Dërgesa të sigurta në Kosovë, Shqipëri dhe Maqedoninë e Veriut

Showing 1–40 of 1779 results

Sort by
Show
Categories:

1080p HD Indoor/Outdoor Video Security Camera

(2.00)1 Review
35.98
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

24.1MP Mirrorless Camera - Black

(5.00)1 Review
Original price was: 747.00€.Current price is: 675.00€.
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

24" 720p HD LED TV with Dolby Audio and HDMI

(5.00)1 Review
Original price was: 120.58€.Current price is: 95.94€.
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

24" FHD, 75hz Office Monitor, Includes 4.8ft HDMI Cable

(4.00)1 Review
Original price was: 119.00€.Current price is: 87.00€.
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

32" 1080p Full HD Smart LED TV, Glossy Black

(3.00)1 Review
3,145.00
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

4 in 1 USB-C HUB EARLDOM HUB08

0 Reviews
8.00
4 in 1 USB-C HUB EARLDOM HUB08. Adapter për USB 3.0 me shpejtësi të lartë bartëse të të dhënave 3 USB 2.0 me shpejtësi standarde. Në Stock ✅.
4 in 1 USB-C HUB EARLDOM HUB08. Adapter për USB 3.0 me shpejtësi të lartë bartëse të të dhënave 3 USB 2.0 me shpejtësi standarde. Në Stock ✅.
Categories:

4G LTE Unlocked Home Base Wireless Hotspot

(1.00)1 Review
Original price was: 54.63€.Current price is: 29.99€.
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

AC2600 Wi-Fi Range Extender

(4.50)2 Reviews
81.02
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Acer ED150R Widescreen LCD Monitor

(4.00)1 Review
371.80
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Action Camera with 5 3K60 Ultra HD Video

0 Reviews
129.74
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories: ,

Adapter 12V dhe karikues me 2xUSB Fast Charger prej 30W dhe 2,4A nga Amio

0 Reviews
9.90
Adapter 12V dhe karikues me 2xUSB Fast Charger prej 30W dhe 2,4A nga Amio. Me mbushje prej 30W dhe në mënyrë konstante pa luhatje të energjisë elektrike. Kualitet i lartë që nuk lejon në dëmtimin e baterisë. Në rast rreziku apo ngecje në makinë shërben edhe si qekiq sigurie për xhama. Në stock ✅.
Adapter 12V dhe karikues me 2xUSB Fast Charger prej 30W dhe 2,4A nga Amio. Me mbushje prej 30W dhe në mënyrë konstante pa luhatje të energjisë elektrike. Kualitet i lartë që nuk lejon në dëmtimin e baterisë. Në rast rreziku apo ngecje në makinë shërben edhe si qekiq sigurie për xhama. Në stock ✅.
Categories: ,

Adapter 12V/24V 3+1 USB nga Amio

0 Reviews
6.90
Adapter 12V/24V 3+1 USB nga Amio. Kabllo vazhduese me 3 porte 12V/24V dhe 1 USB prej 1A. Me fuqi maksimale prej 60W dhe 5A. Në stock ✅.
Adapter 12V/24V 3+1 USB nga Amio. Kabllo vazhduese me 3 porte 12V/24V dhe 1 USB prej 1A. Me fuqi maksimale prej 60W dhe 5A. Në stock ✅.
Categories: ,

Adapter 12V/24V vazhdues 2+1 USB nga Amio

0 Reviews
6.90
Adapter 12V/24V vazhdues 2+1 USB nga Amio. Kabllo vazhduese me 2 porte 12V/24V dhe 1 USB prej 1A. Me fuqi maksimale prej 60W dhe 5A. Në stock ✅.
Adapter 12V/24V vazhdues 2+1 USB nga Amio. Kabllo vazhduese me 2 porte 12V/24V dhe 1 USB prej 1A. Me fuqi maksimale prej 60W dhe 5A. Në stock ✅.
Categories: ,

Adapter 12V/24V vazhdues 3+1 USB nga Amio

0 Reviews
6.90
Adapter 12V/24V vazhdues 3+1 USB nga Amio. Kabllo vazhduese me 2 porte 12V/24V dhe 1 USB prej 1A. Me fuqi maksimale prej 60W dhe 5A. Në stock ✅.
Adapter 12V/24V vazhdues 3+1 USB nga Amio. Kabllo vazhduese me 2 porte 12V/24V dhe 1 USB prej 1A. Me fuqi maksimale prej 60W dhe 5A. Në stock ✅.
Categories: ,

Adapter ndarës i siguresave 2x Micro deri 20A nga Amio

0 Reviews
2.80
Adapter ndarës i siguresave 2x Micro deri 20A nga Amio. Për ndarjen e siguresave Micro deri në 20A me një hyrje dhe dy dalje. Në stock ✅.
Adapter ndarës i siguresave 2x Micro deri 20A nga Amio. Për ndarjen e siguresave Micro deri në 20A me një hyrje dhe dy dalje. Në stock ✅.
Categories: ,

Adapter ndarës i siguresave 2x Micro deri 20A nga Amio

0 Reviews
2.80
Adapter ndarës i siguresave 2x Micro deri 20A nga Amio. Për ndarjen e siguresave Micro deri në 20A me një hyrje dhe dy dalje. Në stock ✅.
Adapter ndarës i siguresave 2x Micro deri 20A nga Amio. Për ndarjen e siguresave Micro deri në 20A me një hyrje dhe dy dalje. Në stock ✅.
Categories: ,

Adapter ndarës i siguresave 2x Mini deri 20A nga Amio

0 Reviews
2.80
Adapter ndarës i siguresave 2x Mini deri 20A nga Amio. Për ndarjen e siguresave Mini deri në 20A me një hyrje dhe dy dalje. Në stock ✅.
Adapter ndarës i siguresave 2x Mini deri 20A nga Amio. Për ndarjen e siguresave Mini deri në 20A me një hyrje dhe dy dalje. Në stock ✅.
Categories: ,

Adapter ndarës i siguresave 2x Standard deri 20A nga Amio

0 Reviews
2.80
Adapter ndarës i siguresave 2x Standard deri 20A nga Amio. Për ndarjen e siguresave Standard deri në 20A me një hyrje dhe dy dalje. Në stock ✅.
Adapter ndarës i siguresave 2x Standard deri 20A nga Amio. Për ndarjen e siguresave Standard deri në 20A me një hyrje dhe dy dalje. Në stock ✅.
Categories: ,

Adapter për timon të BMW 3 Series E30 nga Speedmax

0 Reviews
35.00
Adapter për timon të BMW 3 Series E30 nga Speedmax. Produkt i kualitetit të lartë i krijuar me precizitet dhe me qëndrueshmëri të lartë. Speedmax përfshin një gamë të gjerë të pajisjeve për makina. Kjo i bën Speedmax të jenë profesionist të vertetë në këtë fushë. Në stock ✅.
Adapter për timon të BMW 3 Series E30 nga Speedmax. Produkt i kualitetit të lartë i krijuar me precizitet dhe me qëndrueshmëri të lartë. Speedmax përfshin një gamë të gjerë të pajisjeve për makina. Kjo i bën Speedmax të jenë profesionist të vertetë në këtë fushë. Në stock ✅.
Categories: ,

Adapter për timon të BMW 3 Series E36, 8 Series E31, Z3 E36 01.1990-06/2003 nga Speedmax

0 Reviews
29.00
Adapter për timon të BMW 3 Series E36, 8 Series E31, Z3 E36 01.1990-06/2003 nga Speedmax. Produkt i kualitetit të lartë i krijuar me precizitet dhe me qëndrueshmëri të lartë. Speedmax përfshin një gamë të gjerë të pajisjeve për makina. Kjo i bën Speedmax të jenë profesionist të vertetë në këtë fushë. Në stock ✅.
Adapter për timon të BMW 3 Series E36, 8 Series E31, Z3 E36 01.1990-06/2003 nga Speedmax. Produkt i kualitetit të lartë i krijuar me precizitet dhe me qëndrueshmëri të lartë. Speedmax përfshin një gamë të gjerë të pajisjeve për makina. Kjo i bën Speedmax të jenë profesionist të vertetë në këtë fushë. Në stock ✅.
Categories: ,

Adapter për timon të BMW 3 Series E46 nga Speedmax

0 Reviews
35.00
Adapter për timon të BMW 3 Series E46 nga Speedmax. Produkt i kualitetit të lartë i krijuar me precizitet dhe me qëndrueshmëri të lartë. Speedmax përfshin një gamë të gjerë të pajisjeve për makina. Kjo i bën Speedmax të jenë profesionist të vertetë në këtë fushë. Në stock ✅.
Adapter për timon të BMW 3 Series E46 nga Speedmax. Produkt i kualitetit të lartë i krijuar me precizitet dhe me qëndrueshmëri të lartë. Speedmax përfshin një gamë të gjerë të pajisjeve për makina. Kjo i bën Speedmax të jenë profesionist të vertetë në këtë fushë. Në stock ✅.

Adapter SMART CANBUS për drita H7 OSRAM

0 Reviews
50.00
Adapter Smart CANBUS për drita nga OSRAM. Adaptues për drita që ndalon errorët në çdo lloj makine për montimin e H7 jo-fabrikisht. Produkti vjen set për të dy anët me të gjitha pjesët e nevojshme për montim. Për të dhëna shtesë kliko tek "Të dhënat shtesë". Në Stock ✅.
Adapter Smart CANBUS për drita nga OSRAM. Adaptues për drita që ndalon errorët në çdo lloj makine për montimin e H7 jo-fabrikisht. Produkti vjen set për të dy anët me të gjitha pjesët e nevojshme për montim. Për të dhëna shtesë kliko tek "Të dhënat shtesë". Në Stock ✅.
Categories:

AdBlue 10L Wurth

0 Reviews
30.00
AdBlue 10L Wurth. Përdoret tek motorët me naftë me trajtim të mëtejshëm të shkarkimit SCR. Tretësirë ​​ujore 32.5% për të reduktuar emetimet e oksidit të azotit. Përputhet me specifikimet ISO ISO 22241-1 Për më shumë info kliko tek "Të dhëna shtesë". Në Stock ✅.
AdBlue 10L Wurth. Përdoret tek motorët me naftë me trajtim të mëtejshëm të shkarkimit SCR. Tretësirë ​​ujore 32.5% për të reduktuar emetimet e oksidit të azotit. Përputhet me specifikimet ISO ISO 22241-1 Për më shumë info kliko tek "Të dhëna shtesë". Në Stock ✅.
Categories:

Aditiv kundër tymit për makinat Diesel Anti-Smoke 150ml MaxxPower

0 Reviews
7.50
Aditiv kundër tymit për makinat Diesel Anti-Smoke 150ml MaxxPower. Diesel Anti-Smoke bën zvoglim drastik në formimin e tymit dhe të gjitha zhurmave të bulonave në të gjithë motorrat dizel. Rrit numrin e cetanit të karburantit dizel dhe përmirson ndezjen në temperatura të ulëta. Garanton një lubrifikim optimal për të gjitha pjesët lëvizëse të një sistemi dizel duke siguruar edhe pastrimin dhe ndezje më të fuqishme. I përdorshëm në të gjithë motorrët dizel dhe i përshtatshëm për katalizatorët, filtrit dpf dhe turbo. 150ml janë të mjaftueshme për një rezervuar prej 60 litrave dizel. Proporcioni i përzierjes 1:400. Në Stock ✅.
Aditiv kundër tymit për makinat Diesel Anti-Smoke 150ml MaxxPower. Diesel Anti-Smoke bën zvoglim drastik në formimin e tymit dhe të gjitha zhurmave të bulonave në të gjithë motorrat dizel. Rrit numrin e cetanit të karburantit dizel dhe përmirson ndezjen në temperatura të ulëta. Garanton një lubrifikim optimal për të gjitha pjesët lëvizëse të një sistemi dizel duke siguruar edhe pastrimin dhe ndezje më të fuqishme. I përdorshëm në të gjithë motorrët dizel dhe i përshtatshëm për katalizatorët, filtrit dpf dhe turbo. 150ml janë të mjaftueshme për një rezervuar prej 60 litrave dizel. Proporcioni i përzierjes 1:400. Në Stock ✅.
Categories:

Aditiv pastrues për DPF Power Clean DPF 375ml BlueChem MaxxPower

0 Reviews
11.90
Aditiv pastrues për DPF Power Clean DPF 375ml BlueChem MaxxPower. Pastruesi i përformancës së lartë për DPF është aditiv special që përdoret si rigjenerues i sistemit të DPF. Mënyra më ekonomike për të mirmbajtur dhe pastruar partikular filterin. Mund të përdoret për të gjithë motorrat dizel dhe me të gjitha derivatet e dizelit. Avantazhet:
 • Pastrim të përhershëm dhe të kompletuar të filterit gjatë ngasjes
 • Pa instalim apo çmontim dhe pa parregullsi
 • Zvogëlon temperaturën e ndezjes së tymit të grumbulluar në DPF
Shto aditivin menjëherë para rimbushjes së dizelit! 375 ml është mjaftueshëm për 60-80 litra të dizelit. Rekomandohet të përdoret çdo 3 muaj me kujdes të shtuar që të mos teprohet!
Në Stock ✅.
Aditiv pastrues për DPF Power Clean DPF 375ml BlueChem MaxxPower. Pastruesi i përformancës së lartë për DPF është aditiv special që përdoret si rigjenerues i sistemit të DPF. Mënyra më ekonomike për të mirmbajtur dhe pastruar partikular filterin. Mund të përdoret për të gjithë motorrat dizel dhe me të gjitha derivatet e dizelit. Avantazhet:
 • Pastrim të përhershëm dhe të kompletuar të filterit gjatë ngasjes
 • Pa instalim apo çmontim dhe pa parregullsi
 • Zvogëlon temperaturën e ndezjes së tymit të grumbulluar në DPF
Shto aditivin menjëherë para rimbushjes së dizelit! 375 ml është mjaftueshëm për 60-80 litra të dizelit. Rekomandohet të përdoret çdo 3 muaj me kujdes të shtuar që të mos teprohet!
Në Stock ✅.

Advanced Ceramic Protection DiamondBrite

0 Reviews
159.00
Advanced Ceramic Protection DiamondBrite. Diamondbrite Advanced Ceramic është një gjeneratë e re ultra e fortë e Mbrojtjes së Bojës që ofron mbrojtje dhe qëndrueshmëri të pakrahasueshme për të gjitha automjetet e reja dhe të përdorura. Makinat e mbështjellura me Diamondbrite Ceramic për ngjyrë, shtof dhe lëkurë janë të garantuara. Aplikimi lehtë dhe i detajuar për mirmbajtje profesionale. Prodhim Anglez i kualitetit të lartë dhe me qëndrueshmëri deri 5 vite. Advanced Ceramic përfshin:
 1. Advanced Ceramic 30ml
 2. Ceramic Shampoo 500ml (https://autozone-ks.com/produktet/shampon-me-ceramike-ceramic-shampoo-500ml-diamondbrite/)
 3. Ceramic Glaze 500ml (https://autozone-ks.com/produktet/detajues-me-ceramike-ceramic-detailing-glaze-500ml-diamondbrite/)
 4. Touch Clean 100ml (https://autozone-ks.com/produktet/pastrues-per-screen-touch-clean-lcd-cleaner-100ml-diamondbrite/)
 5. One Shot Screenwash 100ml
 6. Fabric Seat & Carpet Protect 500ml
 7. Panel Wipe 100ml
 8. Microfibër Diamondbrite
 9. Sfungjer shpërndarës
Në Stock ✅.
Advanced Ceramic Protection DiamondBrite. Diamondbrite Advanced Ceramic është një gjeneratë e re ultra e fortë e Mbrojtjes së Bojës që ofron mbrojtje dhe qëndrueshmëri të pakrahasueshme për të gjitha automjetet e reja dhe të përdorura. Makinat e mbështjellura me Diamondbrite Ceramic për ngjyrë, shtof dhe lëkurë janë të garantuara. Aplikimi lehtë dhe i detajuar për mirmbajtje profesionale. Prodhim Anglez i kualitetit të lartë dhe me qëndrueshmëri deri 5 vite. Advanced Ceramic përfshin:
 1. Advanced Ceramic 30ml
 2. Ceramic Shampoo 500ml (https://autozone-ks.com/produktet/shampon-me-ceramike-ceramic-shampoo-500ml-diamondbrite/)
 3. Ceramic Glaze 500ml (https://autozone-ks.com/produktet/detajues-me-ceramike-ceramic-detailing-glaze-500ml-diamondbrite/)
 4. Touch Clean 100ml (https://autozone-ks.com/produktet/pastrues-per-screen-touch-clean-lcd-cleaner-100ml-diamondbrite/)
 5. One Shot Screenwash 100ml
 6. Fabric Seat & Carpet Protect 500ml
 7. Panel Wipe 100ml
 8. Microfibër Diamondbrite
 9. Sfungjer shpërndarës
Në Stock ✅.
Categories:

Alarm parandalues dhe largues i brejtësve 12V Marderschutz STOP & GO

0 Reviews
35.00
Alarm parandalues dhe largues i brejtësve 12V Marderschutz STOP & GO. Alarmi është pajisje e cila lidhet në rrymën 12V të makinës nën kofano për të lëshuar një tingull nga 21-25kHz që i pengon brejtësit. Gjatë punës së tij alarmi parandalon hyrjen e brejtësve në makinë dhe duke i larguar brejtësit që tashmë janë në makinë. Në Stock ✅.
Alarm parandalues dhe largues i brejtësve 12V Marderschutz STOP & GO. Alarmi është pajisje e cila lidhet në rrymën 12V të makinës nën kofano për të lëshuar një tingull nga 21-25kHz që i pengon brejtësit. Gjatë punës së tij alarmi parandalon hyrjen e brejtësve në makinë dhe duke i larguar brejtësit që tashmë janë në makinë. Në Stock ✅.
Categories: ,

Alarm universal me telekomanda nga Amio

0 Reviews
29.90
Alarm universal me telekomanda nga Amio. Kualitet i lartë duke ofruar siguri për çdo makinë. Përdorim dhe montim shumë i thjeshtë me anë të senzorëve. Aktivizimi dhe deaktivizimi i alarmit bëhet nëpërmjet telekomandës. Aktivizimi mund të bëhet në tri mënyra për më shumë shiko manualin e përdorimit. https://amio.pl/en/file/4875/manual-02090-car-alarm-diy-pl-en-es-sk-cz-pdf.pdf Ofron zhurmë prej 110 deri 125 dB nga sirena e montuar. Në stock ✅.
Alarm universal me telekomanda nga Amio. Kualitet i lartë duke ofruar siguri për çdo makinë. Përdorim dhe montim shumë i thjeshtë me anë të senzorëve. Aktivizimi dhe deaktivizimi i alarmit bëhet nëpërmjet telekomandës. Aktivizimi mund të bëhet në tri mënyra për më shumë shiko manualin e përdorimit. https://amio.pl/en/file/4875/manual-02090-car-alarm-diy-pl-en-es-sk-cz-pdf.pdf Ofron zhurmë prej 110 deri 125 dB nga sirena e montuar. Në stock ✅.
Categories: ,

Alarm universal për makinë CA14 me telekomanda nga Amio

0 Reviews
62.00
Alarm universal për makinë CA14 me telekomanda nga Amio. Kualitet i lartë duke ofruar siguri për çdo makinë. Modeli CA14 ka qëndrueshmëri absolute dhe operim me konsum të vogël. Me aktivizim nëpërmjet telekomandave me kod të ndryshueshëm që garanton në mbrojtje nga dekriptimi. Përmban alarm me kod identifikimi, anti attack që ndalon ndezjen e motorrit, mbyllje automatike të dyerve. Poashtu ndihmon në gjetjen e makinës,  thirrje për ndihmë, mbylljen e xhamave të lënë hapur dhe aktivizim automatik. Në stock ✅.
Alarm universal për makinë CA14 me telekomanda nga Amio. Kualitet i lartë duke ofruar siguri për çdo makinë. Modeli CA14 ka qëndrueshmëri absolute dhe operim me konsum të vogël. Me aktivizim nëpërmjet telekomandave me kod të ndryshueshëm që garanton në mbrojtje nga dekriptimi. Përmban alarm me kod identifikimi, anti attack që ndalon ndezjen e motorrit, mbyllje automatike të dyerve. Poashtu ndihmon në gjetjen e makinës,  thirrje për ndihmë, mbylljen e xhamave të lënë hapur dhe aktivizim automatik. Në stock ✅.
Categories:

Altroparlant 230W 13cm XS-FB131E Speaker nga Sony

0 Reviews
32.00
Altroparlant 230W 13cm XS-FB131E Speaker nga Sony. Dëgjo muzik të madhe dhe me pastërti në rrugët e hapura me altroparlantët kompakt, që përmban një woofer me fibër karboni për bass të fortë dhe dinamik. Me thjeshtësi dhe efikasitet, diajni konik i altroparlantëve prodhon zë me kualitet dhe pastërti të lartë. Kliko tek "Të dhëna shtesë" për detaje të tjera. Në stock ✅.
Altroparlant 230W 13cm XS-FB131E Speaker nga Sony. Dëgjo muzik të madhe dhe me pastërti në rrugët e hapura me altroparlantët kompakt, që përmban një woofer me fibër karboni për bass të fortë dhe dinamik. Me thjeshtësi dhe efikasitet, diajni konik i altroparlantëve prodhon zë me kualitet dhe pastërti të lartë. Kliko tek "Të dhëna shtesë" për detaje të tjera. Në stock ✅.
Categories:

Altroparlant 260W 16cm XS-FB161E Speaker nga Sony

0 Reviews
35.00
Altroparlant 260W 16cm XS-FB161E Speaker nga Sony. Dëgjo muzik të madhe dhe me pastërti në rrugët e hapura me altroparlantët kompakt, që përmban një woofer me fibër karboni për bass të fortë dhe dinamik. Me thjeshtësi dhe efikasitet, diajni konik i altroparlantëve prodhon zë me kualitet dhe pastërti të lartë. Kliko tek "Të dhëna shtesë" për detaje të tjera. Në stock ✅.
Altroparlant 260W 16cm XS-FB161E Speaker nga Sony. Dëgjo muzik të madhe dhe me pastërti në rrugët e hapura me altroparlantët kompakt, që përmban një woofer me fibër karboni për bass të fortë dhe dinamik. Me thjeshtësi dhe efikasitet, diajni konik i altroparlantëve prodhon zë me kualitet dhe pastërti të lartë. Kliko tek "Të dhëna shtesë" për detaje të tjera. Në stock ✅.
Categories:

Altroparlant me 7 zëra dhe magnofon nga brenda

0 Reviews
18.00
Altroparlant me 7 zëra të policisë dhe dirigjues nga brenda me magnofon. Produkt kualitativ me montim dhe përdorim të lehtë. Te gjitha kabllot dhe pajisjet e nevojshme të përfshira me produkt. Për më shumë info kliko tek "Të dhëna shtesë". Në Stock ✅.
Altroparlant me 7 zëra të policisë dhe dirigjues nga brenda me magnofon. Produkt kualitativ me montim dhe përdorim të lehtë. Te gjitha kabllot dhe pajisjet e nevojshme të përfshira me produkt. Për më shumë info kliko tek "Të dhëna shtesë". Në Stock ✅.

Ambient LED për këmbë

0 Reviews
20.00
Ambient LED për këmbë. Produkti vjen me nga 4 shirita LED që ngjiten me ngjitës të dyanshëm dhe me 12V Cigarette Lighter. Për më shumë info kliko tek "Të dhëna shtesë". Në Stock ✅.
Ambient LED për këmbë. Produkti vjen me nga 4 shirita LED që ngjiten me ngjitës të dyanshëm dhe me 12V Cigarette Lighter. Për më shumë info kliko tek "Të dhëna shtesë". Në Stock ✅.

Ambient lightning exclusive për interior 18 in 1

0 Reviews
170.00
Ambient lightning exclusive për interior 18 in 1. Produkti përfshin 4 shirita LED për dyer, 1 shirit LED për dashboard, 4 kutia LED për këmbë, 4 LED për hapsirën e dyerve dhe 5 trafo module. Trafot kanë lidhje me bluetooth pa kabllo vetëm qasje në 12V. Material shumë kualitativ me dritë të ndarë dinamike të ndryshueshme me telefon apo në bazë të muzikës. Montimi i ambient light mund të kryhet në pikat e AUTOZONE - Fushë Kosovë dhe Prizren. Në Stock ✅.  
Ambient lightning exclusive për interior 18 in 1. Produkti përfshin 4 shirita LED për dyer, 1 shirit LED për dashboard, 4 kutia LED për këmbë, 4 LED për hapsirën e dyerve dhe 5 trafo module. Trafot kanë lidhje me bluetooth pa kabllo vetëm qasje në 12V. Material shumë kualitativ me dritë të ndarë dinamike të ndryshueshme me telefon apo në bazë të muzikës. Montimi i ambient light mund të kryhet në pikat e AUTOZONE - Fushë Kosovë dhe Prizren. Në Stock ✅.  
Categories: ,

Analizues digjital i menqur për bateri 6/12V 2-220Ah nga Amio

0 Reviews
69.90
Analizues digjital i menqur për bateri nga Amio. Testues i baterisë që mund të kalkulojë voltazhën dhe % e mbushjes së baterisë, energjinë startuese, energjinë mbushëse, rezistencën etj. Vjen në 11 gjuhë të botës. Duke gjetur përdorim në shumë lloje të baterive si: acidike( bateritë e thjeshta), AGM, GEL, EFB etj. Matje në bateritë 6V dhe 12V prej 2 deri 220Ah. Në stock ✅.
Analizues digjital i menqur për bateri nga Amio. Testues i baterisë që mund të kalkulojë voltazhën dhe % e mbushjes së baterisë, energjinë startuese, energjinë mbushëse, rezistencën etj. Vjen në 11 gjuhë të botës. Duke gjetur përdorim në shumë lloje të baterive si: acidike( bateritë e thjeshta), AGM, GEL, EFB etj. Matje në bateritë 6V dhe 12V prej 2 deri 220Ah. Në stock ✅.
Categories:

Android 5.1 Smartphone HD Full Screen Phone, Dual SIM

0 Reviews
149.99
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
 • RAM: 16GB
 • Hard Drive: 256GB SSD
 • Screen Size: 13.3 inches
Categories:

Antifriz G13 1L Bell

0 Reviews
4.00
Antifriz G13 1L Bell. G13 ka përformancë të njejtë me G12, por prodhohet duke përodrur glicerinë. Glicerina është më pak e dëmshme për mjedisin sesa glykoli. I përshtatshëm për të gjitha makinat më të reja se 2008. Për më shumë info kliko tek "Të dhëna shtesë". Në Stock ✅.
Antifriz G13 1L Bell. G13 ka përformancë të njejtë me G12, por prodhohet duke përodrur glicerinë. Glicerina është më pak e dëmshme për mjedisin sesa glykoli. I përshtatshëm për të gjitha makinat më të reja se 2008. Për më shumë info kliko tek "Të dhëna shtesë". Në Stock ✅.
Categories:

Antifriz i gatshëm G13 -35°C 5L Febi Bilstein

0 Reviews
15.00
Antifriz i gatshëm G13 5L Febi Bilstein Produkt i cili ofron mbrojtje të mire ndaj ngrirjes dhe korozionit. Po ashtu parandalues i mbetjeve të sistemit dhe krijimit të shkumës. Mbrojtje deri në -35°C. Në Stock ✅.
Antifriz i gatshëm G13 5L Febi Bilstein Produkt i cili ofron mbrojtje të mire ndaj ngrirjes dhe korozionit. Po ashtu parandalues i mbetjeve të sistemit dhe krijimit të shkumës. Mbrojtje deri në -35°C. Në Stock ✅.
Categories:

Antifriz LL G11 1L WURTH

0 Reviews
4.50
Antifriz LL G11 1L WURTH. Antifriz LL G11 është një lëng i përqendruar që shërben për të mbrojtur kundër ngrirjes, korrozionit dhe formimit të depozitave. Është i destinuar si për automjete pasagjerësh ashtu edhe për kamionë. Është i përshtatshëm për përdorim gjatë gjithë vitit - në dimër si mbrojtje kundër ngricave, dhe në verë si mbrojtje kundër mbinxehjes. Në varësi të raportit në të cilin është holluar koncentrati, mund të bëhet në temperatura më të ulëta. Për më shumë info kliko tek "Të dhëna shtesë". Në Stock ✅.
Antifriz LL G11 1L WURTH. Antifriz LL G11 është një lëng i përqendruar që shërben për të mbrojtur kundër ngrirjes, korrozionit dhe formimit të depozitave. Është i destinuar si për automjete pasagjerësh ashtu edhe për kamionë. Është i përshtatshëm për përdorim gjatë gjithë vitit - në dimër si mbrojtje kundër ngricave, dhe në verë si mbrojtje kundër mbinxehjes. Në varësi të raportit në të cilin është holluar koncentrati, mund të bëhet në temperatura më të ulëta. Për më shumë info kliko tek "Të dhëna shtesë". Në Stock ✅.
Categories:

Antifriz Super 100 Bell

0 Reviews
2.30
Antifriz Super 100 Bell. Super 100 është antifriz koncentrat me bazë në mono etilen glykol dhe një seri largues të korozionit. Nuk përmban amine, nitrate, apo fosfate. Mund të përdoret në ftohës nga qeliku dhe alumini. Ofron mbrojtje të motorrit nga korozioni, ngrirja dhe nxehja e tepërt. Intervali i ndrrimit: 2 vjet. Për më shumë info kliko tek "Të dhëna shtesë". Në Stock ✅.
Antifriz Super 100 Bell. Super 100 është antifriz koncentrat me bazë në mono etilen glykol dhe një seri largues të korozionit. Nuk përmban amine, nitrate, apo fosfate. Mund të përdoret në ftohës nga qeliku dhe alumini. Ofron mbrojtje të motorrit nga korozioni, ngrirja dhe nxehja e tepërt. Intervali i ndrrimit: 2 vjet. Për më shumë info kliko tek "Të dhëna shtesë". Në Stock ✅.
Back to Top
Produkti u shtua në shportën tuaj