Dërgesa të sigurta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut

Samsung S22 Plus Case

0 Reviews
In stock

$5.90

Mbrojtëse për Samsung S22 Plus.

Mbrojtëse transparente me MagSafe.

Në stock ✅.

  • Estimated delivery time 14-30 days
  • 18 months warranty at Genuine Warranty Center.
  • Whats in the box: charging cable and block
SKU: 11451

Product details

Mbrojtëse transparente për Samsung S22 Plus.

Në stock ✅.

Fushë Kosovë +38349870800

Prizren +38344833822

Për porosi online transporti kushton 2 Euro, nën vlerën 20 Euro brenda Kosovës.

Mbi vlerën 20 Euro transporti është falas brenda Kosovës.

Informacion shtesë:

Lokacionet:

Fushë Kosovë – Bresje, perballë Komunës së Re;

Prizren – Abi Qarshia;

Back to Top
Product has been added to your cart