Dërgesa të sigurta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut

Aromë Peppermint Niki nga Mr&Mrs

0 Reviews
In stock

$9.90

Aromë Peppermint Niki nga Mr&Mrs.

Aromë makine e cila montohet në AirVent.

Aroma e makinës Niki, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës.
E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave, ne saje të kapëses universale në pjesën e pasme, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë, metalike dhe kromi cilesore.

Aromë që zgjat më shumë se 30 ditë.

Në Stock ✅.

  • Estimated delivery time 14-30 days
  • 18 months warranty at Genuine Warranty Center.
  • Whats in the box: charging cable and block
SKU: 8053288291594

Product details

Aromë Peppermint Niki nga Mr&Mrs.

Aromë makine e cila montohet në AirVent.

Aroma e makinës Niki, liron aromën duke e lëshuar aromën në kontakt me hyrjen e ajrit të makinës.
E përshtatshme për të gjitha llojet e makinave, ne saje të kapëses universale në pjesën e pasme, ajo është e dekoruar me ngjyrë të butë, metalike dhe kromi cilesore.

Aromë që zgjat më shumë se 30 ditë dhe mund të mbushet prapë.

Në Stock ✅.

Fushë Kosovë +38349870800

Prizren +38344833822

Për porosi online transporti kushton 2 Euro, nën vlerën 20 Euro brenda Kosovës.

Mbi vlerën 20 Euro transporti është falas brenda Kosovës.

Informacion shtesë:

Lokacionet:

Fushë Kosovë – Bresje, perballë Komunës së Re;

Prizren – Abi Qarshia;

Back to Top
Product has been added to your cart