOM AUX202

0 Reviews
3.90
AUX Male Cable 3.5mm Jack to Microphone and Headphones EARLDOM AUX202. Pastërti e lartë e zërit, kabllo 20 cm. Në Stock ✅.
AUX Male Cable 3.5mm Jack to Microphone and Headphones EARLDOM AUX202. Pastërti e lartë e zërit, kabllo 20 cm. Në Stock ✅.
Categories:

AUX Cable to iPhone Lightning EARLDOM OT49

0 Reviews
4.90
AUX Female Cable 3.5mm Jack to iPhone Lightning EARLDOM OT49. Pastërti e lartë e zërit. Në Stock ✅.
AUX Female Cable 3.5mm Jack to iPhone Lightning EARLDOM OT49. Pastërti e lartë e zërit. Në Stock ✅.
Categories:

AUX Cable to USB-C EARLDOM AUX28

0 Reviews
6.00
AUX Male Cable 3.5mm Jack to USB-C EARLDOM AUX28. Pastërti e lartë e zërit, kabllo 1 metër. Në Stock ✅.
AUX Male Cable 3.5mm Jack to USB-C EARLDOM AUX28. Pastërti e lartë e zërit, kabllo 1 metër. Në Stock ✅.
Categories:

AUX Cable to USB-C EARLDOM AUX41

0 Reviews
7.90
AUX Male Cable 3.5mm Jack to USB-C EARLDOM AUX41. Pastërti e lartë e zërit, kabllo 1 metër me kontrollat + - dhe play/pause. Në Stock ✅.
AUX Male Cable 3.5mm Jack to USB-C EARLDOM AUX41. Pastërti e lartë e zërit, kabllo 1 metër me kontrollat + - dhe play/pause. Në Stock ✅.
Categories:

AUX Cable to USB-C EARLDOM OT51

0 Reviews
6.00
AUX Female Cable 3.5mm Jack to USB-C EARLDOM OT51. Pastërti e lartë e zërit. Në Stock ✅.
AUX Female Cable 3.5mm Jack to USB-C EARLDOM OT51. Pastërti e lartë e zërit. Në Stock ✅.

Balsam Wax i lëngshëm Liquid Wax Balsam 750ml K2

0 Reviews
4.90
Balsam Wax i lëngshëm Liquid Wax Balsam 750ml K2. Balsam Wax ofron një shkëlqim intensiv dhe efektivisht të ngjyrës. Rikthen ngjyrën natyrale, ngjyrë të thellë të makinës. Mund të përdoret në ngjyrë apo edhe metal. Veqanërisht e rekomanduar për ngjyra të mirëmbajtura. Në Stock ✅.
Balsam Wax i lëngshëm Liquid Wax Balsam 750ml K2. Balsam Wax ofron një shkëlqim intensiv dhe efektivisht të ngjyrës. Rikthen ngjyrën natyrale, ngjyrë të thellë të makinës. Mund të përdoret në ngjyrë apo edhe metal. Veqanërisht e rekomanduar për ngjyra të mirëmbajtura. Në Stock ✅.
Categories:

Bllokues i rrotës nga Mammooth

0 Reviews
4.00
Bllokues i rrotës nga Mammooth. Material i fortë dhe kualitativ. Shumë i lehtë për përdorim duke mos lejuar rrëshqitjen e makinës. Në stock ✅.
Bllokues i rrotës nga Mammooth. Material i fortë dhe kualitativ. Shumë i lehtë për përdorim duke mos lejuar rrëshqitjen e makinës. Në stock ✅.

Bllokuese rrypi Audi (Një copë)

0 Reviews
3.00
Bllokuese rrypi për Audi. Material metalik kualitativ dhe i qëndrueshëm. Në stock✅.
Bllokuese rrypi për Audi. Material metalik kualitativ dhe i qëndrueshëm. Në stock✅.
Categories: ,

Bllokuese rrypi nga Amio

0 Reviews
2.95
Bllokuese rrypi nga Amio. Ndaloni alarmin e rripit të sigurisë me bllokueset e thjeshta dhe kualitative. Në stock ✅.
Bllokuese rrypi nga Amio. Ndaloni alarmin e rripit të sigurisë me bllokueset e thjeshta dhe kualitative. Në stock ✅.
Categories: ,

Bllokuese rrypi nga Amio

0 Reviews
2.95
Bllokuese rrypi nga Amio. Ndaloni alarmin e rripit të sigurisë me bllokueset e thjeshta dhe kualitative. Në stock ✅.
Bllokuese rrypi nga Amio. Ndaloni alarmin e rripit të sigurisë me bllokueset e thjeshta dhe kualitative. Në stock ✅.
Back to Top
Produkti u shtua në shportën tuaj